Hoe kom je er achter wat jouw missie is?

20-5-2019 Auteur Diana Annegarn

Wist je dat ik niet alleen volwassenen help met het verbinden met hun missie maar ook kinderen? Sommige mensen denken dat ze met 1 druk op de knop klaar zijn maar hier gaat soms jaren persoonlijke ontwikkeling aan vooraf. Maar er zijn toch wel hele makkelijke stappen die je zelf kunt toepassen.

Stap 1: Individualiteit toelaten
Dit is voor sommige mensen helemaal niet zo makkelijk. Want een individu zijn voelt voor sommige hetzelfde als alleen zijn. Onze grootste angst om niet geliefd te zijn of gewaardeerd te worden door de rest van de mensen. Wat gebeurt er met jou als je je anders gedraagt? Of buiten de veilige paden loopt? Anders zijn dan anderen wordt niet altijd aangemoedigd en soms ook onbedoeld gestraft of veroordeeld. Zo zijn we opgevoed. Leer het dan maar eens af. De eerste stap is ervaren waarin jij anders bent dan anderen en dat durven omarmen.

Stap 2: Het omarmen van het alleen zijn
Voor sommige mensen is dit een grote nachtmerrie. Niet dat ze hier van bewust zijn, maar diep van binnen speelt dit. Alleen zijn geeft heling zodat oud zeer kan worden losgelaten. Soms zorgt het er voor dat je passief wordt, maar dat is omdat er nog onverwerkte stukken op dit Ďalleen zijní rusten. Alleen zijn kun je alleen maar positief ervaren als Ďalleen zijní het contact met de liefde in jezelf vertegenwoordigd. Daar is een stukje spiritueel bewustzijn voor nodig. Alleen zijn is niet hetzelfde als eenzaamheid. Alleen zijn is de verbinding met jezelf waarderen. Dat kun je met honderden mensen om je heen voelen. Je zult je niet meer afhankelijk opstellen van de ander.

Stap 3: Vergeven
Vergeef jezelf voor wie je bent, voor alles wat je nog gaat doen, voor wat je nog mag leren en nog meer. Jezelf vergeven geeft je ruimte en zorgt ervoor dat je alle oordelen over jezelf loslaat en jezelf de ruimte en tijd geeft om daar te komen waar je wilt komen. Bovendien helpt het stukken met anderen los te laten. Je vergeeft de ander ook makkelijker, waardoor je minder de focus op de ander hebt en meer de focus op jezelf.

Stap 4: Leer op jezelf te richten
Alleen als je volledig de verantwoordelijkheid voor jezelf en jouw leven neemt zul je innerlijke leiding en een innerlijk stuur voelen. Alleen dan kun je tot actie komen omdat eigenlijk alle sterrenmensen wachten op inzichten die ze intuÔtief voelen. Dan volgen ze hun innerlijke leiding. Maar deze kan alleen maar voelbaar zijn als je je voor alle prikkels om je heen leert afsluiten.

Stap 5: Toelaten van innerlijke leiding
Het lijkt makkelijk en voor de meeste sterrenmensen heel normaal. Graag willen zij een inzicht van boven ontvangen zodat ze weten wat ze moeten doen. Maar dit is best nog wel moeilijk. Het ego zit namelijk vaak in de weg. Veel mensen in mijn praktijk negeren signalen van boven terwijl ze heel intuÔtief zijn. Deze innerlijke leiding zegt eigenlijk niets voor. Soms kun je beelden krijgen of dingen weten waar je naar toe moet, maar uiteindelijk moet je zelf het pad nog bewandelen. Als je deze innerlijke leiding heel sterk voelt, dan is het een samenwerking met wie je bent. Als je voelt dat jouw pad naar rechts gaat, dan doe je dat. Maar dat wil niet zeggen dat je stil kunt gaan zitten. Vaak is het pad wat je intuÔtief voelt hard werken. Soms voel je iets en blijkt het een hele tijd te duren voordat je uit komt waar je denkt uit te komen, of het ziet er heel anders uit dan je in de eerste instantie had gedacht.

Stap 6: Creativiteit toelaten
Jij draagt de schepper in jou. Jij hebt daarom het vermogen om zelf te scheppen en creŽren. Als je je intuÔtie volgt dan is het aan jou daar vorm aan te geven. Als je hoort of voelt dat je een bedrijfje gaat starten met ouders en kinderen, dan is het aan jou hier een hele creatieve oplossing voor te vinden. Dus niet een bedrijf starten zoals anderen dat doet en ook niet zoals je denkt dat het moet. Je start iets omdat je ongeveer die kant op moet. Het vorm krijgt creŽer je onderweg. Je creŽert door de minder leuke dingen op je pad en door de leuke dingen op je pad.

