Dit is wat de buitenaardse mij leerde, waardoor ik mijn missie beter begreep

Inmiddels had ik al de zoveelste reis naar het ruimteschip ervaren. Mijn engelen namen mij mee maar lieten mij op afstand kijken naar het ruimteschip. Ik zag dat vele sterrenmensen door engelen naar het schip werden gebracht en ook weer werden terug gebracht. Ik begreep van mijn engelen dat het grootste gedeelte van deze mensen nog niet ontwaakt waren.

Dit mocht ook niet, anders zou het voor hun te snel gaan. Sommige waren al ontwaakt maar dat waren meestal kinderen. De meeste waren nog slapend en wisten niet dat ze in hun slaap naar het ruimteschip terug gingen en daar onderwezen werden.

Hun werd verteld over het universum. Ze werden herinnerd aan thuis. Het universum is hun thuis. Geen enkele planeet is thuis we horen bij het Goddelijke maar we zullen ons thuis voelen op de planeet die het dichtste bij het Goddelijke staat en waar we ons het gelukkigst hebben gevoeld. En dat zijn vaak de hogere beschavingen.

Terwijl ik toekeek hoe mensen in het uit het ruimteschip gingen voelde ik hoe eenzaam ze zich voelde. Velen hadden liever niet terug gegaan naar de aarde maar het kon niet anders. Ze voelen niet waarom ze hier op aarde zijn en voelen ook hun missie nog niet.

Ik vroeg of we iets konden doen voor deze mensen. Waarom mijn engelen antwoorden dat ik was voorgegaan om deze mensen te begeleiden op de aarde. Om hun te herinneren aan thuis, aan het universum, aan het ruimteschip, aan leven op andere planeten en aan het Goddelijke.

Ik voelde dat dit klopte. Het sterrenschip dient voor sommige nog als een school totdat ze zijn ontwaakt en dan kunnen ze op aarde hun missie gaan herinneren. Deze missie heb ik al een aantal keer over geschreven. Het is heel belangrijk dat sterrenmensen dit gaan herinneren. Dat ze de aarde gaan helpen en het balans tussen alle planeten gaan herstellen. Dit is eigenlijk heel eenvoudig om te doen. J
Het begint bij bewustwording wie je bent en vervolgens herinner je waarom je op de aarde bent. Simpel toch? Maar in praktijk zag ik dat mensen bleven vastlopen. De angsten om zich helemaal te verbinden met de aarde was groot. Deze verbinding met de aarde is heel belangrijk en bijna niet te omschrijven op papier hoe dit werkt. Maar ik zal het proberen.

De missie van de sterrenmens voelt als een soort tunnel. Het licht van boven gaat via de mens (het kanaal) naar de aarde. Deze energie bevat door het hoge bewustzijn van de sterrenmensen vaak ook een hoge trilling. Ze kunnen zich op een hoge trilling afstemmen. Maar deze energie moet ook naar de aarde. Het stroomt dan door hun heen en naar de aarde toe. Je wordt dan een soort kanaal of tunnel van licht. Dit is waar het bij de meeste stagneert. Een belangrijk deel van het licht is het duister.

Veel mensen die met licht werken willen niets over het duister weten. Ik kreeg een tijdje geleden van iemand te horen die veel duister bij zich had, dat hij daar niet op concentreerde en zich liever met licht bezig hield. Toch zie ik bij mensen met een heel hoog bewustzijn dat ze hier niet aan ontkomen. Ook mensen die groeien in hun bewustzijn komen dit deel een keer tegen.
Het contact met hun universum heeft mijn deel met de aarde weer hersteld en het deel het met duister. Hoe hoger mijn bewustzijn hoe krachtiger de energie waar ik mee ging werken. En om hier goed mee te kunnen werken en de werking ervan goed te kunnen ervaren was alleen mijn focus op het licht niet voldoende. Licht en duister gaan namelijk samen. Het een is niet van het ander weg te denken. Ze vormen een eenheid.

Dit heeft niets te maken met negatieve entiteiten en de onderwereld. Dat is een ander deel. Maar het duister is een energie net als licht. En het kan alle vormen aannemen. Als we met hogere energieŽn willen werken dan vraagt dat bewustwording over wat energie is, hoe krachtiger de energie, hoe meer het tegen ons kan werken.
Een kanaal worden vraagt dus heel veel zuiverheid van ons. In vorige levens is er meer met hogere energieŽn gewerkt en dit ging mis omdat mensen nog niet het bewustzijn hadden om hier mee om te gaan.  Het vraagt training en dan kom je op een gegeven moment de God en Godin in jezelf tegen. Je voelt dat je in staat bent bergen te verzetten. Maar leren omgaan met deze kracht vraagt dus training.

