Geboren om de nieuwe wereld op te bouwen
20-12-2018 Auteur Diana Annegarn


Sterrenzaad mensen of sterrenmensen dragen de nieuwe wereld in zich. Eerder hebben ze samengewerkt met buitenaardse en eerder hebben ze op andere planeten geleefd waar ze veel ervaring hebben opgebouwd met samenleven vanuit een hoger bewustzijn. Ze zijn niet nieuw met dit onderwerp. En niet alleen sterrenmensen, alle lichtwerkers. En ieder op eigen wijze. Typerend aan de sterrenmensen is dat ze eerder op de aarde met buitenaardse hebben samengewerkt om de nieuwe energie naar de aarde te brengen.

Helaas is het niet altijd gelukt en kampen veel sterrenmensen nog met de trauma’s van deze levens. Nu naar buiten treden is soms heel moeilijk omdat deze vorige levens zo traumatisch waren dat ze zich nu in dit leven bijna niet durven te laten zien. Met veel onverklaarbare angsten.

Sterrenmensen dragen de kennis van het universum met zich mee. Samenwerking is voor hun heel makkelijk. Ze hebben eerder met buitenaardse in Atlantis of in Egypte gewerkt. De vele informatie die ik hierover krijg is voornamelijk door vorige levens van sterrenmensen bij mij in de praktijk. Door deze vorige levens leer ik zelf ook veel over het leven op andere planeten.

Bouwen aan de nieuwe wereld is dan voor sommige best een lang pad met veel persoonlijke ontwikkeling. Deze trauma’s moeten eerst geheeld worden. De nieuwe wereld opbouwen wordt steeds makkelijker omdat je niet naar problemen op de aarde kijkt vanuit een laag bewustzijn maar vanuit een hoger bewustzijn. Dat is nodig om de situatie vanuit een hoger perspectief te zien.

Toch zijn heel veel sterrenmensen heel zacht van aard. Ze willen wel meehelpen aan de verandering maar weten niet hoe. Ze vragen onbewust hulp aan het ruimteschip zoals ze dit in vorige levens ook hebben gedaan. Praktijk ervaring leert dat diegene die op het ruimteschip de leiding hadden over het universum en deze in balans hield geïncarneerd zijn naar de aarde. Zij zijn degene die hier op aarde veel werk doen om deze nieuwe wereld te creëren en helpen andere sterrenmensen met deuren voor hun te openen.

Sterrenmensen vullen elkaar aan zoals ze dat eerder op andere planeten en in samenwerking met de buitenaardse in vorige levens gedaan hebben. Ze weten onbewust of bewust hun plek in het geheel en weten intuïtief alle kennis uit het universum wat hun werk makkelijker maakt. Er is onderling geen jaloezie, haat, misbruik, misgunnen of dergelijk. Hun hoge bewustzijn verlaagd zich niet tot dat niveau, ze hebben een missie uit te werken.

Ze hebben een neus voor wie er wel mee doet aan deze missie en wie niet. Ze voelen ook dat ze pas compleet zijn als iedereen die ze zoeken aanwezig zijn in hun omgeving. Waar ze naar zoeken weten ze soms niet. Wat ze wel weten is dat ze verlangen naar vrienden of collega’s waar harmonie mee is. Ze voelen zo diep verlangen naar samen zijn en gelijkheid, ze weten dat het er is, maar zijn vergeten dat ze dit zelf komen brengen.

De nieuwe aarde opbouwen is dan ook gericht op deze vriendschap en samenwerking. Iets wat voor hun als natuurlijk voelt en waar ze een voorbeeld in zijn voor anderen. Daarmee bouwen ze aan een goede basis van samenwerking. Je kunt tenslotte geen nieuwe wereld opbouwen als je geen sterke pilaren hebt die het dragen. 

Samenwerking is op de aarde nog een begrip waar we met z’n allen aan werken. Samenwerking is voor veel sterrenmensen dan ook niet te begrijpen. Je zet je toch in voor hogere doelen en om samen te werken vanuit het Goddelijke? Dit is zo totaal anders dan hoe samenwerking nu gaat. Samenwerken met buitenaardse is niet de zuiverste vorm van samenwerking. Het Goddelijke is de zuiverste vorm van samenwerking.

Dus samenwerken voor de nieuwe wereld gaat samen met zuivere verbindingen. Met eerlijkheid, met verbinding, met wederzijds respect, elkaars talenten erkennen en elkaar aanvullen. Goed op elkaar inspelen en je niet bedreigt voelen door de ander is van groot belang. Maar wie de gezamenlijke doelen voorop plaatst en niet persoonlijke doelen zal geen belangen hebben de ander klein te maken.

Er is geen regel hoe we de nieuwe wereld moeten opbouwen. Het enige wat je nodig hebt is de kracht om in je grootheid te staan, vertrouwen, creativiteit en flexibiliteit, humor en luchtigheid, verbinding met alles wat is. Je hebt vooral jezelf nodig want hoe jij met jezelf omgaat bepaald het succes.

We zijn hier om de nieuwe wereld te bouwen. Dat begint bij jouw licht toelaten. Vanuit liefde leven en alles loslaten wat geen liefde is en jou daarom niet dient. Fouten bestaan niet. Dus vanuit de goed of fout gedachte creëer je niets. Er zijn alleen veel leermomenten. Dus ik zou eigenlijk willen zeggen, durf fouten te maken maar dan kan ik beter zeggen durf te dromen.

at ik het allerliefste doe, is sterrenmensen laten voelen hoe geweldig ze zijn en welke schatten ze in zich hebben om aan de wereld te laten zien. Want sterrenmensen hebben een belangrijke rol bij de verandering naar de nieuwe wereld.

DIANA ANNEGARN      


                             
        


Hoe weet je dat je een sterrenmens bent? Sirius spreekt

Waarom kun je beter naar jezelf luisteren? Mijn leven als medium
  Waarom we hulp van de buitenaardse krijgen?.   Waarom samenwerken met buitenaardse mijn leven veranderde.
 
 

 


Email info@sterrenmensen.nl
www.diana-annegarn.nl
Harderwijk

Privacy verklaring
Mijn leven als medium
Hoe weet je dat je sterrenmens bent?
De buitenaardse en de toekomst van de aarde
De nieuwe aarde
Mens zijn in volledigheid
Samenwerken met buitenaardse