De mensen op de aarde zullen op verschillende manieren gaan ontwaken. Niets zal meer zijn zoals het was. Het gaat allemaal super snel. We dienen in de nieuwe tijd samen te komen en te verbinden vanuit een nieuw bewustzijn. De individuele processen zijn voorbij, het is nu belangrijk dat we aan groepsprocessen gaan werken. Door aan gezamenlijke doelen te werken en van elkaar te leren. Doelen waarbij verbinding centraal, aarde en kosmos staat.


Eerst dient er natuurlijk het nodige voorwerk gedaan te zijn door met jezelf te verbinden. Daarbij speelt spiritualiteit een grote rol. De mensen die deze weg bewandeld hebben weten dat ze in verbinding staan met alles om zich heen. Met de natuur, mensen, entiteiten, engelen, gidsen, energieŽn, dieren. We weten inmiddels hoe energie werkt en hoe we op verschillende manieren verbonden zijn ook al hebben we dit niet altijd in de gaten. In de afgelopen jaren hebben we kunnen leren beter met onze energie om te gaan. Door het niet zomaar weg te geven of toe te laten. Door het misschien te zien of te voelen. Iedereen ervaart het op zijn of haar manier. Het is allemaal goed.

Door in verbinding te staan voelen we wat nodig is voor de natuur, dieren, wereld, mensheid en nog veel meer. De nieuwe tijd zal ook het bewustzijn van het universum meegeven en de invloed van planeten en het leven op deze planeten.

Het gaat er niet om hoe je het ervaart. Ieder zal het op zijn of haar manier ervaren. Open staan voor spiritualiteit zal daarbij wel nodig zijn, anders voelen mensen het niet. Ze weten het dan alleen. In dit geval is dat niet voldoende. Door alle hulp die wij momenteel krijgen van buitenaf zullen heel veel mensen niet meer door kunnen gaan met hun oude gedrag. We zullen allemaal de vernieuwing toe moeten gaan laten. Vanuit de verbinding met alles om ons heen kunnen we een nieuwe maatschappij opbouwen. Niet alleen met harmonie en liefde maar ook met kennis en wijsheid vanuit de ziel. Doelen zullen gezamenlijke doelen zijn die opbouwend zijn. Zoals nieuwe scholen, bedrijven die milieu bewust zijn, betere zorg voor dieren of voeding enz. Alles wat we maken zal vanuit het hart gaan geschieden. Net zoals alles wat we verbouwen tot het bereiden tot het eten. Wie vanuit hart en ziel leeft zal alle antwoorden uit zichzelf kunnen halen. We weten intuÔtief al hoe het moet. We hoeven het alleen maar toe te laten. Er komen steeds meer grote groepen samen werken aan gezamenlijke doelen. Groepen die niet individueel nieuwe plannen komen brengen naar de aarde. Maar ook groepen die gezamenlijk een nieuw plan of nieuwe energie naar de aarde komen overbrengen. Voordat zielen naar de aarde gingen hebben ze deze plannen gemaakt om samen te komen op de aarde en gezamenlijk iets neer te zetten of over te dragen. Steeds meer mensen zullen kennis en informatie delen. Het doel zal niet meer zijn dat we geld verdienen. Het doel zal zijn dat het verbetering aan de aarde brengt. Wie zijn hart volgt weet de weg.

Sterrenmensen zijn vaak degene die in groepen samenkomen. Zij zullen uiteindelijk andere mensen aansturen en begeleiden nieuw werk te doen of in hun bewustzijn te groeien en zelf deze leider worden. Waarbij de energie vanuit de kosmos een rol speelt.

Deze leiders die nu al hard aan het werk zijn, zijn op dit moment nog steeds voorwerk aan het doen voor leiders die nog komen. De meesters die zelf nog meer nieuwe plannen en energieŽn naar de aarde brengen. Het feit dat veel sterrenmensen er aan bijdragen deze weg voor hun te openen maakt het mogelijk voor hun naar de aarde te komen. Dit brengt weer een hele nieuwe generatie kinderen met zich mee. Alhoewel er nu al veel meesters naar de aarde zijn gekomen, hebben veel kinderen nog te maken met rugzak van ouders en maatschappij. Veel lichtwerkers doen al veel voorwerk voordat ze kinderen krijgen. Sommige kinderen die nu geboren worden of nog geboren gaan worden, hebben geen rugzak van hun ouders nodig bij hun missie. Deze nieuwe generatie kinderen zal met andere uitdagingen geconfronteerd worden. Veel van deze sterrenkinderen staan nu al in contact met andere planeten en het leven op deze planeten. Deze kinderen worden op sterrenschepen opgeleid hun weg hier op aarde te volgen. Voor sommige is het moeilijk om te gaan met de manier waarop de mensen op de aarde leven. Ze krijgen daarom steun van de lichtwezens op dit sterrenschip.

Dit geldt ook voor volwassenen. Er zijn veel volwassenen die navertellen op dit schip geweest te zijn. Ook daar krijgen ze informatie of worden onderwezen. Vaak in hun slaap. Wie overdag mediteert, kan dit overdag ook ervaren.

Deze lichtwezen of buitenaardse hebben kennis en informatie die ze met ons willen delen. Sommige komen van planeten die ver in onze tijd vooruit lopen. Ze weten meer over harmonie met jezelf, de ander, de aarde en andere planeten enz. Ze hebben de weg al bewandeld die wij aan het bewandelen zijn. Ze delen deze kennis en helpen mensen die er voor open staan deze kennis in zichzelf toe te laten. Hun liefdevolle hulp helpt deze wereld te verbinden met hele belangrijke informatie die in ons leeft maar ook op aarde aanwezig is.

Deze kennis mogen we gaan gebruiken om nieuwe plannen te schrijven. Vele mensen gaan dit voelen. Het helpt vele mensen omdat het nieuwe wegen zal openen. Juist in deze tijd voelen veel mensen dat ze vastlopen of geen kant opkunnen. Wie spiritueel is zal deze nieuwe wegen gaan voelen. Door hier voor open te staan zullen we weer de verbinding met alles om ons heen voelen. Het wordt makkelijker je talent of missie uit te voeren. Je zult meer begrijpen over je doel en waarom je hier bent. Wie verbindt of de wens heeft te verbinden, zal de juiste mensen aantrekken deze plannen te realiseren. Want verbinden brengt weer een nieuw bewustzijn onder de mensen. Verbinden doe je niet meer vanwege angst, geld, macht, manipulatie of ego. Maar vanuit hart en ziel en ons bewustzijn dat we hier allemaal zij met het zelfde doel. Laten we vanuit dat doel verbinden! Liefde!at ik het allerliefste doe, is sterrenmensen laten voelen hoe geweldig ze zijn en welke schatten ze in zich hebben om aan de wereld te laten zien. Want sterrenmensen hebben een belangrijke rol bij de verandering naar de nieuwe wereld.

DIANA ANNEGARN      

                             
        


Hoe weet je dat je een sterrenmens bent? Sirius spreekt

Waarom kun je beter naar jezelf luisteren? Mijn leven als medium
  Waarom we hulp van de buitenaardse krijgen?.   Waarom samenwerken met buitenaardse mijn leven veranderde.
 
 

 


Email info@sterrenmensen.nl
www.diana-annegarn.nl
Harderwijk

Privacy verklaring
Mijn leven als medium
Hoe weet je dat je sterrenmens bent?
De buitenaardse en de toekomst van de aarde
De nieuwe aarde
Mens zijn in volledigheid
Samenwerken met buitenaardse