Op de aarde zijn ook veel lage energieŽn, wij mogen weer leren hier op af te stemmen door lagere energieŽn los te laten. Zo ervaar je geen hogere en lagere energieŽn meer en komen deze twee in balans. Toen ik voor het eerst met de buitenaardse contact had verbonden ze mij met het nulpunt in de aarde. Zo brak ik door alle lagere energieŽn van de aarde (mijn eigen overtuigingen en ervaringen door vorige levens maakte dat ik dit als lagere energie ervoer) heen naar het zuiverste deel van de aarde. Ze namen mij mee op reis en deze keer niet naar het sterrenschip maar naar het midden van de aarde. De energie was daar zo fijn dat ik als waren het gevoel had dat de aarde daar helemaal niet bestond. Alsof ik door dit punt heen zakte en vervolgens weer in het universum uitkwam.

Het centrum van de aarde leek op een tijdloos gebied. De essentie voelde Goddelijk, zeer krachtig (wat eigenlijk niet te omschrijven is) en vrouwelijk (zacht) maar tevens een eenheid met het geheel. Het centrum van de aarde communiceert ook. Ze praat tegen wie luisteren wil. Haar substantie is misschien de aardse zoals wij deze kennen. Maar in haar kern is ze dit niet.

Ze is een onderdeel van het Goddelijk. Een deel wat heeft afgesproken dat zij een deel is wat de mensen of andere levende wezens een kans biedt om te leven. Zij en nog vele anderen planeten bieden dit aan wezen/zielen. Sommige planeten bieden op andere manieren hulp. Bijvoorbeeld als ondersteuning van de aarde.

Geen enkele planeet is zo dynamisch als de aarde. Sterrenmensen zijn hier om het balans tussen deze planeten te delen met andere mensen. Deze aarde is een planeet met daarom heen planeten die de aarde ondersteunen. Op andere planeten is ook leven geweest. En zij zijn verbonden met ons leven hier op aarde. Wij hebben daar meerder levens geleefd die belangrijk zijn te herinneren omdat dit niet alleen onze geschiedenis aangeeft maar ook waar we staan als mens. Wij hebben de ervaringen op andere planeten nodig gehad om uiteindelijk het leven hier te kunnen leiden.

Ons bewustzijn over het universum gaat ons niet alleen, helpen het gaat ons helpen alle planeten weer met elkaar te verbinden en een balans in het universum te voelen en eventueel te herstellen. De kennis van vorige levens bij hoge beschavingen zal ons bewustzijn op aarde verhogen. We zullen meer wijsheid naar de aarde gaan brengen en meer informatie vanuit het universum, wat tevens ons bestaan is, doorgeven aan mensen op aarde. Zodat er weer leven vanuit harmonie op aarde is. Harmonie tussen vele planeten die uiteindelijk allemaal een deel zijn van het grote geheel. En voor sommige misschien het grote mysterie. De sterrenmens kan hier aan bijdrage, mits deze in staat is zijn/haar bewustzijn te verhogen en kan leren omgaan met het duister. Zodat de krachtige en zuivere/pure energie van het Goddelijke naar de aarde kan stromen in de vorm van vele planeten en vele rassen op andere planeten.

at ik het allerliefste doe, is sterrenmensen laten voelen hoe geweldig ze zijn en welke schatten ze in zich hebben om aan de wereld te laten zien. Want sterrenmensen hebben een belangrijke rol bij de verandering naar de nieuwe wereld.

DIANA ANNEGARN      


                             
        


Hoe weet je dat je een sterrenmens bent? Sirius spreekt

Waarom kun je beter naar jezelf luisteren? Mijn leven als medium
  Waarom we hulp van de buitenaardse krijgen?   Waarom samenwerken met buitenaardse mijn leven veranderde.
 
 

 


Email info@sterrenmensen.nl
www.diana-annegarn.nl
Harderwijk

Privacy verklaring
Mijn leven als medium
Hoe weet je dat je sterrenmens bent?
De buitenaardse en de toekomst van de aarde
De nieuwe aarde
Mens zijn in volledigheid
Samenwerken met buitenaardse