Voordat ik met buitenaardse communiceerde was ik van mening dat ik een lichtwerker was en een nieuwetijdskind. Want maakt het eigenlijk uit? Maar het feit dat ik mijzelf als kind al sterrenkind noemde en een sterke verbinding had met buitenaardse en deze als kind al zag, gaf toch iets extra’s. Ik hoorde niet veel mensen daar over praten. Eigenlijk nooit. Het leek soms alsof ik de enige was die dat kon. De meeste geloven wel dat er meer tussen hemel en aarde is. Maar daar blijft het bij.

Wat maakt mij dan meer een sterrenkind dan nieuwetijdskind? En maakt het uit? De naam sterrenmens ging ik gebruiken toen ik met buitenaardse ging communiceren. De informatie die ze mij gaven was voor mij thuiskomen. De heimwee die ik had naar het terug zien van mijn vrienden op het sterrenschip was ontzettend groot. Zo groot dat het verdriet mij in de weg stond om met hun te communiceren. Ik wou niet graag mee naar dit sterrenschip uit angst voor dit verdriet. Telkens als ik weer naar huis terug moest, overviel dit verdriet mij en kon ik niet meer aarden. Ik heb ook een tijd lang geprobeerd om het te stoppen. Ik wou niet meer met ze communiceren vanwege dit verdriet. Ik voelde mij door hun in de steek gelaten. Ik hoor hier niet, zo voelde het.

Maar ze lieten mij zien dat ik er zelf voor gekozen had. Ik had als taak gekozen mensen op de aarde te helpen bij het in balans brengen van de aarde en de sterrenmensen die hier al zijn te helpen hun missie te herinneren. Ze lieten mij ook zien dat niet iedereen van het sterrenschip incarneert. Dat er slechts een paar zijn die willen incarneren en hier ook de kracht voor hebben. Ze blijven op afstand met mij verbonden net zo lang tot de tijd ervoor is om weer te verbinden met hun. Ik werd een soort doorgeef luik voor de informatie die zijn hadden. En zo is het plan.

Ik heb dit niet altijd leuk gevonden. Ik vond de menselijke beschaving te simpel en vond het moeilijk terug te keren naar de aarde. Dit heen en weer tussen ruimteschip en aarde blijft voor mij heel moeilijk. Dat is ook de reden waarom ik deze website in 2012 ben gestart en daarna een lange stop heb gehad. De boodschappen die ze mij doorgeven zijn nog lang niet compleet. Er gaat nog veel informatie tot mij komen maar het overwinnen van dit verdriet maakt het soms heel moeilijk. Daar voelt meer als mijn thuis dan hier.

Op het sterrenschip lieten ze mij zien dat ’s nachts veel sterrenmensen terug keren naar het ruimteschip en daar weer verbonden worden met wie ze in de essentie zijn. Ik zag dat ze allemaal moeite hadden op terug te keren. Niets zal een sterrenmens gelukkiger maken dat elkaar op de aarde terug te zien en te weten dat ze niet alleen zijn. Maar ervaring leert dat ze het soms ook heel moeilijk vinden met anderen sterrenmensen te verbinden. Ook al voelt het als een soort thuiskomen, door alle pijn is het contact niet altijd mogelijk.

Deze ervaringen hoor ik niet zo veel bij mensen die niet als doel hebben met buitenaardse samen te werken. En sommige hebben dit wel als doel maar ervaren ook veel pijn in het contact. Ze voelen zich in de steek gelaten door hun thuisfront en het verdriet is soms zo groot dat ze hun hele missie negeren.

Voor vele lichtwerkers is deze beleving soms gelijk. Maar heel kenmerkend vind ik dat sterrenmensen duidelijk heiwee hebben naar andere planeten. En zoals ik hierboven al schreef, vele sterrenmensen onderdrukken dit deel in zichzelf vanwege diepe emoties die ze niet kunnen plaatsen.

Veel sterrenmensen weten niet dat ze hier samen zijn met andere sterrenmensen en in de toekomst verbonden zullen zijn met deze sterrenmensen. Ze gaan samenwerken en bouwen netwerken op de aarde die diep tot in de aarde en kosmos voelbaar zijn. Deze netwerken zorgen ervoor dat ze op een bepaald niveau, soms telepathisch, met elkaar verbonden zijn. Ook met het thuisfront. Intuïtief voelen ze dit heel sterk aan. Deze verbinding helpt hun te sterken zodat hun doelen beter uitvoerbaar worden. Er komt een tijd dat sterrenmensen ontdekken dat ze hun doelen niet alleen kunnen uitvoeren en dat ze in verbinding moeten gaan met anderen.

