Priesters en priesteressen van Egypte, Atlantis en meer

3-9-2019
Een priesters of priesteressen was een oud beroep. Tegenwoordig noemen we het niet meer zo. Maar toch is het voor veel mensen belangrijk dit deel in zichzelf te ontwikkelen. De priester(es) zegt veel over onze missie hier op aarde en helpt je jezelf en je werk beter te begrijpen. In mijn werk met sterrenmensen is dit oude beroep zeker nog heel relevant.

De priesteres zie ik als term veel voorbij komen als vrouwen zich heel vrouwelijk willen voelen maar de priester(es) had een hele belangrijke taak in de oudheid. Bijvoorbeeld in Egypte en Atlantis en nog meer plekken op aarde. Zo ook in Avalon. De taak die priesters of priesteressen in Avelon hadden was gericht op de bescherming van magie en de schepping en het zuiver houden in verbinding met de God en Godin. Een hele krachtige energie.

De eerder ge´ncarneerde priesters of priesteressen wisten precies om te gaan met magie, creativiteit, fantasie, verbeeldingkracht, geestkracht maar ook met verschillende dimensies op de aarde waar verschillende wezens leven. Door het uitvoeren van rituelen en spreuken wat alleen door een ingewijde kon gebeuren. Deze rituelen en spreuken werden doorgegeven en waren heel oud.

Het meest krachtige van werken met deze energie is dat we via deze energie in staat zijn ons leven vorm te geven, te creŰren en scheppen. Een energie wat in ieder aanwezig is. Een hele krachtige energie waarvan we nog steeds de omvang niet kunnen toelaten. We zijn nog maar net bezig hier bewust van te worden en ons te openen voor de mogelijkheden die we bezitten en zo het gehele goddelijke in onszelf te ervaren. We hebben alleen geen spreuken en rituelen meer nodig. We hebben inmiddels voldoende ervaring en wijsheid.

Maar in het verleden is er iets gebeurt en is het duister binnen gedrongen. Dit duister beinvloed het scheppingsproces van de mens op dit moment nog steeds. Eerder in vorige levens hebben we veel naar dit duister gehandeld bij dit scheppingsproces en veel dingen gedaan waar we nu nog last van hebben. We zijn onze scheppingskracht gaan misbruiken omdat de lage trilling daarvan ons in staat stelde, deze scheppingskracht te misbuiken. Het werd toegankelijk voor vele mensen.

In het dagelijkse leven en in mijn praktijk kom ik dit heel vaak tegen. Er is veel duister aanwezig tussen mensen onderling maar ook in de maatschappij. Dit duister wat ontstaan is door bijvoorbeeld zwarte magie. Het leek onschuldig om vroeger te gebruiken en veel priesters of priesteressen hebben zowel het duister als het licht gebruikt om te ervaren wat het Goddelijke en wat schepping nu is. En uiteindelijk veel mensen of situaties be´nvloed waar veel mensen dus nog steeds last van hebben. En wat ons uiteindelijk weerhoud het Goddelijke helemaal in onszelf toe te laten.

Veel priesters of priesteressen uit o.a. Avelon hebben er daarom voor gekozen in dit leven op te ruimen wat er in vorige levens vervuild is geraakt. Het duister mag worden opgelost wat ons in deze tijd niet meer dient. Daarmee bedoelen we niet zomaar het duister, het duister op zich is gewoon een leegte, maar voornamelijk wat is ontstaan door onze eigen handelingen. Duister wat op de aarde aanwezig is en in deze tijd van grote veranderingen in de weg staat. Door het groeien van ons bewustzijn kunnen we nu zien wat er is misgegaan. Steeds meer informatie hierover komt naar de aarde. Ons bewustzijn stelt ons nu beter in staat te kiezen tussen licht en donker.

Priesters of priesteressen in mijn praktijk hebben veel te maken met duister. Voor hun een grote uitdaging want het roept ook veel trauma's op. Het gebruik van zwarte magie, of het misbruiken van het Goddelijke, heeft diepe sporen achter gelaten waar zij en de gehele wereld nog steeds last van hebben.

Ik zie magie en schepping als een energie die ons geschonken is. Het is aan ons hier zorgvuldig mee om te gaan. Dit was echt een studie en ook heel moeilijk. Daarom werden priesters of priesteressen vroeger opgeleid om met deze energie te werken. Ook op Avelon kwamen ze het duister tegen zoals op verschillende plekken. Priesters of priesteressen die het misbruikte en nog niet klaar waren om het zuiver te gebruiken. Een aantal priesters of priesteressen hadden de taak anderen goed op te leiden en te leren omgaan met deze krachtige energie.

Ik zie in mijn praktijk hele krachtige mensen die veel last hebben van het duister en zich geen uitweg meer weten. Hun kracht als priester(es) werkt tegen hun. Het zijn vaak hele krachtige mensen die hun kracht niet begrijpen. Er is tenslotte in dit leven geen opleiding om priester(es) te worden. Alhoewel er wel mensen zijn die deze opleiding geven is het niet iets waar je snel aan denkt.