Stap 7: Laat de illusie los dat het makkelijk is
Het lijkt makkelijk toch? Even iets doorkrijgen vanuit je intuÔtie en klaar ben je. De meeste mensen vergeten hoe hard werken het is. Ja het leven wordt makkelijker omdat je er anders mee om leert gaan, maar het wordt eigenlijk ook veel moeilijker. Het leven is groeien en uitdagingen aan gaan. Jezelf overtreffen en een nog betere versie van jezelf zijn. Er is geen eindpunt. Zolang je leeft zul je groeien. Bij elke fase in je leven horen nieuwe uitdagingen. Je pad is misschien leuker en makkelijker omdat je bewuster bent. Maar je blijft uitdagingen tegen komen. Je bent namelijk aan het creŽren en scheppen. Dit is van niets iets maken. Dit vraagt veel persoonlijke ontwikkeling en groei. Niets geen luie stoel, alhoewel jij jezelf deze luie stoel meer zult gunnen omdat je beter los kunt laten.

Stap 8: Jouw missie herinneren
Jouw missie voel je al vanaf kinds af aan. Maar je leert dit ook weer af. In de loop van de jaren heb je misschien geleerd om dit in hokjes te duwen, acceptabel voor je omgeving te maken, kleiner te maken of te leren begrijpen. Maar begrijpen doen we nooit omdat het iets is wat je voelt en zelf vorm aan kan geven als je het pad bewandeld. Het past in geen enkel hokje en zal uniek zijn omdat jij uniek bent. Het is aan jou jouw missie weer in zijn puurste vorm te herinneren, zoals je dit als kind deed. Als kind had je een droom maar dit kon nog alles worden. Als volwassenen leer je de hokjes die je voor jezelf hebt opgebouwd om deze droom heen weer los te laten. En de pijn te helen die daardoor ontstaan is. Om zo weer terug te komen bij het zuiverste gevoel. Jouw droom en met de kracht die je inmiddels hebt opgebouwd. Als volwassenen geef je het vorm. Geen hokjes en geen verplichtingen of verwachtingen. Gewoon creŽren terwijl je het pad bewandeld.

Stap 9: Durf kwetsbaar te zijn
Kwetsbaarheid is voor de meeste een naar gevoel. We willen laten zien dat we groot en sterk zijn en de wereld kunnen veranderen. We hebben misschien grote dromen en willen de hele wereld laten zien hoe geweldig we zijn. Maar in iedereen schuilt een kwetsbaar mens of kind. Jezelf helen is heel belangrijk, maar je hoeft niet klaar te zijn om je pad te kunnen bewandelen. Durf kwetsbaar te zijn en omring je met mensen die dit deel van jou durven zien.

Stap 10: Omring je met de juiste mensen
Bij elke stap in je leven horen de juiste mensen. Soms lopen ze tijdelijk met je mee en soms het hele pad. Dit heb je niet voor het zeggen en is niet belangrijk. Wat belangrijk is, is dat ze er zijn. Elk stapje dat ze er zijn is voldoende en daarom iets om dankbaar voor te zijn. In elke fase komen wel weer nieuwe mensen. Maar zorg ervoor dat het mensen zijn waarbij jij je veilig voelt, vertrouwd voelt, erkent voelt, kwetsbaar mag zijn en gehoord voelt. Om de juiste mensen in je omgeving te vinden is het belangrijk jezelf te omringen met mensen die zelf ook het pad bewandelen van hun missie. Zij begrijpen als geen ander wat er voor nodig is dit pad te bewandelen. De meeste hebben geleerd de kracht uit zichzelf te halen en daarom vindt je ze niet zo vaak. Maar als je ze vindt, dan heb je ze eigenlijk niet nodig en zij jou niet. En dat maakt het zo mooi.

Stap 11: Ga!
Wacht niet, het is een oneindig pad. Je bewandeld hem al lang. Alles wat je in je hoofd denkt is dus eigenlijk onzin. Jouw missie is iets wat zich ontvouwd als je er voor open staat, maar is nooit van je zijde weg geweest. Het is in alles om je heen. In elke ademhaling, mens of dier op je pad. Alles is een signaal dat je op de goede weg bent. Sommige signalen zijn moeilijk te horen. Maar je leert het wel. Natuurlijk kun je altijd hulp zoeken bij mensen die je zijn voorgegaan. Maar uiteindelijk kom je er. Als het niet in dit leven is, dan in een volgend leven. Daarom is bewustwording het allerbelangrijkste. Zie in alles een kans en mogelijk om verder te komen op je pad, denk positief en denk in mogelijkheden. Moedig jezelf en wees vooral dankbaar. Wees iedere stap dankbaar en maak een diepe buiging naar het leven. Het leven is perfect.

 


at ik het allerliefste doe, is sterrenmensen laten voelen hoe geweldig ze zijn en welke schatten ze in zich hebben om aan de wereld te laten zien. Want sterrenmensen hebben een belangrijke rol bij de verandering naar de nieuwe wereld.

DIANA ANNEGARN      


                             
        


Hoe weet je dat je een sterrenmens bent? Sirius spreekt

Waarom kun je beter naar jezelf luisteren? Mijn leven als medium
  Waarom we hulp van de buitenaardse krijgen?   Waarom samenwerken met buitenaardse mijn leven veranderde.
 
 

 


Email info@sterrenmensen.nl
www.diana-annegarn.nl
Harderwijk

Privacy verklaring
Mijn leven als medium
Hoe weet je dat je sterrenmens bent?
De buitenaardse en de toekomst van de aarde
De nieuwe aarde
Mens zijn in volledigheid
Samenwerken met buitenaardse