Samenwerken aan een nieuwe aarde
13-12-2018 Auteur Diana Annegarn

Een paar jaar geleden kreeg ik inzichten over de nieuwe aarde. Dit kwam omdat ik zelf kreeg te zien wat voor werk ik in de toekomst zou gaan doen. De energie van wat ik ging doen was zo totaal anders dan de energie waar we nu in leven, dat ik automatisch over de nieuwe aarde spreek.

Sinds vorig jaar kreeg ik veel inzichten over samenwerking. En dat we op dit moment nog een heel ander beeld hebben van samenwerken. Ik wil daarom mijn verhaal met jullie delen.

We leven op de aarde. Er is altijd samenwerking. De hele dag door werken we samen. En mensen doen dat allemaal op verschillende manieren. Samenwerking ontstaat vaak door afspraken die door gelijkgestemde zijn gemaakt. Deze gelijkgestemde kunnen ook de overtuiging hebben dat niet iedereen gelijk is en dat er verschil is in rang. Dat kan binnen een gezin, op de werkvloer of in de supermarkt.

Waar mensen zijn wordt samengeleefd en dus ook samengewerkt. Samenwerking is een heel belangrijk onderdeel van het leven. Iets samen doen is hele bijzondere en leerzame ervaring. En op dit moment zijn we in een fase waarin samenwerking gaat veranderen. Je ziet het een beetje opkomen in de maatschappij. We werken eraan om meer eenheid te krijgen. Voor iedereen heeft dat een ander betekenis.

De mooiste samenwerking waar we uiteindelijk allemaal op eigen tempo naar toe gaan groeien is samenwerking vanuit de ziel. De meeste zielen zullen steeds meer bewust worden van hun zielendoel hier op aarde. Wat we hier komen doen is geen vaststaand begrip. Het is in beweging. Waar we naar toe groeien is om volledig het licht/ liefde toe te laten in waar je naar toe groeit. Je kunt misschien al met jouw levensdoel bezig zijn, maar daarin heb je nog veel lagen die je kunt ontdekken. Zo kun je steeds minder behoefte hebben om de energie waar we nu mee werken toe te laten. Tegenwoordig noemen we deze groei gewoon werk. Maar dit woord zal het woord zielendoel niet kunnen vertalen.

Je zult je steeds bewuster worden dat als je je doel wilt bereiken we met elkaar verbonden zijn. Op dit moment zijn er nog allemaal scheidingen. Die doet dit, en die doet dat. En soms zijn we niet eens bewust van elkaars bestaan, of keuren we elkaar af. De ander is nog steeds een bedreiging. We denken dat we het beter doen dan de ander of we denken eerst aan ons eigen belang. Dit laatste past nog helemaal bij deze tijd. De meeste mensen zijn nog steeds op zoek naar zichzelf en wat ze hier komen doen.

Steeds meer mensen gaan zich bewust worden dat we verbonden zijn en kunnen dit toe laten op een heel diep niveau. Mensen die het op een steeds dieper niveau gaan ervaren, ervaren vaak ook dat wat ze doen niet in verbinding meer is met de 3d maatschappij. Ze voelen dat hun doelen anders zijn. Sommige blijven hangen en kunnen niet verder, weer andere passen zich aan omdat ze vinden dat je nu eenmaal mee moet doen met hoe het niet is.

De mensen die deze hogere energie durven toelaten en daarbij niet meer weten hoe ze aansluiting kunnen vinden met de 3d maatschappij zijn klaar voor een nieuwe fase. De energie die daar voor nodig is, is nog niet helemaal aanwezig op de aarde. Maar begint langzaam wortels te krijgen bij vele lichtwerkers.

Vier jaar geleden begonnen bij mij de inzichten over de nieuwe aarde toen ik werd voorgesteld aan twee buitenaardse wezens. Deze ervaring was heel bijzonder en de informatie van deze buitenaardse is sindsdien met meer weg te denken uit mijn leven. Ze vertelde mij over de nieuwe aarde omdat zij een onderdeel zijn van deze nieuwe wereld. Het bewustzijn van de invloeden van het universum, bewustzijn van andere planeten en bewustzijn dat we geholpen worden deze nieuwe aarde te bouwen.

Het nieuwe bewustzijn bracht met zich mee dat ik de energieŽn die bij deze ontwikkeling hoorde ging toelaten. Het universum is met elkaar verbonden. De wereld is niet een ding opzich, het is verbonden met het universum. Door deze energieŽn toe te laten kunnen mensen voelen dat verbinding oneindig ver reikt. Niet alleen heel ver maar ook heel diep.

We hebben vorige levens op deze planeet en ook vorige levens op andere planeten. De nieuwe vorm van samenwerking hebben we al ervaren op andere planeten, maar ook op deze planeet in vorige levens. We weten in de essentie al wat het is en voelen het ook.

