Geschreven 2017

Veel mensen die spiritualiteit zoeken stellen zich afhankelijk op van hun leraar. Die ene leraar die in hun ogen alles weet. Maar deze ene leraar is ook gewoon mens en net zoals iedereen vertegenwoordigd hij slechts een stukje van de waarheid. Er is geen mens die de gehele waarheid kan omvatten en vertellen. Ieder mens is uniek en ieder heeft hier zijn eigen aandeel in. Dit kan op verschillende manieren. Welke manier iemand kiest zegt iets over zijn of haar persoonlijkheid en ook zijn of haar missie op aarde. Het is niet mogelijk de een met de ander te vergelijken.

We zijn deel van een groot netwerk. Een groot netwerk van lichtwerkers. In deze eenheid ervaren we broeder en zusterschap. We zijn verbonden en in onze essentie hebben wij hetzelfde licht. Maar hoe we dit licht tot uiting brengen is helemaal afhankelijk van onze doelen en van ons karakter.

Het is goed af en toe iemand op te zoeken die met je meekijkt, meedenkt of meewandelt. Wij zijn op een wereld waar we zoeken en we weten niet altijd waar we kunnen kijken. Deze zoektocht is door vele andere al voorgegaan. Zij hebben met vallen en opstaan voor op gelopen en kunnen anderen alleen maar leren waar ze kunnen kijken in zichzelf om het juiste pad te bewandelen. Ze kunnen namelijk niet voor je zeggen wat je moet doen. Keuzes die je zelf maakt geven je kracht en keuzes die door een ander worden verteld ontnemen je kracht. Deze kracht heb je uiteindelijk nodig om je eigen pad te vinden en door te gaan op je pad zodat je bij je missie kunt komen.

Ieder mens heeft een missie. En ieder mens heeft hier voor alle tools die nodig zijn deze missie te bereiken in zichzelf. Mensen hebben vaak nog niet door hoe dit werkt en zoeken hulp bij anderen. Deze missie is de boodschap van je ziel. De ziel zal altijd roepen en je de weg wijzen. Ook als je niet goed naar de signalen luistert. De ziel zal signalen geven door ziek te worden, door depressief te worden, door een ongeluk te krijgen, door mensen op je pad te sturen met boodschappen en nog veel meer. Wie deze signalen leert omarmen en leert begrijpen dat alles op je pad je brengt waar je wezen moet dan kun je je misschien wat meer overgeven.

Alles in je leven brengt je op het juiste pad. Alleen we willen dat graag voelen. We willen voelen wat ons pad is en dat alles zin heeft. En soms voelen we dat niet. Als je ziek wordt dan wil je misschien helemaal niet ziek zijn en verlang je naar gezondheid. Maar wie in de ziekte duikt en deze omarmt om vervolgens af te vragen waarom het lichaam is ziek geworden zal antwoorden vinden en kracht krijgen.

Veel dingen die we meemaken geven ons het gevoel dat we van ons pad zijn geweken. Niets is minder waar. We kunnen alleen op een bewuste manier ons pad bewandelen en op een onbewuste manier. Het pad dat je bewandelt, kan misschien veel pijn geven. Als je hier bewust van wordt dat dit een reden heeft dan wordt de pijn dragelijker. Niet begrijpen waarom je pijn hebt doet nog meer pijn. De pijn is dan nog steeds aanwezig maar je ervaar het anders. Je ervaart dat je keuzes hebt hoe je met deze pijn omgaat. Ga je bij de pakken neer zitten of haal je er kracht uit? Het verschil is vaak een mindset. Ook al is mijn ervaring dat een bewust pad niet minder confronterend en minder pijnlijk is, het geeft veel zielenrust en inzicht in jouw doelen.

Een tijd geleden toen ik met mijn tweelingstraal voor God stond viel alles op zijn plaats. Zijn leven en mijn leven werden n. Ineens leek alles over mijn leven duidelijk. Ik heb een doel en werkelijk niets in mijn leven is voor niets geweest. Alle keuzes en alle worstelingen lijden tot dat ene punt namelijk wat ik hier kom doen op aarde. Er is geen keuze die verkeerd gemaakt is. Ze brengen mij allemaal waar ik wezen wil. En elke keuze bracht mij weer bij nieuwe keuzes.

Het voelde soms niet alsof ik vooruit kwam. Op het moment dat ik mij ellendig voel wil ik graag vooruit. Ik creer dat gevoel zelf waardoor ik even het contact met de bron in mijzelf verlies. Gaat het dan allemaal weer beter, dan vraag ik mij af waar ik mij nu druk om gemaakt heb.

Om echt mijn eigen goeroe te worden heb ik geleerd naar alle signalen te luisteren en ze allemaal te omarmen. Ook al zag ik op dat moment niet wat de reden was, uiteindelijk veel later wordt de reden duidelijk. De keuzes die ik maak brengen soms nieuw karma maar doorbreken ook weer oud karma en dat is oke. Met een vertrouwd hart kan ik loslaten en vertrouwen krijgen in het pad wat ik bewandel.

