Nieuwetijds mediumschap
12-8-2017

Ik heb er bewust voor gekozen om mijzelf medium te noemen. Het is en prachtig beroep en om dit te mogen doen is een groot geschenk. Maar mediumschap wordt nog veel te vaak negatief benaderd. Dit is de reden waarom ik toch voor het woord medium kies. Mediumschap is niet meer zoals mensen denken. We mogen overstappen naar het nieuwetijdse mediumschap. Een die past bij de nieuwetijds energie.

In deze maatschappij gebruik je een naam om aan te geven wie je bent zodat mensen het begrijpen. We noemen dit ook wel eens een hokje. Jarenlang heb ik mij coach genoemd omdat het woord medium een negatieve lading had. Als coach had ik veel meer vrijheid. Ik kon alles. Veel mediums noemen zich spiritueel coach of intuÔtief coach. Zo deed ik het ook. Het voelt veiliger en je krijgt minder commentaar uit je omgeving. Het woord coach is een geaccepteerd woord en bij het woord medium hebben veel mensen al vaak een waardeoordeel en negatief beeld. Waarom kies ik dan toch voor het woord medium?

Het begon bij de volgende inzichten. Ik ben zelf gek op magie. Ik zat altijd voor de buis met films over koning Arthur of Merlijn. Ook de verhalen over Avelon las ik in een keer uit. Het begon toen ik door engelen werd meegenomen naar Avelon. Ik herken dat aan mijn energie. Ik voel dat er iets stagneert en ga dan een reis naar binnen maken om te onderzoeken waar dit vandaan komt. In reis af in mijn lichaam maar voel dat ik uit mijn lichaam treed. Deze keer gaan we op reis naar Avelon. Ik kom op een eiland waar de hoge priesteressen op mijn wachten, ze baden mij, ze versieren mijn lichaam en ik krijg van hun initiaties. Ik voel mij een hoge priesteres en ik voel mij helemaal thuis in Avelon. Dit was de eerste reis naar Avelon. Later zijn er meer reizen gekomen. Vaak krijg ik daar initiaties met symbolen wat echt als een eer voelt om deze te ontvangen.

De grootste reis moest nog komen. Ik vertel aan een vriend van mij, die zelf heel spiritueel is, wat ik heb meegemaakt. Ik praat over mijn liefde voor Engeland en over de energie daar. Ik begin spontaan te huilen. Er is iets wat mij diep raakt. Ik vraag het mijn engelen die mij antwoord geven. In Engeland is een bron wat een heel belangrijk energiepunt voor de aarde vormt. Deze bron is de bron van magie. En ik wil mij daar graag mee verbinden. Ze brengen mij energetisch naar deze bron. Ze vragen mij deze te reinigen omdat dit energiepunt niet zuiver meer is.

In die periode heb ik meer energie punten op de aarde gereinigd als engelen dit vroegen. Dit was heel goed voor de aarde omdat de energie dan kon gaan stromen en mensen deze energie konden gaan opvangen en reinigen in zichzelf. Maar het was ook goed voor mij. Het heeft mij geholpen mijn licht vast te houden en mij te leren focussen op alleen maar licht, wat er ook gebeurt. Want deze energie punten waren zo diep vervuilt met zwarte duistere energie dat ik in het begin ook wel even afvroeg of ik dit kon. Maar dankzij mijn vertrouwen kwam het goed.

In het begin reinigde ik deze energiepunten altijd samen met een spirituele man die in staat was zijn eigen licht goed vast te houden. Maar ik daalde zelf in het energiepunt neer. Later toen ik meerdere keren deze test had doorstaan brachten engelen mij in contact met de onderwereld. Kennelijk was al mijn voorwerk voor dit moment geweest. Ik was in staat mijn licht vast te houden om het duister te kunnen ontmoeten. Maar dit is een ander verhaal.

Het reinigen van dit energiepunt kon ik toen dus nog niet alleen. En het zal ook wel een reden hebben dat dit altijd samen met een man moest gebeuren. Ik daalde af het energiepunt is. Omdat ik licht ben en mijn licht kan vasthouden, daal ik af dit energiepunt in zodat ik op de bodem kan komen. De bodem wordt vaak gereinigd door heel veel engelen en die staan daar op mijn te wachten omdat we het samen doen. Zodra ik aan kom verbinden ze mij met de bodem. Het zuiverste deel van dit energiepunt. Ik voel dan het licht van dit energie punt door mij heel stromen als een enorme kracht en dat de duistere energie van het energiepunt dan oplost en alles weggaat. Het energiepunt is schoon. De energie kan weer op de juiste manier naar de aarde stromen.

