Toen ik voor het eerst contact maakte met buitenaardse voelde ik mij helemaal thuis. Dit ras was zo liefdevol. Ik herkende het. Dit is mijn thuis. Het universum is mijn thuis. Deze aarde is mijn tijdelijke huis. De aarde is een onderdeel van het universum. Een belangrijk deel voor mijn leven hier op aarde, maar niet het belangrijkste deel in het universum. Het belangrijkste deel in het universum is het Goddelijke. De essentie van al het bestaan op deze planeet, andere planeten en van alles wat is.

Ons leven op aarde is belangrijk. We leven hier. Maar mijn bewustzijn kreeg een nieuwe dimensie toen ik met buitenaardse ging communiceren. Ze praten tegen mij vanuit een bewustzijn. Wat zij weten, weet ik ook. Contact maken met hun zet al dit weten in een stroomversnelling. Het ontwaakt zonder dat ze er iets voor hoeven te doen. Ik voel ze en ik weet. Dat is met alle informatie zo. Het is slechts een herinnering. Ik weet dat hun universum en het Goddelijke mijn thuis is.

Mijn bewustzijn groeide en het leven op aarde daar moest ik om lachen. Ik kon mij hun wereld herinneren. De wereld waar technologie anders was, waar we op elkaar afstemde om te communiceren, waar we in verbinding waren met alles wat we deden en wat verbinding is. Het altijd maar verbonden zijn zijn op alles wat is en met alles waar ik mee samenleef of alles wat ik creŽer op deze wereld op een hele diepe manier is mij hier op aarde nooit geleerd. Ik kan mij een wereld herinneren waar ik gewoon de hele dag was op een hele diepe respectvolle manier verbonden was. Iets doen wat niet verbonden was, was ondenkelijk.

Hier op de aarde is het  zo totaal anders. Hier hoor je Ďerbijí als je niet bent verbonden en vinden ze je een rare als je in verbinding wilt blijven en daarom nee zegt tegen alles wat je uit verbinding houdt.

Dit is een wereld waar we niet alleen uit verbinding leven en waar we oefeningen doen om de verbinding weer te voelen, het is ook nog een wereld waar we leven alsof we de enige in het hele universum zijn. Een wereld waar de meeste mensen zichzelf God vinden terwijl ze er geen verbinding mee voelen.

De buitenaardse lieten mij herinneren dat als iets niet in verbinding is, het niet de moeite is om het te doen of te creŽren. Waarom iets creŽren wat de mens schade brengt? Of wat het ecosysteem uit balans haalt? Of iets wat niet bezielt is? Alles wat we creŽren hoort in verbinding te zijn. Zodra het in verbinding is met het Goddelijke, dan zal het ook in verbinding zijn met al het andere op de planeet. En het is alleen maar mogelijk om iets met het Goddelijke te verbinden als je zelf deze verbinding heel sterk kan voelen. Want zodra je de verbinding met het Goddelijke voelt dan voel je de verbinding met alles wat is. Dus niet alleen met jezelf, met de medemens maar ook met het universum.

Na de eerste ontmoeting met buitenaardse voelde ik mij letterlijk iemand van een andere planeet. De wereld hier is zo totaal anders en niet te vergelijken. Ik wist dat ik deze informatie nodig had om de toekomst te begrijpen maar tegelijkertijd was ik zo ver van mijn aardse bestaan verwijderd dat het mij even niet lukte hier te zijn. Het heeft een week geduurd voordat ik mij weer een beetje mens voelde. En tevens voelde het onmogelijk deze informatie met iemand te delen. Ik voelde de angst van de mensheid en wist dat als ik met mijn verhaal naar buiten zou komen, slechts een klein groepje mensen mijn verhaal wouden horen.

Ik vroeg mij af wat ik hier op aarde deed. Door deze informatie leek een leven hier op aarde onmogelijk. Ze vertelde mij dat ik sterrenmensen zou gaan helpen en dat ik informatie van hun zou gaan doorgeven. Toen ik dit net hoorde voelde dat goed. Maar toen ik weer geland was voelde dit helemaal niet meer goed. Hoe moest ik dit aan een wereld vertellen die mij voor gek zou verklaren? Hoe moest ik dit mijn familie vertellen? En op aarde zijn er ook mensen die behoorlijk kwetsend kunnen zijn als ze vragen wat mijn beroep is. Hoe ga ik hier mee om?

