De tijd is gekomen om helemaal in je licht te gaan staan
20-12-2018 Auteur Diana Annegarn

Nu is de tijd als geen ander om helemaal in je licht te gaan staan. Jouw innerlijke leiding wil ontwaken en wat daar voor nodig is, is dat jij geconfronteerd wordt met je oude angsten. We hebben geleefd in een periode waar we dachten dat er geen overvloed was. Maar we gaan een periode tegemoet waarbij overvloed een onderdeel wordt van wie we zijn.

Veel sterrenmensen hebben het zwaar gehad afgelopen jaar. Voor degene die al wel in contact waren met hun licht was het soms moeilijk dit licht vast te houden. Het leek wel of de uitdagingen steeds groter werden. In mijn praktijk werd duidelijk hoeveel sterrenmensen last hadden van negatieve entiteiten en negatieve buitenaardse. De wortels hiervan lagen allemaal in vorige levens op andere planeten. Het inzien van deze stukken heeft hun meer geopend voor samenwerking met de buitenaardse.

De kennis van het universum die we bij ons dragen mag naar buiten komen. In deze periode blijken er ook een groep buitenaardse actief die graag de mensheid onbewust wil houden en die niet graag wil dat deze informatie naar de aarde komt. Ze profiteren van deze onbewustheid. Veel sterrenmensen in mijn praktijk hadden last van deze buitenaardse en ook kinderen.

Het is aan ons gegeven dat deze kennis naar de aarde mag, maar door de eeuwen heen is dit dus ook geprobeerd om te voorkomen. Ook eerder hebben veel sterrenmensen samen gewerkt en dit is niet altijd goed afgelopen.

Ook het sterrenschip waar we mee samen gewerkt hebben voelt niet altijd meer als thuis. We hebben veel leiding gehad van dit sterrenschip en ook dit is niet altijd even prettig geweest. Veel sterrenmensen zien deze leiding van het schip als hun stuur maar nu mogen ze helemaal in hun eigen licht en kracht gaan staan. Want het stuur ben je zelf. Jij bent in verbinding met het Goddelijke en jij kan dit.

Wat kunnen we? We kunnen ons licht laten zien. In onze kracht gaan staan. We zijn liefde en we hebben een boodschap. Liefde is de boodschap. Nu meer dan ooit hebben wij onszelf nodig dit licht te laten stralen. Wie niet zichzelf is, zal voelen dat alles gaat tegen werken, je kunt volledig stagneren. Dat deed het al, maar nu sterker dan ooit. We kunnen niemand anders meer zijn dan onszelf. Het ego mag steeds meer loslaten.

Eerder werd er nog druk gebruik gemaakt van onze vrije wil. We willen zo veel anderen dingen. Maar het is net alsof het universum ons nu terug fluit en zegt dat het tijd is om nu onszelf te gaan laten zien. We willen bouwen, we willen mensen helpen, we willen iets gaan doen voor de wereld. We bezitten deze kennis hoe we dit kunnen doen.

Niet alle buitenaardse hebben een hoog bewustzijn, maar ze hebben wel iets te vertellen. De meeste willen samenwerken met de aarde. Eerder in vorige levens was er ook handel. Maar ook de buitenaardse moeten geduld leren hebben met hoe het tempo hier op de aarde gaat. Hun aanwezigheid wordt sterker en krachtiger. En voor sommige mediums betekent dat ook grenzen aangeven.

Eerder is hun aanwezigheid op aarde heel sterk gevoeld door de mensheid. Mensen werden toen meegenomen door buitenaardse. Iets wat nog in de herinnering zit van vele mensen. De angst hiervoor is groot en zo wordt ook de angst voor de buitenaardse weer aangewakkerd. Maar de poorten gaan steeds meer open. Het is bijna niet te voorkomen.

Het is niet zo dat nu veel ruimte schepen te zien zijn en we buitenaardse met onze bloten oog gaan waarnemen. Dat is niet de boodschap. Er zijn veel mensen op de aarde opgeleid om met buitenaardse samen te werken en mensen te helpen hier voor open te gaan staan. Ook mensen die niets met dit onderwerp hebben. We bezitten deze kennis ook zonder buitenaardse. Dus het kan best dat er voor jou geen direct contact nodig is.

Open staan voor buitenaardse betekent dat ons bewustzijn zal verruimen. Door deze bewustzijnverruiming zal er meer kennis vanuit het universum beschikbaar worden, waardoor een grote groep mensen die hier voor ontvankelijk is, veel inspiratie vanuit de kosmos zal ontvangen. Dit hoeven geen mediums te zijn. Veel mensen kunnen dit. Het verschil met mediums is dat mediums hier van bewust zijn en elk detail kunnen waarnemen. Er zijn ook mensen die gewoon met een goed idee opstaan. Dit kunnen net zo goed sterrenmensen zijn maar zij hebben een andere taak.

Maar het is net zo goed hun taak de kennis vanuit het universum naar de aarde te brengen. Want dat hebben ze van te voren afgesproken voordat ze naar de aarde gingen. Het is tijd dit weer te herinneren ook al zal dit bij vele onbewust gebeuren. Ze zullen de juiste mensen hiervoor op hun pad aantrekken.

Het is niet meer mogelijk jezelf te ontkennen of je nu bewust of onbewust bent. Het is de tijd jezelf te erkennen en zien dat je iets voor deze aarde komt doen. Het ego mag losgelaten worden zodat jij een zuiver kanaal of pilaar wordt voor het licht die je bent. Vanuit dit licht kun jij je verbinden met alles om je heen. Hoe bewuster jij bent hoe duidelijker het woord wat je hier komt doen. Jij alleen weet deze informatie.

at ik het allerliefste doe, is sterrenmensen laten voelen hoe geweldig ze zijn en welke schatten ze in zich hebben om aan de wereld te laten zien. Want sterrenmensen hebben een belangrijke rol bij de verandering naar de nieuwe wereld.

DIANA ANNEGARN      


                             
        


Hoe weet je dat je een sterrenmens bent? Sirius spreekt

Waarom kun je beter naar jezelf luisteren? Mijn leven als medium
  Waarom we hulp van de buitenaardse krijgen?.   Waarom samenwerken met buitenaardse mijn leven veranderde.
 
 

 


Email info@sterrenmensen.nl
www.diana-annegarn.nl
Harderwijk

Privacy verklaring
Mijn leven als medium
Hoe weet je dat je sterrenmens bent?
De buitenaardse en de toekomst van de aarde
De nieuwe aarde
Mens zijn in volledigheid
Samenwerken met buitenaardse