Na jarenlang voorbereiding zie je dat de nieuwe wereld zich nu toch langzaam begint op de bouwen. Mensen komen wat meer met hun plannen voor de nieuwe wereld naar buiten en sommige zijn ze inmiddels aan het afronden. Ik noem het nieuwetijdsprojecten.

Wat zijn nieuwetijdsprojecten?
Ik noem het nieuwetijdsprojecten zonder eens te googelen of het woord al bestaat. Dus misschien is het wel handig dat ik mijn eigen uitleg over het onderwerp geef. Nieuwetijdsprojecten zijn naar mijn mening projecten die voor de nieuwe aarde zijn geschreven. Projecten die een onderdeel zijn van de missie van de persoon en al verzonnen zijn voordat de persoon naar de aarde ging. Vaak is er boven ook al afgesproken wie er aan zoín project mee zouden doen. Deze projecten bevatten nieuwe energie. Deze energie zal de trilling van de aarde helpen maar wordt letterlijk neergezet op de aarde. Denk maar eens aan ecologische projecten of uitvindingen die de natuur gaan ondersteunen. Zo komen er steeds meer.

Veel mensen zijn op zoek naar hun missie omdat ze weten dat ze geboren zijn voor zín nieuwetijdsproject. Ze weten dat ze iets nieuws op de aarde komen neerzetten. Ze voelen intuÔtief op hun pad misschien al de juiste mensen die daarbij betrokken zijn maar of het van de grond komt is nog niet altijd zeker. Het hangt altijd samen met de ontwikkeling van de mens en de nieuwe energieŽn die naar de aarde komen.

Mijn verhaal
Ik kan niet vertellen hoe het voor anderen werkt. Ik kan alleen maar vertellen wat engelen mij hebben vertelt over mijn nieuwetijdsproject. Dit is mijn verhaal.

Een paar jaar geleden had ik intuÔtief een plan op papier gezet. Dit plan heb ik tot in de details uit gewerkt en uiteindelijk kreeg ik er ook een bouwtekening bij door. Omdat het zo specifiek was en zo goed voelde wist ik dat ik er wat mee moest. Maar een paar dagen erna zakte de moed in mijn schoenen. Dit project zou miljoenen gaan kosten. Dus schoof ik het in de kast.

Pas later kwam het verhaal weer op mijn pad met de volgende inzichten. Het verhaal startte op nieuw toen ik mijn tweelingstraal ontmoette. Een hele lieve man die ik in het dagelijkse leven kende maar met wie ik energetisch mijn astrale reizen ging doen. Naast de inzichten die bij tweelingstralen hoorde kregen we de boodschap dat we samen hadden gekozen voor een gezamenlijk doel op aarde. We zouden op de aarde samenkomen omdat dit van tevoren was afgesproken. We zouden samen gaan werken aan dit nieuwetijdsproject.

We kregen inzichten dat we dit van tevoren hadden besproken en dat dit samen ging met veel persoonlijke ontwikkeling. Behalve de persoonlijke ontwikkeling die bij de tweelingstraal ontmoeting hoorde zou deze zelfde ontwikkeling ook een opening gaan maken in het dagelijkse leven om onze missie toe te laten en de juiste stappen hier intuÔtief voor te gaan zetten.

Ze lieten mij boven zien dat er meer zielsverwanten waren die hier aan mee zouden doen. Dat dit van tevoren vastgelegd was. En dat er in totaal tussen de 600 en 700 mensen aan mee zouden werken om dit te realiseren. Het is niet ons plan. We zijn er een onderdeel van.

Voor mij en mijn tweelingstraal was het belangrijk dat we ons verder ontwikkelde. Voornamelijk energetisch. Elke dag krijgen we inzichten, initiaties en groeide we dichter naar elkaar. Onze eenheid herstelde zich. Dit gaf veel groei en nieuwe inzichten die ik nodig had voor het nieuwetijdsproject. Dankzij engelen, gidsen en buitenaardse kreeg ik veel informatie over de energie in dit project. Over hoe er geen scheiding zou zijn tussen mannelijk en vrouwelijk en dat deze op een nieuwe  manier zouden verbinden. Op dit moment leven veel mensen nog met een gescheiden gedachte. Uiteindelijk wordt dit allemaal ťťn. Mannen en vrouwen vullen elkaar aan en niet op. We hebben de tegenpolen nodig om samen te kunnen werken. Niet alleen in onszelf maar ook letterlijk met de ander.

Er werd zichtbaar dat er nog meer tweelingstraal stellen zouden meewerken aan het project. Een aantal werden getoond en zijn op dit moment in mijn leven. Alles is verbonden met mijn zielengroep.

In januari 2017 ben ik naar buiten getreden met dit project en heb ik het aan anderen getoond. Het project bevat een aantal ecologische gebouwen zoals een medisch centrum, kind en gezinscentrum, kinderopvang, school, activiteiten centrum, zorgcentrum, buurtgebouw en educatiecentrum. Ze bezitten een gezamenlijke visie. Dus geen losse visies die elkaar tegenspreken maar een visie waarbij het holistische mensbeeld centraal staat en waarbij hemel en aarde samen komen.

Het plan is zoals het leven zelf, het is een gevoel, intuÔtie wijst de weg, we maken het praktisch en tastbaar op eigen wijze, er is geen goed of fout, er is ook geen perfectie alleen maar groei en het wordt vanuit liefde neergezet. De groei die ontstaat door de bouw maar ook als we er mee bezig zijn zal het doel zijn. Het eindresultaat komt voort vanuit onze samenwerking, ons hart, onze persoonlijkheden en maatschappelijke omstandigheden, totaal in verbinding. Kortom een leerzame reis.

Het gaat bij nieuwetijdsprojecten niet om het perfecte product neer te zetten. Het eerste wat mensen gaan doen als ze het woord nieuwetijdsproject horen, is alle fouten opnoemen. Maar wie niet bang is om fouten te maken en begrijpt dat fouten nodig zijn om te groeien zal hier geen hinder aan ondervinden en dit als uitdaging zien. Zo zien wij dit ook. Op dit moment hebben we een harde kern van 4 personen en nog wat hulp van mensen die niet bij de harde kern horen. Meer mensen kunnen we toelaten op dit moment. We werken daarom met wachtlijsten. Elke stap is een nieuwe ontdekking. Dat maakt het leuk maar ook kwetsbaar. Zodra de basis stevig staat gaan we op zoek naar nieuwe mensen. Nieuwe mensen kunnen zich wel alvast aanmelden.


Meer over het ecoplein?
  Over het ecoplein
  Wie kunnen er mee doen?
  Visie en doel
  Werkwijze

www.hetecoplein.nl
at ik het allerliefste doe, is sterrenmensen laten voelen hoe geweldig ze zijn en welke schatten ze in zich hebben om aan de wereld te laten zien. Want sterrenmensen hebben een belangrijke rol bij de verandering naar de nieuwe wereld.

DIANA ANNEGARN      
                             
        


Hoe weet je dat je een sterrenmens bent? Sirius spreekt

Waarom kun je beter naar jezelf luisteren? Mijn leven als medium
  Waarom we hulp van de buitenaardse krijgen?.   Waarom samenwerken met buitenaardse mijn leven veranderde.
 
 

 


Email info@sterrenmensen.nl
www.diana-annegarn.nl
Harderwijk

Privacy verklaring
Mijn leven als medium
Hoe weet je dat je sterrenmens bent?
De buitenaardse en de toekomst van de aarde
De nieuwe aarde
Mens zijn in volledigheid
Samenwerken met buitenaardse