Mijn uniekheid gaf mij de tools die ik nodig had. Ik luister van nature heel goed naar mijzelf. Als kind werd mij al duidelijk dat ik ziek werd als ik dat niet deed. En elke keer als ik luister heb ik ook twijfel. De twijfel ontstaat vaak omdat anderen ook een mening hebben. Ik wil graag iets op eigen wijze ervaren. Elke keuze brengt mij de informatie die ik nodig heb. En deze wijze is vaak heel uniek en niet te vergelijken met anderen. Dit heeft ertoe geleid dat ik mijn uniekheid durf te omarmen maar dat ik ook mijn eigen waarheid heb. Ik kom dichter bij mijn doelen. Na alle jaren besef ik nu dat er werkelijk niemand met mijn eens hoeft te zijn om de juiste keuzes te maken. Ik maakte al die jaren al de juiste keuzes. Het enige wat mij deed twijfelen was mijn omgeving die mij vertelde dat ik niet goed deed of mij veroordeelde op mijn keuzes.

Elke keuze is goed geweest en elke keuze heb ik op eigen kracht leren maken. Dit gaf soms een eenzaam gevoel. En soms door de eenzaamheid leken sommige stappen onmogelijk. Maar toch heb ik ze gemaakt. Iets in mij steunt mij de juiste keuzes te maken. Iets in mij wil altijd vooruit. En zo werkt het bij iedereen. We willen altijd vooruit. We willen niet stil staan. En iets in jou zal je duwen in de juiste richting. Maar je moet de stappen en keuzes altijd zelf maken. En ook al voelt dat soms heel eenzaam, deze eenzaamheid daar zit je kracht.

Natuurlijk mag je altijd hulp vragen aan anderen, maar afhankelijk opstellen brengt je niet in je eigen kracht en brengt je niet vooruit. Je kunt tijdelijk op de energie van andere mensen meeliften maar mensen die gezond hun eigen energie in balans kunnen houden, zullen voelen dat dit op een gegeven moment niet meer goed voelt. Ook een spiritueel leraar of coach voelt dat. Deze zal aangeven dat je het zelf moet doen of helpt je in je eigen kracht te komen.

Ik vraag altijd aan mijn gidsen of engelen om hulp. Soms bij moeilijke stukken wel een paar keer per dag. Ik weet zeker dat deze hulp komt. En ook al praten ze dan niet direct met mij of lijkt het alsof ze geen contact maken, de signalen zijn overal. Gidsen en engelen hoeven niet direct tegen je te praten. Soms praten ze in dromen met je. Net zo lang tot het tot je door dringt. Of soms geven ze signalen via andere mensen. Ineens komt er iets op je pad wat je in de juiste weg stuurt.

Het klopt dat je als mens soms diepe stukken hebt of onzichtbare stukken waarbij je soms even een beetje hulp kan gebruiken. Het helpt dan enorm als iemand je inzicht geeft en een stapje verder. Maar wat als je geen hulp had gevraagd? Was je er dan ook gekomen? De enige reden waarom jij het gevoel hebt dat je vast loopt is omdat je de informatie of kennis mist die nodig is het proces te begrijpen. Soms kom je daardoor niet bij emoties die nodig zijn om los te laten. Bewustwording is een belangrijk proces om bij de goeroe in jezelf te komen. Hoe meer bewustwording hoe meer je bij jezelf kunt oplossen. Maar hoeveel bewustwording je ook hebt. Het komt er uiteindelijk allemaal op neer dat je toch in je eigen kracht kunt komen. Deze kracht die je pas kunt voelen als je je mens zijn omhelst. En begrijpt dat je altijd zult blijven leren. Ook al ben je je eigen goeroe. Er is geen eindstreep waar je uitgeleerd bent. En leren maakt ons kwetsbaar. Iets wat we liever niet willen ervaren. Wie deze kwetsbaarheid omhelst en begrijpt dat we allemaal mensen zijn zal in een nieuwe fase komen. Een fase van eenheid en harmonie met anderen. We gaan dan open staan voor anderen. Zelfs de goeroe heeft nog veel te leren. Omarm je eigen pad.

Er is geen eindpunt of punt waar je alles weet. Het gaat over leven in het nu en vertrouwen dat alle wijsheid tot je komt en in jezelf zit. Hulp vragen is iets anders dan afhankelijk opstellen. Je moet het uiteindelijk toch allemaal zelf doen. Dus vraag zo veel mogelijk hulp maar stel je nooit afhankelijk op. Je zult achterblijven met een gevoel dat je leeggezogen wordt en misbruikt bent. Daardoor wordt vertrouwen hebben in de juiste hulpverlener of goeroe heel moeilijk. Het is beter te blijven beseffen dat je het uiteindelijk toch op eigen wijze moet doen. Een ander kan je alleen maar de weg wijzen of je helpen je kracht te vinden.

at ik het allerliefste doe, is sterrenmensen laten voelen hoe geweldig ze zijn en welke schatten ze in zich hebben om aan de wereld te laten zien. Want sterrenmensen hebben een belangrijke rol bij de verandering naar de nieuwe wereld.

DIANA ANNEGARN      
                             
        


Hoe weet je dat je een sterrenmens bent? Sirius spreekt

Waarom kun je beter naar jezelf luisteren? Mijn leven als medium
  Waarom we hulp van de buitenaardse krijgen?.   Waarom samenwerken met buitenaardse mijn leven veranderde.
 
 

 


Email info@sterrenmensen.nl
www.diana-annegarn.nl
Harderwijk

Privacy verklaringMijn leven als medium
Hoe weet je dat je sterrenmens bent?
De buitenaardse en de toekomst van de aarde
De nieuwe aarde
Mens zijn in volledigheid
Samenwerken met buitenaardse