Sterrenmensen hebben een gezamenlijk doel op aarde. Sterrenmensen zijn in staat op een hoog niveau te verbinden en kunnen zich niet vinden in de samenwerking die op dit moment op de aarde plaats vindt. De afspraken, de regels, de normen en waarde, ze voelen niet goed voor de sterrenmens omdat zij dit vanuit intu´tie doen. Daarbij kunnen ze ook telepathisch met elkaar communiceren en energetisch informatie van elkaar overnemen. Informatie hoeft niet echt verteld te worden. Ze hoeven maar op elkaars energie af te stemmen en ze nemen vanzelf de informatie over die ze nodig hebben. Zonder hun individualiteit te verliezen.

Sterrenmensen bouwen netwerken over de hele wereld. Omdat ze geen grenzen voelen. Energetisch kunnen ze verbinden met entiteiten in andere dimensies, maar ook met de ziel van mensen aan de andere kant van de planeet. Dingen op afstand waarnemen is voor hun niet vreemd.

Veel lichtwerkers kunnen dit. Maar wat sterrenmensen verbindt is dat ze verbonden zijn met het universum en daar hun informatie vandaan halen. Vanuit een hoger bewustzijn verbinden is iets Goddelijks maar wat iedereen in de essentie kan of kan leren. Maar omdat sterrenmensen dit eerder hebben ervaren op anderen planeten en dit nog steeds doen met buitenaardse, is het voor hun een herinnering uit vorige levens op andere planeten.

Samenwerken en netwerken bouwen over de hele wereld zal voor hun niet vreemd zijn. Ze hoeven de mensen niet direct te kennen, ze herkennen anderen sterrenmensen overal en kunnen energetisch met hun verbinden. Sommige verbindingen vinden dan ook energetisch plaats. Niet alle verbindingen hoeven plaats te vinden op fysiek niveau. Energetisch kunnen ze soms hele gesprekken voeren met anderen zielen op afstand en ook contact met ze maken voor healings en informatie.

Soms is alleen een boek lezen van deze mensen of een gezicht herkennen op internet voldoende. Deze samenwerking wordt ondersteund door buitenaardse, engelen en opgestegen meesters. Zij weten als geen ander hoe belangrijk dit netwerk is. Er zullen meer netwerken zijn op van verschillende zielengroepen. Elke groep heeft zijn eigen lessen, wijsheid en eigen energie die ze willen uitdragen. Deze vorm van verbinden en samenwerken is bij iedere groep gelijk. Alleen iedere groep doet dit op eigen wijze. Wat ze gemeen hebben is dat ze op eigen wijze allemaal iets bijdragen aan de nieuwe aarde.

Sterrenmensen doen dit in samenwerking met het buitenaardse. Ze brengen informatie over de buitenaardse naar de aarde. De een is misschien wat meer gespecialiseerd in de verschillende rassen en planeten, de ander komt boodschappen brengen, weer een ander schrijft of geeft beelden door zoals fotoĺs of schilderingen. Ieder heeft zijn eigen doel in de groep. Ze ondersteunen elkaar om bewustwording te brengen en ieder sterrenmens is daarbij nodig. Het verbinden van unieke krachten is wat zij in de essentie al ervaren. Hier op aarde is er veel concurrentie en veel onderlinge strijd omdat veel mensen nog denken vanuit afgescheidenheid. De meeste voelen geen verbinding met de aarde of kosmos en voelen daardoor niet wat sterrenmensen wel voelen, namelijk dat het allemaal verbonden is. Er is geen scheiding tussen mensen. Vanuit het Goddelijke gezien zijn we allemaal een deel van het Goddelijke en uit zich dit in diversiteit. God heeft vele kleuren en is o.a. een creatieve energie, zo zijn mensen ook.

De sterrenmens weet dat we hier zijn om te verbinden. We waren op andere planten al familie en op deze planeet ook. We zijn ook verbonden met anderen rassen in het universum. We zijn niet beter of slechter dan zij. We komen bij elkaar en we werken samen aan onze missie. De reden waarom we hier zijn. En deze reden is om alles en iedereen met elkaar te verbinden. De sterrenmens doet dit door mensen te vertellen over buitenaardse en andere planeten. De sterrenmens doet niets liever dan dat. En weer andere lichtwerkers doen dit weer op eigen wijze.

Uiteindelijk komen alle groepen samen. Niet alleen de sterrenmensen maar ook alle andere mensen en lichtwerkers. Het maakt dan niet meer uit welk naampje ze hebben. Ze voelen en weten dat iedereen met verschillende doelen incarneert en dat we allemaal een deel zijn van het geheel. Onze grootste pijn van de mens ligt in de het gevoel dat we afgescheiden zijn van alles, maar uiteindelijk zijn we verbonden met alles. En niet alleen met hemel en aarde, maar met alles wat is. En daar leren we elke dag weer meer over.

