Een nieuwe energie op de aarde voor sterrenmensen
13-12-2018 Auteur Diana Annegarn

De laatste tijd zijn er weer nieuwe inzichten gekomen. Het duurde even een tijdje voordat ik er over kon schrijven. Meestal als er inzichten komen dan komen ze een paar weken lang. En voordat ik er iets mee kan doen moet het echt helemaal geland zijn. Zo werkt het voor mij het prettigst.

De informatie kan pas landen als ik sterrenmensen op mijn pad krijg waarbij ik al het nieuwe kan toepassen en dat is gebeurt. Al een tijdje werk ik met een mooi sterrenmens samen aan bepaalde inzichten. We vullen elkaar daar heel mooi in aan.

Een van de nieuwe inzichten die inmiddels naar ons toe ik gekomen is dat er drie nieuwe golven van energie naar de aarde zijn gekomen. We hebben daar samen aan meegeholpen deze naar de aarde te brengen. Het mooiste is om te zien wat er daarna ontstaat.

De boodschap van deze nieuwe energie is dat steeds meer mensen zich bewust gaan worden van buitenaardse samenwerking. Het zal veel sterrenmensen doen ontwaken. En de mooiste boodschap die ze gaven vond ik zelf dat al deze mensen, die zich steeds meer bewust worden, binnenkort op een punt gaan komen dat ze gaan samenwerken met buitenaardse.

Eerder heb ik in mijn artikelen al geschreven dat buitenaardse hier komen om ons te leren over de nieuwe aarde. Het zijn hoge beschavingen die hele mooie boodschappen voor ons hebben over samenleven, samenwerken, gezondheid, dieren, milieu, techniek en nog veel meer. Ze komen ons laten zien wat we allemaal kunnen. Maar tijdens deze boodschappen geven ze deze keer inzichten dat ze eerder in het verleden een belangrijke rol hadden bij de opbouw van de aarde.

Ze lieten zien dat ze eerder naar de aarde waren gekomen en hadden het vooral over Atlantis en Egypte. Deze mooie plekken waar iedereen over praat zijn opgebouwd met hulp van buitenaardse. We hebben daar eerder in harmonie met elkaar geleefd. Vooral op Atlantis is de nieuwe energie aanwezig waar we zo hard naar verlangen met z’n allen. Deze plek waar harmonie en vrede was, was ontstaan door samenwerking met de buitenaardse. Wat ik zelf in Egypte heb gezien, is dat daar ook veel handel was met buitenaardse.

Dit zal weer opnieuw ontstaan. Niet precies zoals voorheen maar wel met dezelfde energie. Veel sterrenmensen zullen door de nieuwe energieën meer open gaan staan voor het ontvangst van informatie. Ze zijn de afgelopen jaren voorbereid op de komst van buitenaardse. Dit hoeft niet direct te zijn. Het kan allemaal gewoon energetisch. Het kan zijn dat ze bij je op bezoek komen.

Alhoewel veel sterrenmensen nu worden voorbereid op samenwerking met buitenaardse zullen ook veel ervaren dat het nu de tijd is om dit ook te gaan toepassen. Veel informatie die van deze buitenaardse komt zal er voor zorgen dat we allemaal deze nieuwe informatie gaan verwerken in ons werk en zo de nieuwe wereld gaan bouwen. Hoe we op nieuwe manieren kunnen samen leven en samen werken komt allemaal tot ons.

Je zou er misschien niet aan denken dat deze informatie van buitenaardse komt. En voor sommige zal het gewoon zijn dat ze een goed idee hebben zonder dat ze bewust zijn waar deze informatie precies vandaan komt. En waarom zou deze informatie door buitenaardse gegeven worden en niet door gidsen of engelen?

Iedereen die ons vanaf gene zijde helpt om deze nieuwe wereld op te bouwen heeft een eigen rol en taak. Sterrenmensen staan in verbinding met het sterrenschip waar een hoge raad aanwezig is die het beheer heeft over dit hele planetenstelsel. Deze hoge raad speelt een belangrijke rol bij sterrenmensen. Veel van deze hoge raad zijn geïncarneerd en veel van de sterrenmensen op het schip ook. Ik bedoel daar niet alleen volwassenen mee, want ook veel kinderen zijn van dit schip en gaan hier ’s nachts naar toe.

Maar niet alles verloopt helemaal soepel. Deze nieuwe energieën naar de aarde zal ook veel verandering en ook verwarring bij sommige brengen. We hebben tenslotte eerder samen gewerkt met buitenaardse en voornamelijk met dit ruimteschip. En onze herinneringen zijn niet allemaal even positief. Deze hoge raad heeft ook een leerproces gehad en niet altijd hebben we goede ervaringen met deze hoge raad. De hoge raad had het nodig dat mensen van het sterrenschip incarneerde naar de aarde om informatie te krijgen over de mens. Om mensen beter te leren begrijpen. Niet iedereen die is geïncarneerd is even tevreden over het werk van deze hoge raad.

