Heb jij nog angst om met jezelf te laten zien als sterrenmens?
18-8-2017

Ik kreeg een leuke reactie van een sterrenmens op mijn artikelen. Ze gaf aan dat ze sterrenmensen in haar omgeving kende maar dat deze nog veel angst hadden om zichzelf te laten zien. Ik herken dat helemaal. Het inspireerde mij gelijk weer een nieuw artikel te schrijven.

Inmiddels heb ik in mijn werk vele sterrenmensen ontmoet. Ik schrijf al vanaf 2001 artikelen maar ik heb daarnaast ook trainingen, cursussen en opleidingen geschreven waar ik mensen heb geholpen zichzelf te zijn en hun missie te voelen. Ik heb daardoor vele bijzondere mensen ontmoet. Niet iedereen was een sterrenmens, maar iedereen heeft op eigen wijze een hele bijzondere taak hier op aarde.

Het belangrijkste in mijn werk vond ik het licht in mensen weer te laten stralen. Ik zag in mensen hun licht en missie maar zij zelf hadden moeite dit naar buiten toe uit te dragen. In de lessen hielp ik mensen bij deze angsten, maar in praktijk blijkt het toch best wel moeilijk voor een sterrenmens om zichzelf helemaal te laten zien.

Wat sterrenmensen heel goed kunnen is een hele diepe verbinding vanuit liefde maken met andere mensen. Deze diepe connectie is een kenmerk. Ze ervaren liefde en hun medemens op een hele andere manier. Ze weten dat we onderling verbonden zijn en begrijpen niets van de gedachte die mensen hebben dat we afgescheiden zijn. Deze verbinding gaat heel diep. Zo diep dat ze het zelf niet begrijpen en hier soms niet van bewust zijn dat ze dit kunnen.

Ik heb zelf ook moeten leren om dit te begrijpen. Ik begreep niet waarom anderen dit niet konden. Jarenlang dacht ik dat ik degene was die niet kon verbinden met andere mensen totdat ik ontdekte dat ik heel goed kon verbinden maar dit op een hele andere manier ervoer dan anderen. Het feit dat ik niet kon verbinden heeft mij jarenlang eenzaam gemaakt. Ik begreep mijzelf niet en de ander niet. Toen ik eenmaal mijzelf leerde begrijpen door persoonlijke ontwikkeling leek dit stuk niet over te gaan. Ik voelde mij nog steeds anders. Zelfs tussen hele spirituele mensen. En ik begreep daar niets van.

Ik ervaar dat veel sterrenmensen dit hebben. Ze kunnen heel diep verbinden, zijn vaak heel zuiver maar trekken zich over het algemeen veel terug. Sommige zitten helemaal in een eigen wereldje en zoeken zelden verbinding. Mijn man werkt in de IT en daardoor heb ik veel contacten gehad destijds met mensen die in de IT werkten. Heel veel van deze mensen zijn sterrenmensen. Praten over buitenaardse vinden zij ook heel normaal. Maar ze hebben zichzelf inmiddels geleerd dat ze anders zijn of raar en hebben zicht leren terug trekken. De computerwereld heeft een hele belangrijke rol met de buitenaardse. Er zitten niet voor niets zoveel sterrenmensen. Net zo als in de wetenschap.

Zo ken ik eigenlijk veel sterrenmensen die nog niet zichzelf durven te herkennen in dit onderwerp. Soms ontmoet ik mensen en dan zie ik onmiddellijk hun blauwe licht van Sirius. Maar als ik erover begin dan vinden ze dat nog te eng. Sommige zijn nog zo gesloten dat ze helemaal niet met het onderwerp bezig zijn.

Wat mij wel een heel goed gevoel heeft gegeven is dat veel sterrenmensen ook hele andere beroepen hebben waarbij je niet gelijk aan een sterrenmens denkt. Beroepen waarbij je zelf misschien wenst dat daar wat meer licht komt. Het sterrendeel is dan misschien nog niet ontwaakt maar dat gaat vast komen. Ze hebben hele aardse beroepen en kiezen er waarschijnlijk voor om zich pas later te herinneren dat ze een sterrenmens zijn.

Als ik een sterrenmens ontmoet voel ik gelijk mijn hart reageren. Maar hun hart is nog niet altijd open waardoor ze mij niet volledig kunnen voelen en toelaten. Ik heb geleerd veel te wachten tot mensen ontwaken in dit deel. Ook al betekent dit soms dat ik los moet laten, wat mij soms veel verdriet geeft omdat ik zoveel liefde bij hun voel.

