Ben jij klaar voor de nieuwe aarde?
Auteur Diana Annegarn 4-7-2019

Ik weet niet eens meer precies wanneer ik met de website van sterrenmensen ben gestart. Maar het moet ergens voor 2010 geweest zijn. Ik wist toen niet waar ik aan begon. Ik wou alleen maar alle informatie van mij afschrijven omdat ik het gevoel had dat ik ging ontploffen als ik dit niet deed.

Ik schaamde mij in die periode ontzettend. Want als ik naar buiten zou brengen dat er buitenaardse met ons communiceren zouden mensen mij voor gek verklaren. Toch is het inmiddels heel normaal geworden. Regelmatig mag ik in mijn praktijk ervaren welk licht er in mensen schijnt, hoe ze verbonden zijn met buitenaardse en hoe hun vorige levens op andere planeten zijn verlopen. Wat in het begin heel onwennig voor mij voelde lijkt nu niet meer uit mijn leven weg te denken.

Toch gaat het niet allemaal over buitenaardse. Natuurlijk gaat het over jou! En jouw rol in de opbouw van de nieuwe wereld vanuit een nieuwe energie. Wij zijn daar allemaal onderdeel van. Ook de mensen die naar onze mening deze verandering saboteren zijn hier een onderdeel van. Maar jij als sterrenmens mag je blijven concentreren op jouw licht en jouw doelen hier op aarde. Jij mag gaan doen waar je voor gekomen bent.

Er is een wens voor sterrenmensen om alle informatie uit het universum naar de aarde over te dragen en soms ook veel frustratie omdat het nog niet lukt. Het is een proces wat tijd kost. Het is tevens afhankelijk van alle veranderingen om je heen zoals de nieuwe energie die naar de aarde komt. Een proces wat soms veel van je kan vergen en waar je af en toe even tijd en rust voor jezelf in moet lassen.

Dat is best moeilijk in een maatschappij die altijd maar van alles van je verwacht. Veel sterrenmensen werken daarom niet en zijn grotendeels van de maatschappij afgezonderd. De mensen die midden in de maatschappij staan hebben het soms moeilijk. Er is een gedachte onder mensen dat als je veel lichaamswerk hebt gedaan het leven makkelijker is. Maar dat is helaas niet zo, je laat alleen sneller los en begrijpt dingen beter. Veel mensen zijn daarom ook transformatie moe.

De veranderingen naar de nieuwe wereld vragen nog al wat van de gevoelige mens. Mensen die steeds bewuster worden en zelfs verlicht, mensen die tweelingzielen tegen komen, mensen die hun missie proberen uit te voeren en hoge energie naar de aarde brengen. En hoe meer licht iemand kan toelaten hoe moeilijker het soms wordt met de verwachtingen van de maatschappij mee te doen.

Sterrenmensen komen hele mooie dingen doen op de aarde. En steeds meer lijkt het mensen te lukken hun licht te kunnen verbinden met aardse beroepen, regels en verwachtingen. Niet langer lijkt er een strijd te ontstaan met de wereld die zo totaal anders lijkt te zijn. En dan gaat het beginnen. Dan pas begint de verandering. Na laren lang voorwerk geeft de sterrenmens toe en accepteert zijn leven hier op aarde.  

We hebben al vele mooie dingen mogen doen op andere planeten en ook op deze planeet. En niet altijd is het goed gegaan. Maar wie zijn trauma’s durft te zien, zal heling ervaren waardoor zijn haar missie beter kan stromen. Jij bent hier en jouw licht mag gezien worden. Het gaat er niet meer om in welk jasje je het giet wat wel of niet geoorloofd is. Het gaat er om dat jezelf mag zijn. In deze maatschappij is er een plekje voor jou met welke droom je ook hebt. En jij bent geheel veilig dit te gaan doen. Je zult gezien worden en gehoord worden om wie je bent en wat je de wereld hebt te geven. Want jij kan dit als geen ander.

Hoe we de nieuwe wereld vorm gaan geven is totaal aan ons. Het enige wat we weer mogen geloven is dat alles mogelijk is. En al jouw voorwerk en al het harde werken wat jij de afgelopen periode hebt gedaan zal zijn vruchten afleveren. Maar geduld is een schone zaak. Het gaat niet altijd zo snel als we willen maar vertrouwen blijft altijd een belangrijk element in welke stap we dan ook zetten of niet zetten.

Vast zitten of geen vooruitgang brengt vaak meer vooruitgang dan men denkt. En zo is het voor de sterrenmens het innerlijke proces en al het innerlijke werk wat vooraf gaat aan verandering buiten jezelf is een levenswijze. Waar andere profijt hebben van al jouw innerlijke werk, loop jij soms de kantjes er van af om up to date te blijven met alle energie die naar de aarde komt.

Niet veel mensen zullen weten wat jij er allemaal voor moet doen om daar te komen waar je nu bent. Maar jij bent een sterrenmens, een lichtwerker of nieuwetijdsmens. Jij bent hier om de mensen voor te bereiden op de nieuwe wereld. Jij bent degene die de deuren opent. Jij bent een zuil van licht die de mensen in jouw omgeving in beweging brengen.

Wees dankbaar voor alles wat jij mag doen. Wees dankbaar dat jij de poort naar de nieuw aarde aan het openen bent. Want jij als geen ander weet hoe dit moet.

 

at ik het allerliefste doe, is sterrenmensen laten voelen hoe geweldig ze zijn en welke schatten ze in zich hebben om aan de wereld te laten zien. Want sterrenmensen hebben een belangrijke rol bij de verandering naar de nieuwe wereld.

DIANA ANNEGARN 
    
                             
        


Hoe weet je dat je een sterrenmens bent? Sirius spreekt

Waarom kun je beter naar jezelf luisteren? Mijn leven als medium
  Waarom we hulp van de buitenaardse krijgen?   Waarom samenwerken met buitenaardse mijn leven veranderde.
 
 

 


Email info@sterrenmensen.nl
www.diana-annegarn.nl
Harderwijk

Privacy verklaring
Mijn leven als medium
Hoe weet je dat je sterrenmens bent?
De buitenaardse en de toekomst van de aarde
De nieuwe aarde
Mens zijn in volledigheid
Samenwerken met buitenaardse