Om samen te kunnen werken is het belangrijk ons eigen aandeel in het geheel te begrijpen. Misschien voel je nog niet jouw missie, maar dit komt vanzelf. Geniet van de weg er naar toe en zet vooral geen druk op jezelf. Het komt allemaal echt. We leren langzaam onze eigen afgescheidenheid en onze hokjes los te laten totdat we deze niet meer nodig hebben. We ervaren dan nog steeds verschillen in de ander maar omdat andere mensen dichter bij hun essentie komen voelen zij zelf dit verschil en weten ze wat ze ermee kunnen. Ze voelen zich dan niet langer meer gescheiden van de ander. We hebben allemaal unieke doelen en unieke kwaliteiten. We vertegenwoordigen allemaal een stukje van het Goddelijke, van de mens en ook van buitenaardse.

Samenwerken op een hoger niveau gaat een hele krachtige energie op aarde tot stand brengen. Mensen gaan voelen dat ze aan deze doelen mee willen werken. Angsten of je voldoende verdient en of je misschien jezelf kwijt raakt zal verdwijnen. Men voelt zijn of haar missie en weet niet beter of samenwerken is de normaalste zaak van de wereld. We zijn een eenheid. We zijn hier met een doel en dat is de verbinding tussen alle schakels te herstellen zodat er meer eenheid komt. En sterrenmensen zijn de schakel met andere planeten.

Ben je geen sterrenmens en heb je het gevoel dat dit artikel ook voor jouw bedoeld is? Dan klopt dat waarschijnlijk ook. Vanuit ons bewustzijn zal ieder mens op het punt komen dit tot stand te willen brengen. Met wie jij gaat samenwerken hangt alleen van de doelen die jij gekozen hebt. Tot nu toe is mijn ervaring dat er geen logica in zit. Wel weet ik dat ik met meerdere sterrenmensen samenwerk. Ook energetisch. Dit kunnen wetenschappers zijn, artsen maar ook lichtwerkers. Het maakt eigenlijk niet uit. Wel zijn al deze mensen sterrenmensen en zie ik in hun het blauwe licht. Op een gegeven moment heb je daar een oog voor.

Iedereen incarneert met andere doelen en met anderen lichtstralen. Ik ben zelf ge´ncarneerd met de kleur groen en magenta. Uiteindelijk ben ik van een ruimteschip gekomen waar ik leef. Ik leef verder in het hele universum omdat ik kan reizen waar ik wil zijn. Mijn doelen zijn gericht op dit ruimteschip en de taak van dit ruimte schip. Namelijk het balans tussen planeten te behouden en ervoor te zorgen dat alles gezond blijft. In ben ge´ncarneerd omdat ik de essentie van de aarde wil helpen groeien en herstellen. En mensen te informeren vanuit mijn eigen wijsheid en kennis als mens maar ook als sterrenmens. Daarnaast ben ik gewoon mens. Ik heb een unieke wijze en een karakter die gevormd is door alles wat ik heb meegemaakt hier op aarde.

 Zie mij als een zuster die op het zelfde pad is als jij en dit op eigen wijze doet. Voel mij, beleef mij en hoor mij want wij zijn ÚÚn. We vullen elkaar aan en niet op. Mijn waarheid is belangrijk voor de mensen die ik kan helpen hun doelen te vinden. Jouw waarheid kan daarin een ondersteuning zijn. Wandel jouw eigen weg en we zullen elkaar ontmoeten. Want we zijn hier om het samen te doen. Door elkaars verschillen te omarmen worden we een. En door alles te zien zonder goed of fout bril ervaar je dat alles er mag zijn. Zo kunnen we verbinden in harmonie.at ik het allerliefste doe, is sterrenmensen laten voelen hoe geweldig ze zijn en welke schatten ze in zich hebben om aan de wereld te laten zien. Want sterrenmensen hebben een belangrijke rol bij de verandering naar de nieuwe wereld.

DIANA ANNEGARN      

                             
        


Hoe weet je dat je een sterrenmens bent? Sirius spreekt

Waarom kun je beter naar jezelf luisteren? Mijn leven als medium
  Waarom we hulp van de buitenaardse krijgen?.   Waarom samenwerken met buitenaardse mijn leven veranderde.
 
 

 


Email info@sterrenmensen.nl
www.diana-annegarn.nl
Harderwijk

Privacy verklaring
Mijn leven als medium
Hoe weet je dat je sterrenmens bent?
De buitenaardse en de toekomst van de aarde
De nieuwe aarde
Mens zijn in volledigheid
Samenwerken met buitenaardse