Sterrenmensen hebben ook in vorige levens samengewerkt met buitenaardse. Er zijn zelfs sterrenmensen die verschillende levens met buitenaardse hebben ervaren die soms traumatisch waren. Zo heb ik in vorige levens van mensen gezien dat ze door buitenaardse zijn ontvoert als mens. En ook in het universum ging niet altijd alles er vredig aan toe. Het verlaten van andere planeten of het verlaten van het ruimteschip geeft het meeste verdriet.

Op het ruimteschip lieten buitenaardse mij zien dat ze mij liefdevol naar de aarde hadden gestuurd. Ik werd bij lieve mensen achter gelaten. Mijn missie was de mens en het leven op aarde beter te leren begrijpen. Ik kon de verwarring voelen. In de eerste instantie de spanning omdat ik het gevoel had dat ik iets bijzonders ging doen maar ook de verwarring omdat mijn thuis weg was.

Veel vorige levens hebben ertoe geleid dat veel sterrenmensen in hun angsten blijven hangen. En ook het leven op aarde voelt voor hun niet altijd veilig. Vaak vanwege de vele levens die ze gehad hebben maar ook omdat ze liefde niet meer begrijpen en vertrouwen. Ze verlangen nog steeds naar die hoge vorm van liefde bij iemand die helemaal onvoorwaardelijk kan zijn.

Veel sterrenmensen kunnen dan ook helemaal vastlopen in relaties en vriendschappen. Ze verbinden op zon diep niveau, dat als ze iemand ontmoeten zij gelijk een hele diepe verbinding kunnen voelen. Vaak zoeken ze mensen op met wie ze deze verbinding kunnen voelen. Zo krijg je hele diepe relaties en vriendschappen. Hoe zuiver deze verbindingen ook zijn, ieder mens heeft een rugzak. Het is voor hun soms moeilijk te begrijpen. Want je bent toch liefde? En het voelt toch zo diep en goed?

Voor sterrenmensen is de eenzaamheid soms heel groot. Ze willen graag verbinden met anderen maar ervaren ook telkens weer de eenzaamheid. Eenzaamheid wat vaak ook gekoppeld zit aan heimwee naar huis maar ook aan hun missie. Ze zeggen wel eens hoe groter de missie hoe groter de eenzaamheid. Het voelt alleen op een gegeven moment niet meer als eenzaamheid. Het is meer een afstemming met het Goddelijke wat je binnen in jezelf voelt. Een deel waar je het liefst wil zijn en waar je het liefst de hele dag mee verbonden wil zijn.

Ze kunnen daarom zoeken naar mensen die zo zijn als zij, zoals sterrenmensen. En als ze deze vinden laten ze moeilijk los. Relaties kunnen dan ook vaak heel diep gaan maar ook veel verwarring geven. Sterrenmensen zijn daarom vaak op heel diep niveau gekwetst. Als ik samen met mensen naar de bodem ga van hun ware essentie dan kom ik daar de meeste pijn tegen. Terwijl ze er niet altijd van bewust zijn omdat ze het al jaren hebben weggestopt.

Toch ligt daar vaak de essentie van alle problemen. Het hart wat zo diep kan verbinden, is ook heel diep geraakt. Vele oude zielen hebben zelfs vele vorige levens waarbij het hart diep geraakt is wat hun behoorlijk in de weg kan staan in dit leven. Het kan daarom wel wat tijd kosten voordat een sterrenmens helemaal zichzelf durft te laten zien.

at ik het allerliefste doe, is sterrenmensen laten voelen hoe geweldig ze zijn en welke schatten ze in zich hebben om aan de wereld te laten zien. Want sterrenmensen hebben een belangrijke rol bij de verandering naar de nieuwe wereld.

DIANA ANNEGARN 
    
                             
        


Hoe weet je dat je een sterrenmens bent? Sirius spreekt

Waarom kun je beter naar jezelf luisteren? Mijn leven als medium
  Waarom we hulp van de buitenaardse krijgen?   Waarom samenwerken met buitenaardse mijn leven veranderde.
 
 

 


Email info@sterrenmensen.nl
www.diana-annegarn.nl
Harderwijk

Privacy verklaring
Mijn leven als medium
Hoe weet je dat je sterrenmens bent?
De buitenaardse en de toekomst van de aarde
De nieuwe aarde
Mens zijn in volledigheid
Samenwerken met buitenaardse