Alle rassen, zowel hier op de aarde als in de kosmos, onderzoeken het mysterie dat God heet
Auteur Diana Annegarn 13-10-2017

We zijn allemaal een onderdeel van het Goddelijke spel. Ik noem het een spel omdat dat het ook is. Het voelt soms als heel zwaar spelletje maar dan draag je de lasten van je verleden. Het spel op zich is niet zwaar. Het is als het universum. Jij bent het middelpunt en al het anderen draait om je heen. Het is continu aan het draaien en dit draaien heeft een ritme. Net als bij muziek. Als het ritme een geluid had zou je een liedje horen. Luisteren naar het lied voelt fijner dan meedraaien in de mallemolen van het leven.

Dat we niet alleen in het universum zijn dat weet je misschien al lang. Of je vermoedt het. Bewijs heb je misschien niet, maar je onderbuik vertelt je dat het zo is. Al deze rassen zijn op hun eigen manier met ons verbonden. En willen ook hetzelfde als wij willen. Ze willen leren en het Goddelijke mysterie oplossen. Uiteindelijk zoeken we allemaal naar God en proberen we dit op eigen wijze te begrijpen. Afhankelijk van de hoogte van onze bewustzijn en van onze bagage, zullen wij onze eigen bevindingen in onszelf opslaan.

Net zoals op de aarde doen ze dit op andere planeten ook. Ze zoeken antwoorden. Het enige verschil kan zijn dat zij de materiaal hebben om naar ons te reizen en wij niet het materiaal om naar hun te reizen. Maar uiteindelijk zoeken we allemaal hetzelfde, en dat is niet een ander ras of andere planeet. Ze zoeken allemaal naar antwoorden op het mysterie wat God heet.

Allemaal zijn we geneigd God meestal op andere plekken dan in onszelf te zoeken. En op iedere planeet leer je een stukje over dit Goddelijke te ervaren. Zou het dan niet super zijn als je dit vanuit verschillende planeten kan ervaren? Zo kan de ene planeet het Goddelijke in andere planeten ervaren en de ander weer in verschillende rassen. Zo heeft ieder ras en iedere planeet bepaalde eigenschappen/kwaliteiten die daar bij passen.

Sommige zielen zijn nieuwsgierig genoeg geweest om op verschillende planeten te leven. Maar nergens kunnen ze zo veel als op de aarde. Ook al heb je vooral veel variatie, dus veel creativiteit en daardoor veel mogelijkheden om te scheppen. Deze planeet heeft ook veel kleur. Waardoor het hier prachtig is.

Op de aarde zijn ook vele hoge energieŽn aanwezig. Deze stromen door de aarde heen of zijn aanwezig op bepaalde energie punten in de aarde. Deze zijn in het verleden verstopt geraakt of gesloten. Het sluiten van de energiepunten zorgt ervoor dat de energie werd aangepast aan het bewustzijn van de mens hoe het toen was. Het openen van deze energiepunten in deze tijd zorgt ervoor dat mensen kunnen gaan groeien. We zijn in staat de energie toe te laten omdat we ons weer bewust worden.

Dit bewustzijn gaat er ook voor zorgen dat we meer gaan herinneren. We herinneren weer meer uit vorige levens op andere planeten. Waar we een ander ras waren. Vele mensen herinneren zich de hoge beschaving die ze waren. Maar hebben nog niet ontdekt dat ze waarschijnlijk ook een paar keer een onderdeel waren van een lagere beschaving. Deze lagere beschavingen zijn er ook. Ze hebben allemaal hun eigen lessen en hun eigen manier om het Goddelijke te ervaren.

Op aarde hbben wij hebben vooral veel emoties die ons ook heel creatief maken. Wij staan daardoor soms dichter bij het Goddelijke dan wij denken. Ook al is het grootste gedeelte van de mensen op aarde nog niet zo bewust. Door emoties staan wij dieper in verbinding met het Goddelijke. Bij sommige lagere beschavingen voelt het niet alsof zij heel veel wijsheid hebben in deze emoties. En ook niet wat deze emoties kunnen doen. De primitieve emoties kunnen elkaar vernietigen maar de wat bewustere emoties kunnen hele mooie dingen creŽren. Daardoor werken veel mensen samen met het Goddelijke, engelen of gidsen. Ook al is het grootste gedeelte hier niet van bewust.

Creatie op de aarde is eindeloos. Er is geen limiet. Veel creaties zijn voornamelijk een energie die op gang wordt gebracht. Steeds meer mensen worden zich hier bewust van. Deze energie bestaat uit licht en duister. Dus wie met deze krachtige energie wil leren omgaan, leert ook het duister kennen. Om uiteindelijk het balans te accepteren.