Wat ik kon voelen in dit energiepunt is de manier waarop mensen met magie, mediumschap en de schepping omgingen. De angsten die mensen hadden en hoe er met magie is omgegaan. Magie gaat over het scheppen en creŽren. Mijn beleving is dat magie het zuiverst is als dit in overeenstemming met het Goddelijke is en met het hoogste in jezelf. Dus in verbinding met het zuiverste deel van jezelf. Maar mensen hebben nog veel moeten leren voordat ze vanuit dit deel konden samenwerken met het Goddelijke. Je kan zeggen dat mensen het hebben misbruikt maar je kan ook zeggen dat dit nodig was om wijzer te worden. Mensen gebruikte magie en mediumschap wanneer het hun uitkwam voor verschillende doeleinde die niet altijd positief waren. De energie werd misbruikt. Veel energiepunten op de aarde zijn om die reden gesloten. Ik heb er een paar mogen openen omdat het nu kennelijk de tijd is waarbij mensen weer met het Goddelijke kunnen gaan verbinden.

Magie is een onderdeel van mediumschap als het medium ook een helend medium is of reader en healer. (En voor nieuwetijdsmediums nog een andere functie zie artikel nieuwetijdsmediums in samenwerking met het Goddelijke.) Ik kan via engelen dingen veranderen in de energie van mensen (als de ziel hier toestemming voor geeft), ik kan met energie spelen en dingen veranderen in het leven van mensen (mits de ziel hier toestemming voor geeft). Eigenlijk is alles te veranderen en is alles mogelijk. Dit is een gevoel waar veel mensen naar verlangen. Maar in praktijk werkt het heel anders. Ik zie mensen altijd op een ladder staan naar het hoogtepunt waar ze willen komen. Elke stap om daar te komen is nodig. Geen enkele stap mag over geslagen worden. Dat betekent in de langste gevallen dat je er soms meerdere levens over doet voordat iets kan veranderen. Iets veranderen waar je nog niet Ďklaarí voor bent kan een trauma veroorzaken of shock. Mensen verliezen dan het contact met hun lichaam.

Dus ook al is alles mogelijk, hou je niet vast aan dat al je problemen door engelen zijn op te lossen. Het is altijd afhankelijk van jouw bewustzijn en hoeveel werk je ervoor wilt doen. Dus op welke tree van de ladder je staat. Het is de taak van het medium mensen bewust te maken op welke tree ze staan ook al roept dit vaak veel woede op bij mensen.

In vorige levens hebben vele mediums of genezers niet geweten dat er altijd lessen aan verbonden zijn omdat ze het bewust zijn niet hadden. Omdat ze het bewustzijn niet hadden. Het holistische van de mens en de vrije wil van de mens werd niet altijd betrokken bij handelingen. Dit zie ik in mijn praktijk nog wel eens terug. Mensen die veel naar mediums gaan maar niet zelf de verantwoordelijkheid nemen voor de oplossing. Het medium of de engelen zijn in hun ogen de oplossing. Maar dat is in geen enkel geval zo. Bovendien kun je de inzichten ook gewoon zelf krijgen als je leert hoe je naar je intuÔtie kunt luisteren.

Als medium ben ik een doorgeef luik. Ik ben een kanaal of tunnel van licht. Ik geef door wat mijn engelen mij doorgeven (of gidsen, buitenaardse of opgestegen meesters). Daarnaast werken ze samen met mij. Wat ik aan mensenkennis in huis heb en hoe ik in het leven sta ik heel belangrijk. Dagelijks werk ik aan mijzelf. En dat is niet overdreven. Elke dag leer ik meer en meer over mensen, over de wereld en over mijzelf. Elke dag leer ik weer nieuwe dingen. Want ik ben misschien een zuiver kanaal maar als mens ben ik helemaal voorgeprogrammeerd met van alles en nog wat. Ik werk er hard aan (al jaren) om deze programmeringen los te laten. En natuurlijk samen met de engelen. Omdat ik mijn werk zo goed mogelijk wil blijven doen.

Een tijd geleden brachten engelen mij in contact met een aantal vorige levens die mij stagneerde. De vorige levens gingen over mediumschap. Het waren een aantal traumatische levens. Levens waar ik schuldig was maar ook slachtoffer was. Door deze vorige levens te verwerken en ook mijn schuldgevoel en slachtoffer gevoel los te laten, kon ik weer zuiver zijn. Veel levens heb ik zelf ook geŽxperimenteerd met het Goddelijke, met scheppen en creŽren. Ik heb ook het beroep als medium misbruikt. Gewoon omdat ik niet beter wist. Ik had nog niet de levenswijsheid die ik nu heb. Ook heb ik op de brandstapel gestaan, ben ik opgehangen of is mijn hoofd eraf gehakt. Omdat ik meer wist/zag dan anderen.

