Ben jij iemand van de nieuwe generatie mediums?
18-8-2017

Een hele tijd geleden had ik een website voor nieuwetijdskinderen en opvoeding. Op deze website schreef ik veel over nieuwetijdskinderen. Er was een boodschap waar ik heel duidelijk in was. En deze boodschap is overgenomen door Hans Stolp in zijn boek over nieuwetijdskinderen. Daar ben ik best trots op! Mijn boodschap over deze kinderen die vaak met paranormale gaves geboren zijn was, dat zij geen mediums zullen worden zoals wij de mediums nu kennen, maar dat zij hun gave voor hogere doelen zullen gebruiken.

Bij mediums denken we al snel aan aura’s lezen, contact met overledenen of toekomstvoorspellingen. De nieuwe generatie mediums kunnen dit wel maar zullen hun gave op een andere manier gaan gebruiken.

Alle mediums doen prachtig werk, laten we dat voorop stellen. Maar de nieuwe generatie mediums zal mediumschap in een nieuw jasje plaatsen. De nieuwe generatie zal samenwerken met engelen en buitenaardse om de aarde te helpen transformeren naar de nieuwe aarde.

Veel mensen die dit nu kunnen komen nog niet met hun verhaal naar buiten. Omdat mediumschap niet bij hun past. Ik zelf voelde mijzelf ook geen medium. Toen ik in het verleden een keer in gesprek raakte met een medium, voor het eerst in mijn leven, zei ze letterlijk tegen mij dat ik geen medium was. BAM! Geen idee wat zij voor beeld had bij mediumschap maar ik voldeed niet aan haar plaatje. En eerlijk gezegd nu ik hier wat langer mee bezig ben, weet ik ook niet aan welk plaatje ik voldoe.

Ik noem het daarom nieuwetijds mediums. Mediums die hun gave gebruiken om te communiceren met engelen, opgestegen meesters, gidsen, natuurwezens en buitenaardse om zo te bouwen aan een nieuwe wereld vol liefde en licht. Dus niet zo zeer alleen maar het doorgeven van informatie maar deze informatie gebruiken voor iets wat bijdraagt aan de nieuwe wereld. Dus met nieuwetijdsenergie. Vaak hebben zij een heel hoog bewustzijn.

Zo is het voor hun bedoeld. Ze kunnen bijvoorbeeld informatie doorgeven aan mensen die er voor open staan zoals in de medische wereld, wetenschapswereld of bouwen een nieuwe netwerken op de computer.

Iedereen wordt geholpen bij de plannen die ze hebben op de aarde. Nieuwetijds mediums zijn zich daar bewust van. Zij kunnen direct om hulp en informatie vragen als ze dat nodig hebben. Toen ik met het ecoplein project startte en wij begonnen met mediteren (voor de eerste keer) stonden daar vele engelen om heen om ons te helpen bij het project. De liefde was heel sterk te voelen. Bij elke meditatie zijn ze aanwezig. Ik kan hun hulp vragen als we bijvoorbeeld tegen persoonlijke stukken aanlopen, wij extra hulp nodig hebben met mensen die niet open staan, wij dingen op ons pad wensen die ons gaat helpen en nog veel meer.

Veel mediums gaan hetzelfde doen. Ik geloof zelfs dat er een golf van mediums gaat ontstaan die zichzelf laten zien en ik hoop ook dat er een nieuw woord komt voor deze mediums of misschien dat het woord nieuwetijds mediums gaat helpen.

Veel mensen laten zich inspireren in hun werk door hulp van gene zijde. Het is eigenlijk niet weg te denken. Ik werk samen met meerdere engelen maar 1 engel is eigenlijk altijd in mijn werk aanwezig. Hij liet mij bij de eerste ontmoeting zien dat we al vele levens hadden samengewerkt. Ik voelde gelijk een eenheid. Hij is er altijd geweest. We doen het niet alleen. De nieuwetijds mediums gaan het samenwerken gebruiken om andere mensen te helpen bij nieuwetijds projecten of  bijvoorbeeld sterrenmensen begeleiden hun eigen mediumschap toe te laten.

Het begon een hele tijd geleden toen ik een inzicht kreeg over de nieuwetijdskinderen of liever gezegd de sterrenkinderen. Zij konden verbinden met informatie vanuit andere planenten en van volken die wij een hogere beschaving noemen. Ze komen hier om de informatie van deze hogere beschaving door te geven. Natuurlijk mogen ze dat helemaal op hun eigen wijze doen. De een doet dit heel subtiel en je zult nooit merken waar deze informatie vandaan komt. Andere laten voluit zien waar dit vandaan komt.

Misschien dat de oudere generatie nog deuren mag openen voor deze kinderen, door aan te geven dat het doorgeven van informatie of het samenwerken met buitenaardse heel normaal is. Het is er altijd geweest.

Kenmerken aan de nieuwetijds mediums is dat ze niets ‘voorkauwen’ voor de mens. Ze helpen mensen op eigen benen te staan en maken mensen niet van hun afhankelijk. Ze willen mensen wel helpen maar ook weer niet. Want wie zijn eigen sterrenmens heel diep toelaat heeft niet altijd even veel met mensen. Sommige hebben het liefst geen  mensen om hun heen en zijn liever alleen, in de natuur of met dieren. Daar kunnen ze zich het beste afstemmen en aan de mooiste dingen werken.

Hoe je als nieuwetijds medium jouw gave wilt gebruiken is aan jou. Alleen jij kunt dit voelen. Maar ik weet zeker dat je er hele mooie dingen mee kunt doen. Ook zijn nieuwetijds mediums hele goede healers en zeker ook hele goede coachen. Maar wie dieper in zijn missie komt en met buitenaardse samenwerkt voelt op een gegeven moment dat je je in wil zetten op de aarde en de mensheid te helpen op grote schaal. En dat je je het liefst verbindt met andere sterrenmensen om dit te doen.
 


at ik het allerliefste doe, is sterrenmensen laten voelen hoe geweldig ze zijn en welke schatten ze in zich hebben om aan de wereld te laten zien. Want sterrenmensen hebben een belangrijke rol bij de verandering naar de nieuwe wereld.

DIANA ANNEGARN 
    
                             
        


Hoe weet je dat je een sterrenmens bent? Sirius spreekt

Waarom kun je beter naar jezelf luisteren? Mijn leven als medium
  Waarom we hulp van de buitenaardse krijgen?   Waarom samenwerken met buitenaardse mijn leven veranderde.
 
 

 


Email info@sterrenmensen.nl
www.diana-annegarn.nl
Harderwijk

Privacy verklaring
Mijn leven als medium
Hoe weet je dat je sterrenmens bent?
De buitenaardse en de toekomst van de aarde
De nieuwe aarde
Mens zijn in volledigheid
Samenwerken met buitenaardse