Elk ras in het universum is wel ergens goed in en heeft een doel. Zo leer je elke planeet wel iets bijzonders wat je op andere planeten niet leer. Hier op aarde is de diversiteit en het eindeloze creatieve energie iets wat ons uniek maakt. Willen we hier mee kunnen werken dan is het leren omgaan met emoties en het creŽren van energie iets wat we mogen leren. Om ons bewust te worden wat we met onze energie creŽren. Want wie hier niet bewust van is creŽert net zo goed negatieve dingen op zijn pad als positieve dingen zonder dat je er erg in hebt. Emoties spelen een heel belangrijke rol in ons leven. En zijn uiteindelijk bedoeld om via emoties de schepping in onszelf te ervaren. Geen andere planeet heeft dit.

Hogere beschavingen op andere planeten ervaren vaak het Ďzijní gevoel. Het gevoel van eenheid en harmonie met het Goddelijke. Zij werken ook met deze scheppende kracht en weten heel veel op dit gebied. Maar ze weten niet zo veel van emoties als wij dat weten. Wij ervaren in emoties het licht en het donker. Wij ervaren in emoties een energie die kan helen en vernietigen. Wij ervaren in emoties creatie of de dood.

Andere planeten ervaren ook niet zo veel leven op hun planeet als wij dat ervaren. Dat elk wezen een deel van God is maakt het voor hen soms aantrekking om elk wezen te onderzoeken. Want wat maakt nou dat een wezen leeft? Uiteindelijk is het Goddelijke voor iedereen een raadsel. Daar hoef je niet voor op andere planeten te leven. Kijk maar op onze aarde hoe verschillend bij ieder mens de zoektocht naar het Goddelijke is. Iedereen ervaart het op eigen wijze en iedereen onderzoekt het.

Iedereen zal het Goddelijke uiteindelijk in zichzelf hervinden en begrijpen dat we niet alleen in het universum zijn. We zijn met zijn allen. We zijn hier om elkaars verschillen te omarmen. We hoeven niet bij elkaar op de koffie. Soms is het beter dat we elkaar niet kunnen bereiken omdat de ander miljoenen lichtjaren verwijderd is. Maar er zijn een aantal rassen die wel met ons kunnen en willen verbinden. Rassen die er klaar voor zijn. Die ons op dit moment intuÔtief ondersteunen en ons bewustwording brengen dat zij er ook zijn. Als we durven omarmen dat ze verschillend mogen zijn.

Ook zij leren. Ik zou ook voorzichtig zijn voordat ik mijn voeten op een andere planeet zet. Daarom zien we ze niet altijd. Maar wie zijn bewustzijn traint kan met hogere beschaving leren communiceren. Zij helpen ons de aarde te helpen bij het transformatieproces waar het midden in zit. Zij helpen ons te groeien in ons bewustzijn door ons dingen te leren over hoe het universum werkt, hoe we de energiepunten op de aarde weer kunnen activeren, hoe ons bewustzijn ons helpt de aarde en de mensheid weer in balans te helpen, hoe de wereld er kan gaan uitzien als we blijven groeien en nog veel meer.

Zij hebben veel informatie die ons kan ondersteunen in ons creatieproces. Alleen de hele hoge bewuste die doorhebben hoe dit proces werkt vanuit het Goddelijke zien het als hun taak dit door te geven aan anderen die er voor open staan. Zoals de mens. En vooral de sterrenmens die als missie heeft deze informatie door te geven aan de aarde zodat er meer bewustwording komt. 


at ik het allerliefste doe, is sterrenmensen laten voelen hoe geweldig ze zijn en welke schatten ze in zich hebben om aan de wereld te laten zien. Want sterrenmensen hebben een belangrijke rol bij de verandering naar de nieuwe wereld.

DIANA ANNEGARN      


                             
        


Hoe weet je dat je een sterrenmens bent? Sirius spreekt

Waarom kun je beter naar jezelf luisteren? Mijn leven als medium
  Waarom we hulp van de buitenaardse krijgen?   Waarom samenwerken met buitenaardse mijn leven veranderde.
 
 

 


Email info@sterrenmensen.nl
www.diana-annegarn.nl
Harderwijk

Privacy verklaring
Mijn leven als medium
Hoe weet je dat je sterrenmens bent?
De buitenaardse en de toekomst van de aarde
De nieuwe aarde
Mens zijn in volledigheid
Samenwerken met buitenaardse