Toch is samenwerken met buitenaardse iets wat mij hele hart gelukkig maakt. De tranen rollen over mijn wangen als ik iets van hun door krijg of als ik terug denk aan thuis. De kracht die ik in het begin niet had, heeft zich in de loop van de jaren verder ontwikkeld. Ik weet nu dat dit mij heel gelukkig maakt. En de mensen die op mijn pad komen die een grote uitdaging vormen horen er ook bij.

Af en toe had ik wel de wens dat mijn talenten hier op aarde anders waren. Mijn grootste wens als kind en volwassenen is gewoon mens te zijn. Anders voelen heb ik geen moeite mee maar anders voelen zorgt er bij mij wel voor dat ik steeds wordt getest in wat mij anders maakt. Misschien om te kijken hoeveel kracht ik heb in het anders durven zijn. Toch blijf ik mens. Soms is het gewoon moeilijk en veel mensen die dit begrijpen zijn er niet. Dus ik ben blij als er dan toch iemand op mijn pad komt. Zelfs al is het in mijn praktijk. Ik geloof echt dat sterrenmensen met elkaar mogen verbinden om hun kracht sterker te voelen en deze energie hier op aarde neer te zetten. Door samen te werken en te verbinden.

Mensen schrijven al jaren misschien wel eeuwen over buitenaardse. Maar na al die jaren is er nog steeds weinig bewustzijn. Ik geloof echt dat de tijden aan het keren zijn en er nu een tijdperk aanbreekt waarbij we meer bewustwording krijgen over dit onderwerp. Ik andere eeuwen is er veel samengewerkt met buitenaardse. Samenwerking in verschillende vormen. In deze tijd is het bewustzijn van mensen zo ver dat we deze samenwerking vanuit het Goddelijke mogen ervaren en niet vanuit experimenten of vanuit eigen gewin. Samenwerken vanuit het Goddelijke of vanuit hogere doelen past bij deze nieuwe tijd.

Ik heb het inmiddels helemaal geÔntegreerd in mijn leven en in mijn plannen hier op aarde. Ik geloof dat we voor een nieuwe tijdperk staan en waar we gaan samenwerken zoals het bedoeld is. Want we zijn niet alleen in het universum. Samenwerking die we eerder op deze planeet hebben gehad en die niet altijd goed is gegaan heeft ons geleerd wat we moesten leren. Namelijk leren omgaan met lagere energieŽn. Deze zijn er ook. We zijn in verbinding met hogere en lagere energieŽn. Het een kan niet zonder het ander. Nu is de tijd om deze twee te omarmen.

Ik hoop dat ik met mijn werk ook anderen mag inspireren te verbinden met de buitenaardse of het met het bewustzijn wat ons met de buitenaardse verbindt. Zodat er weer een mooie samenwerking mag ontstaan tussen verschillende planeten die een eenheid vormen.
at ik het allerliefste doe, is sterrenmensen laten voelen hoe geweldig ze zijn en welke schatten ze in zich hebben om aan de wereld te laten zien. Want sterrenmensen hebben een belangrijke rol bij de verandering naar de nieuwe wereld.

DIANA ANNEGARN      
                             
        


Hoe weet je dat je een sterrenmens bent? Sirius spreekt

Waarom kun je beter naar jezelf luisteren? Mijn leven als medium
  Waarom we hulp van de buitenaardse krijgen?.   Waarom samenwerken met buitenaardse mijn leven veranderde.
 
 

 


Email info@sterrenmensen.nl
www.diana-annegarn.nl
Harderwijk

Privacy verklaring
Mijn leven als medium
Hoe weet je dat je sterrenmens bent?
De buitenaardse en de toekomst van de aarde
De nieuwe aarde
Mens zijn in volledigheid
Samenwerken met buitenaardse