Talenten worden daarom onvoldoende benut. In deze tijd kunnen priesters of priesteressen veel werken met healing en zuivere van duister in ruimtes, op de aarde en bij mensen. Maar ze zijn ook in staat te creŰren. Ze kunnen de zuivere kanalen op de aarde reinigen en zuiver houden. Ze kunnen mensen inspireren en plannen en trainingen voor mensen schrijven om hun in hogere energie te brengen. Maar ook samenwerken met moeder aarde, het Goddelijke, lichtwezens en natuurwezens. Maar nog veel meer.

Ze zullen pas de omvang van hun werk voelen als het Goddelijke helemaal kunnen omarmen. Wat soms voelt als i het reine komen met het Goddelijke. En ervaren hoe krachtig het licht is. Wat voor vele pas mogelijk is als ze stukken uit vorige levens leren loslaten. Vaak ervaren we levens waar we slachtoffer waren en deze energie verkeerd op ons gebruikt zijn. Maar vaak is daar ook een leven aanwezig waarbij wij de dader waren.

Ze zijn in staat verandering op de aarde te brengen en alles in liefde om te zetten in een handomdraai. Denk dan bijvoorbeeld aan hele hardnekkige duistere energie in deze maatschappij en nog heel veel andere locaties waar je niet even zo maar een reiniging doet. Door hun spirituele vermogens zien ze juist van onjuist. Ze zijn geroepen dit werk te doen. Als ze hun eigen stukken volledig hebben gereinigd en deze energie op een zuivere manier kunnen gebruiken, kunnen zij bergen verzetten. Als ze ook hebben leren communiceren met gidsen, dan zijn zij in staan samen met gidsen de nieuwe aarde te creŰren vanuit een hele nieuwe zuivere energie. Waar ze alles met elkaar verbinden en mensen leiden.

Voor de priester(es) is dit een lange weg. Met veel onzuivere vorige levens die heel leerzaam waren maar waar de zwarte magie of ander duister nog steeds een onderdeel is van hun dagelijkse leven.

Er zijn op dit moment vele priesters en priesteressen op aarde ge´ncarneerd om alles wat in het duister om te ruimen en duistere energie wat misbruikt is. Duister wat is ontstaan door handelingen uit het verleden wat voor sommige een zwaar karma is. Veel vorige levens waarbij het duister ons weg hield bij het Goddelijke (zoals bijvoorbeeld Atlantis) mogen worden opgelost. Sommige zijn hier bewust van. We leven in een tijd waar nu op dit moment veel duister opgeruimd wordt. De nieuwe aarde heeft deze energie niet nodig en vandaag de dag mag deze energie weg. Dankzij het incarneren van vele priesters of priesteressen kan dit duister opgelost te worden. Het is vaak meer een zielentaak dan een aards beroep.

Maar zoals alles begint dit bij jezelf. Eerst jouw eigen aandeel hierin oplossen en jouw vorige levens inzien zodat je kunt aan werken aan het opbouwen van de nieuwe aarde en jouw taak hierin toelaten. Namelijk mensen bewust te maken van de schepping en scheppingkracht en deze magie de wereld over laten gaan. Duister wat hier mee verworven zit mag worden losgelaten. We gaan een nieuwe tijd tegemoet.

De priesteres of priester heeft een belangrijke taak op aarde bij het reinigen. Het is belangrijk dat er gehoor wordt gegeven aan hun soms zo moeilijke taak. Vele lossen veel collectief karma op om zo het licht wat naar de aarde kan komen te versnellen en vergroten. Hele diepe zware stukken van vorige levens worden massaal opgelost door meerdere priesters of priesteressen op aarde. In vele lichtwerkers is deze wel aanwezig. Toch willen veel lichtwerkers er nog niet aan geloven. Ze zijn bang voor het duister en wat het in het leven allemaal met hun gedaan heeft. Ook onderdrukken ze vaak diepe schuldgevoelens waarbij zij dader waren. Het is allemaal verleden tijd en in deze tijd mag het allemaal worden losgelaten.

Herken jij deze priester(es) in jezelf? Begrijp jezelf dan. Jij hebt een belangrijke taak en alleen jij weet wat je te doen staat. Begrijp waarom er veel duister op je pad komt en schaam je niet. Je doet goed werk. Leer om hier op eigen wijze mee om te gaan. Zodat jij jouw pad kunt zuiveren. Jouw kracht van licht zal daardoor aanzienlijk toenemen. Wat jou uiteindelijk gelukkiger maakt en meer jezelf maakt.at ik het allerliefste doe, is sterrenmensen laten voelen hoe geweldig ze zijn en welke schatten ze in zich hebben om aan de wereld te laten zien. Want sterrenmensen hebben een belangrijke rol bij de verandering naar de nieuwe wereld.

DIANA ANNEGARN      

                             
        


Hoe weet je dat je een sterrenmens bent? Sirius spreekt

Waarom kun je beter naar jezelf luisteren? Mijn leven als medium
  Waarom we hulp van de buitenaardse krijgen?.   Waarom samenwerken met buitenaardse mijn leven veranderde.
 
 

 


Email info@sterrenmensen.nl
www.diana-annegarn.nl
Harderwijk

Privacy verklaring


Je kunt mij volgen op facebook als je op de hoogte wil blijven van mijn werk als medium, training en artikelen. Klik hier


Mijn leven als medium
Hoe weet je dat je sterrenmens bent?
De buitenaardse en de toekomst van de aarde
De nieuwe aarde
Mens zijn in volledigheid
Samenwerken met buitenaardse