De sterrenpoort mag weer open!

Auteur Diana Annegarn 1-9-2017

Een tijd geleden toen ik net de inzichten kreeg van buitenaardse voelde ik dat ik vastliep in iets. Een hele grote angst zorgde ervoor dat ik bijna niet kon functioneren. Ik ging zitten om dit te onderzoeken. Dat betekent naar binnen keren en engelen vragen of ze mij inzichten willen geven. Wat is hier aan de hand?

Ze brachten mij terug in een vorig leven. En met een trauma maar ook een heel belangrijk leven. Een leven wat essentieel was voor dit leven. Ik was in Egypte en ik voelde verdriet. Mijn vader was net overleden. Mijn vader was een hoge priester die werkte met de sterrenpoorten. Ik leerde zijn werk omdat hij zijn werk aan mij zou overdragen. Toen hij dood ging moest ik het ineens zelf doen. Ik voelde dat ik nog niet klaar was, maar ik moest wel. Iemand moest hem opvolgen.

Ik zag mijzelf op de piramide klimmen en de sterrenpoorten openen. Ik zag de gebaren met mijn handen die ik nog steeds gebruik voor het openen van andere dingen. De sterrenpoort was de toegang voor de buitenaardse. De buitenaardse leerde dingen aan de mensen over het bestaan hier op aarde. Over van alles. De economie van het land werd daardoor steeds beter. Het was echt een gouden tijd.

Mensen leerde zoveel dat ze heel blij waren met de buitenaardse. Maar de buitenaardse voelde aan dat er donkere tijden zouden komen. Ze voelde ook dat de buitenaardse hier de schuld van zouden krijgen. Ik was degene die communiceerde met de buitenaardse. Ik kreeg van hun de opdracht de sterrenpoort te sluiten. Ik deed wat zij van mij vroegen.

Het was mijn taak in dat leven een schakel te zijn tussen buitenaardse en de mens. Ik beheerde de sterrenpoort. Deze handeling werd door de buitenaardse geprezen maar door de mens niet. Zij dachten dat al het ongeluk wat op hun pad kwam door mij kwam. Ze hebben mij eindelijk onthoofd. Ik was nog heel jong, eigenlijk nog een kind.

Dat leven stond traumatisch op mijn netvlies. Het zorgde er ook voor dat ik mij als mens niet helemaal durfde te laten zien. Door dit leven te verwerken kon ik mijn gave wat meer delen met andere mensen.

Na dit inzicht kreeg ik ook de opdracht deze sterrenpoort weer te openen. Wat ik heb gedaan. Daarna kwam er een stroom van inzichten over sterrenmensen en toen ben ik voor het eerst mijn website over sterrenmensen gaan schrijven (2012). Inmiddels heb ik nog meer sterrenpoorten mogen openen.

Een paar weken geleden (aug 2017)gaven ze mij aan weer eens artikelen te schrijven. De inzichten voor de artikelen kwamen vanzelf. Deze keer is het duidelijk dat ik schrijf over mediumschap en over sterrenmensen. Ze vertelde mij dat de sterrenpoort open is en dat mensen weer mogen verbinden met deze poort. Dat zou betekenen dat er nu heel veel nieuwetijds mediums met buitenaardse gaan verbinden. En dat degene die dit al deden zich gaan verbinden met andere sterrenmensen.

We zijn hier om samen deze poort te openen en mensen die dat willen weer te vertellen over het bestaan van buitenaardse en hiermee verbinden. We zijn hier om mensen te helpen hun angsten voor de buitenaardse los te laten. Vele mensen hebben ook ervaringen met buitenaardse, de buitenaardse moesten zelf ook nog heel veel leren. En sommige van deze ervaringen zijn niet altijd positief.

Als wij mensen helpen zich weer open te stellen voor de buitenaardse, dan zal er een nieuwe samenwerking zijn. Vooral de buitenaardse met een hoger bewustzijn zullen ons weer nieuwe dingen leren omdat zij ver in de tijd voorlopen. Ze leren ons allen wat we willen leren.

Vele sterrenmensen zullen daarom gaan ontwaken omdat zij de verbindingen met buitenaardse kunnen voelen en in vorige levens al hebben samengewerkt. Hoe krachtiger de sterrenmensen die voorlopen zichzelf openen, hoe meer sterrenmensen dit voorbeeld gaan volgen. Het voelt namelijk nog niet voor iedereen even veilig. Ook zal er veel samenwerking gaan plaatsvinden. Ze voelen zelf intutief heel sterk aan met wie dit zal zijn. Ze weten als geen ander dat we n zijn en dat samenwerking hun missie is.

Deze samenwerking zal er voor zorgen dat er meer nieuwetijds projecten gaan ontstaan, maar ook op andere vlakken omdat samenwerken de energie krachtiger gaat maken en mensen hun roeping beter gaan voelen. Je hoeft het namelijk niet alleen te doen! Je hoeft alleen maar te herinneren wie je van nature bent. En als jij kippenvel krijgt tijdens het lezen of als jij een stem diep van binnen voelt roepen dan is dit ook jouw missie. Wij zijn hier samen!
at ik het allerliefste doe, is sterrenmensen laten voelen hoe geweldig ze zijn en welke schatten ze in zich hebben om aan de wereld te laten zien. Want sterrenmensen hebben een belangrijke rol bij de verandering naar de nieuwe wereld.

DIANA ANNEGARN 
    
                             
        


Hoe weet je dat je een sterrenmens bent? Sirius spreekt

Waarom kun je beter naar jezelf luisteren? Mijn leven als medium
  Waarom we hulp van de buitenaardse krijgen?   Waarom samenwerken met buitenaardse mijn leven veranderde.
 
 

 


Email info@sterrenmensen.nl
www.diana-annegarn.nl
Harderwijk

Privacy verklaring
Mijn leven als medium
Hoe weet je dat je sterrenmens bent?
De buitenaardse en de toekomst van de aarde
De nieuwe aarde
Mens zijn in volledigheid
Samenwerken met buitenaardse