Ze zullen dan een soort ‘wake up call’ krijgen van het thuisfront waarmee ze hun missie niet meer kunnen ontkennen. Ze zullen niet anders meer kunnen dan te verbinden met andere sterrenmensen om hier gaan doen wat ze komen doen.

Sterrenmensen hebben als doel samen te werken en eenheid te creëren. Samenwerken, verbinding en eenheid is een sleutelwoord in alles wat ze doen. En ook al zijn de meeste sterrenmensen eenlingen, ze zullen er niet omheen kunnen dat ze andere nodig hebben in hun werk. Sterrenmensen zullen dan massaal gaan verbinden.
Want eenheid en harmonie is waar ze zich het beste bij thuis voelen. En ook al voelde ze zich als kind nooit ergens bij passen, dit heeft een functie gehad. Ze kunnen juist heel goed verbinden maar de manier waarop ze verbinden komt niet over een met hoe ze dat hier op de aarde doen. Zodra ze weer gaan herinneren wie ze zijne, zullen ze ontdekken dat hun manier van verbinden anders is. Zodra ze dit gaan delen met de medemens zullen meer mensen hun voorbeeld volgen en zich verbinden met elkaar. De sterrenmens gaat laten zien hoe je gezamenlijk doelen uitvoert in verbinding met alles wat is. Hun pijn die ze alle jaren hebben ervaren zullen ze gaan begrijpen.

Toch lopen sterrenmensen ook het zelfde pad als lichtwerkers. Een groot gedeelte is gelijk. Ze zijn ook op het pad van verlichting en leren net als andere veel over zichzelf en over de wereld. Ze gaan mee in de nieuwe energieën die naar de aarde komen en groeien en ontwikkelen zich net zo snel als alle anderen. Ze zullen zich herkennen in het indigokind, het regenboogkind, in sterrenmensen of in engel mensen. En ze zullen zich ook herkennen in hele aardse ontwikkeling zoals het omgaan met emoties. Maar in de essentie zal hun verlangen naar thuis en hun doelen hier op aarde een grote rol spelen. Het overdragen van dit nieuwe licht van andere planeten nemen zij als een heel serieuze taak. Vele zijn daarom nog druk bezig met zelf ontwikkeling. Onbewust weten ze waar ze heen moeten, maar hebben nog een weg te gaan om daar te komen. Een soms zware weg omdat ze de aarde en de mens niet begrijpen. Ze missen de liefde, eenheid en verbinding en begrijpen nog niet goed hoe ze dit op aarde kunnen bereiken.

Ik schrijf dit artikel uit ervaring als ervaringsdeskundige maar ook in samenwerking met de sterrenmensen die op mijn pad zijn gekomen. Laat je niet afleiden door de naam sterrenmensen. Het maakt niet uit hoe het heet. Als je jezelf al een deel in het verhaal herkent dan ben jij waarschijnlijk een sterrenmens. Maar als je er niets bij voelt kan je ook zo maar een sterrenmens zijn, omdat vele dit deel in zichzelf onderdrukken. Voel je vrij het te beleven zoals je dit zelf wilt. ogte blijven van de laatste artikelen?
at ik het allerliefste doe, is sterrenmensen laten voelen hoe geweldig ze zijn en welke schatten ze in zich hebben om aan de wereld te laten zien. Want sterrenmensen hebben een belangrijke rol bij de verandering naar de nieuwe wereld.

DIANA ANNEGARN      

                             
        


Hoe weet je dat je een sterrenmens bent? Sirius spreekt

Waarom kun je beter naar jezelf luisteren? Mijn leven als medium
  Waarom we hulp van de buitenaardse krijgen?.   Waarom samenwerken met buitenaardse mijn leven veranderde.
 
 

 


Email info@sterrenmensen.nl
www.diana-annegarn.nl
Harderwijk

Privacy verklaring
Mijn leven als medium
Hoe weet je dat je sterrenmens bent?
De buitenaardse en de toekomst van de aarde
De nieuwe aarde
Mens zijn in volledigheid
Samenwerken met buitenaardse