De blokkades die mensen hebben zorgen voor een diepe pijn en soms ook onverklaarbare angst in hun talent en roeping. Sommige durven niet helemaal meer te vertrouwen op de informatie van de buitenaardse omdat dit eerder niet goed is gegaan. Nog iets wat veel voorkomt is dat mensen stagneren om deze informatie te ontvangen. Er zijn andere buitenaardse groepen die profiteren van de onbewuste mens. Zij willen graag dat wij dit zo houden zodat ze invloed kunnen blijven houden op de aarde. Zij zullen ons stagneren ook hier kunnen mensen last van gaan krijgen.

Er komen ook steeds meer buitenaardse bij om ons bij te staan. Waar sommige buitenaardse nodig zijn geweest om mensen te openen, zullen anderen nu ander werk doen. Elke planeet heeft zijn kwaliteiten met ons te delen. We kunnen veel van ze leren en het zal de aarde naar een nieuw niveau tillen. De informatie die ze eerder al eeuwen geleden naar de aarde hebben gebracht, maar ook weer hebben gestopt, zal nu in vele mensen naar de aarde gaan stromen.

Dank zij de voorbereiding en spirituele ontwikkeling van vele sterrenmensen zal het komende jaar meer samengewerkt worden met buitenaardse. Dit is waar je al jarenlang op voorbereid bent. Onthoud dat je samen met vele anderen bent geïncarneerd. Je zult en hoeft het niet alleen te doen. Samen met andere sterrenmensen zullen vele dingen op aarde veranderen. Er zijn namelijk ook hele groepen sterrenmensen in hele aardse beroepen die gaan ontwaken. Ze zullen misschien niet bewust zijn van buitenaards contact maar ze zullen wel bewust zijn van de mensen die ze opzoeken.

Veel ‘aardse’ sterrenmensen gaan samenwerken met hele spirituele mensen zoals healers en mediums die bewuster zijn van dit contact. Hun samenwerking zal heel veel liefde bevatten maar natuurlijk zijn het ook gewoon mensen. Hun banden ontstaan door het verlangen naar ‘vroeger’ en daarmee bedoel ik bijvoorbeeld Atlantis. De mens is toe aan de nieuwe aarde en zijn meer dan ooit gedreven om deze nieuwe aarde op te bouwen.

Ze vragen zich alleen vaak af hoe ze dit kunnen doen. Ik heb al eerder in artikelen aangegeven dat we allemaal naar de aarde zijn gekomen om samen te werken. Diepe zielencontacten en vriendschappen zorgen voor een nieuwe vorm van samenwerking. Ook tweelingzielen/tweelingstralen spelen hier een grote rol in. Hun liefde brengt een relatie tussen mensen naar een hoger niveau zodat mensen bewuster met elkaar om zullen gaan. En op een diepe en liefdevolle manier met elkaar communiceren waarbij gelijkwaardigheid en respect een grote rol spelen. Niet alleen het respect voor elkaar maar ook een diepe verbondenheid met het Goddelijke in alles wat er bestaat. En natuurlijk ook voor het universum en alles wat daar in leeft.

We gaan een mooi jaar tegemoet. Wat natuurlijk ook samen gaat met persoonlijke groei. Blijf vertrouwen houden dat je wordt voorbereid op de nieuwe energie en samenwerking. Als je blijft werken aan je blokkades zul je ontdekken dat er een nieuwe wereld open gaat.


at ik het allerliefste doe, is sterrenmensen laten voelen hoe geweldig ze zijn en welke schatten ze in zich hebben om aan de wereld te laten zien. Want sterrenmensen hebben een belangrijke rol bij de verandering naar de nieuwe wereld.

DIANA ANNEGARN      

                             
        


Hoe weet je dat je een sterrenmens bent? Sirius spreekt

Waarom kun je beter naar jezelf luisteren? Mijn leven als medium
  Waarom we hulp van de buitenaardse krijgen?.   Waarom samenwerken met buitenaardse mijn leven veranderde.
 
 

 


Email info@sterrenmensen.nl
www.diana-annegarn.nl
Harderwijk

Privacy verklaring


Je kunt mij volgen op facebook als je op de hoogte wil blijven van mijn werk als medium, training en artikelen. Klik hier


Mijn leven als medium
Hoe weet je dat je sterrenmens bent?
De buitenaardse en de toekomst van de aarde
De nieuwe aarde
Mens zijn in volledigheid
Samenwerken met buitenaardse