Mediumschap is een hele vrouwelijke energie. Ook in dit stuk waren er veel vorige levens die mijn blokkeerde om medium te zijn. Iedereen bezit deze vrouwelijkheid en iedereen kan een zuiver kanaal zijn. Mediumschap wordt zo benoemd als mensen met gidsen, overleden, engelen, buitenaardse, natuurwezens of anders kunnen communiceren. Het zijn ook mensen die de heel intuÔtief kunnen voelen of informatie doorkrijgen over iets of aura's zien. Ze kunnen vaak ook dingen over de toekomst aanvoelen. Kortom ze kunnen afstemmen op fijne energieŽn. Ik zie dat ook als het oude mediumschap. Vanuit het nieuwe mediumschap heeft iedereen de gave dit te ontwikkelen. Maar het is afgestemd op de doelen die iemand heeft in dit leven. Dat bepaald hoeveel je kan en wat je allemaal kunt zien.

Ik zie mijn eigen mediumschap als een kanaal zijn of een tunnel. Iets wat heel veel mensen kunnen. Ik zie mijn mediumschap ook niet meer als onderdanig of slachtoffer. Ik kan dit en ik wil hier iets moois mee doen. Wat ik er mee wil doen is volledig in afstemming met mijn gidsen, buitenaardse, engelen en mijn ziel. Ik kan hier op afstemmen en ik vertrouw dit deel van mijzelf volledig omdat ik weet dat afstemmen een onderdeel is van mijn missie. Dit is waar al mijn wijsheid vandaan komt. Het maakt mij dan niet uit of het een natuurwezen is die iets doorgeeft of een engel. Alle hulp is welkom.

En zo zie ik mijn nieuwetijds mediumschap dan ook. Het is een samenwerking met God en zijn helpers. Ik werk met hun samen aan doelen hier op aarde. Ik ben onderdeel van het creatieproces en dat is verbonden met het Goddelijke dus met het scheppende deel van mijzelf. Onze samenwerking staat centraal. Zij weten als geen ander wat mijn doel hier is en weten ook dat ik mens ben en zo mijn dagelijkse en aardse dingen ook heb. Mijn huishouden of de opvoeding van mijn dochter gaan ook gewoon door. Daar is alle ruimte en begrip voor. Ook is er ruimte om dingen te leren. Misschien had ik iets net even anders kunnen zeggen of doen. Ik wil het graag perfect doen maar dat gaat alleen door vallen en opstaan. En dan hoop ik dat mensen op de aarde net zo begripvol zijn als de engelen.

Ieder medium is anders. Iedereen heeft zijn specialiteiten afhankelijk van zijn/haar zielendoel. Het doel zal zijn om mensen te helpen. Ik help mensen niet zo zeer door met overledenen te praten. Als nieuwetijds medium breng ik de nieuwetijdsenergie. Ik help mensen het oude los te laten en het nieuwe toe te laten. Ik help ook de nieuwetijdsenergie op de aarde te laten stromen als deze stagneren. Ik geef plannen door van buitenaardse of engelen over nieuwetijds projecten. Ik kan ook andere dingen maar daar ligt mijn passie niet. Mijn passie is de nieuwetijdsenergie. Ik richt mij op de toekomst, op de nieuwe aarde en ik help mensen bij de processen die nodig zijn om daar te komen.

Ik geloof dat mediumschap in iedereen aanwezig is. Iedereen die wil samenwerken met o.a. engelen, buitenaardse voor jezelf, voor jouw plannen voor de toekomst en voor een nieuwe wereld, mag hun hulp vragen. Samenwerking is het sleutelwoord. Daar heb ik niet alleen het Goddelijke bij nodig, maar hele praktische aardse wijsheid en aardse dingen. Ik wil dan ook mensen helpen dit deel van zichzelf weer toe te laten zodat andere ook kunnen ervaren hoe prachtig dit beroep is en dat er weer ruimte op aarde komt voor mensen om zich nieuwetijds medium te noemen zonder dat ze dit verbergen. Contact met de onzichtbare wereld om ons heen mag gehoord en gezien worden. 


at ik het allerliefste doe, is sterrenmensen laten voelen hoe geweldig ze zijn en welke schatten ze in zich hebben om aan de wereld te laten zien. Want sterrenmensen hebben een belangrijke rol bij de verandering naar de nieuwe wereld.

DIANA ANNEGARN 
    
                             
        


Hoe weet je dat je een sterrenmens bent? Sirius spreekt

Waarom kun je beter naar jezelf luisteren? Mijn leven als medium
  Waarom we hulp van de buitenaardse krijgen?   Waarom samenwerken met buitenaardse mijn leven veranderde.
 
 

 


Email info@sterrenmensen.nl
www.diana-annegarn.nl
Harderwijk

Privacy verklaring
Mijn leven als medium
Hoe weet je dat je sterrenmens bent?
De buitenaardse en de toekomst van de aarde
De nieuwe aarde
Mens zijn in volledigheid
Samenwerken met buitenaardse