Maar het toelaten van deze verbindingen kan alleen in bewustzijn om het vervolgens op de aarde toe te passen door de groei die daarna ontstaat. Ik wist zelf al lang dat alles met elkaar verbonden was. Maar dit is toch weer anders. Het is niet alleen een bewustzijnsverruiming maar ook alle connecties en verbindingen in mijzelf die er mogelijk zijn toe te laten.

Zo zie ik ook de toekomst. In de toekomst zullen we dingen voor onszelf bouwen. We zullen wat we hier komen doen gaan neerzetten vanuit nieuwe energie. Veel mensen hebben deze mooie doelen al gevoeld maar krijgen dit niet van de grond. Vaak omdat ze het nog vanuit oude energie willen neerzetten.

Vanuit nieuwe energie neerzetten betekent dat wat je wilt neerzetten helemaal verbonden is met alles. Dus met het universum, met het Goddelijke, met de aarde, met de dieren en natuur, met de medemens, spirituele wereld en met al het andere wat er is. Deze verbinding gaat heel ver en heel diep.

Voordat we zo ver zijn zullen we nog veel met balans werken. Balans tussen twee werelden. Dit is ook belangrijk omdat we daarmee elkaar vooruit gaan helpen. De samenwerking tussen verschillende werelden gaat nu op grote schaal ontstaan. Steeds meer bruggen worden er gebouwd. Dat zal ervoor zorgen dat er veel meer mogelijkheden komen voor beide partijen om te groeien. Eerst zullen er nog bruggen zijn maar daarna zullen er steeds meer bruggen verdwijnen omdat er eenheid is. De bruggen zullen groei onder water gaan brengen en zal beide partijen de groei brengen die ze zoeken.

Zodra deze groei is uitgewerkt zal er samenwerking komen die op een ander niveau plaatsvindt. Deze samenwerking zal zoals hierboven omschreven is helemaal in balans zijn met alles wat is. Maar er is meer. Vele mensen die op bepaalde plekken samenwerken zullen onderdeel zijn van dezelfde zielengroepen. Ze hebben voordat ze naar de aarde komen al besproken dat ze samen gaan werken. Deze samenwerking is anders dan men gewend is. Men behoud zijn individualiteit en is niet gebonden aan 1 plek. Mensen zullen vrijheid voelen bij wat ze doen en dat betekent dat ze alle kanten op kunnen gaan.
Zo kan het zijn dat 1 persoon ervoor kiest om langer op een locatie aanwezig te zijn en weer een ander reist alle kanten op. Het kan dus zijn dat sommige mensen samenwerken aan doelen en dat ze zich vervolgens aan de andere kant van de wereld weer bij een ander deel van de zielengroep aansluiten met anderen doelen.

Deze doelen zullen altijd met elkaar verbonden zijn. Netwerken over de hele wereld vormen via onzichtbare netwerken in de aarde verbindingen. Maar ook via onzichtbare verbinden in de zielen van mensen en met de kosmos. En natuurlijk zullen er steeds meer mensen zijn die deze verbindingen wel kunnen zien of voelen. We worden er steeds meer bewust van dat deze er zijn. We zullen telepathischer zijn en via deze verbindingen met elkaar communiceren. Onze gevoeligheid neemt steeds meer toe dus kunnen we dit gaan voelen.

We zullen op dit moment veel mensen op onze pad tegenkomen die ons voorbereiden op deze vorm van samenwerking. Mensen waarin we een hele diepe connectie van liefde ervaren. We zullen ons steeds meer bewuster worden van onze zielengroep en wat we voelen bij anderen. En net als je denkt dat je niet gevoeliger kunt worden dan je ben, dan zul je nog gevoeliger worden.

Het is allemaal een weg. In de essentie is duidelijk dat dit gaat gebeuren. Maar natuurlijk heb je alle vrijheid om daar eigen invulling aan te geven. Doordat we anders met het ego om zullen gaan zullen we vrijheid en vrije wil gaan ervaren als iets wat is verbonden met het Goddelijke. Op dit moment lijkt het voor veel mensen nog twee afgescheiden stukken. We willen graag onze vrije wil behouden. Steeds meer gaan ver voelen dat deze niet los staat van het Goddelijke.

Wat we zullen bereiken is harmonie. Maar het is bijna niet te vatten hoe dat voelt. Ik denk dat we het pas kunnen voelen hoe het voelt als we er zijn. En tot die tijd zullen veel mensen verlangen naar dit gevoel.

Wij mensen denken nog heel veel in goed en fout. We hebben nog heel veel hokjes en onze groei is daarom van groot belang. Dus ook al verlangen we naar het einddoel, dankzij onze spirituele groei is er een kans om naar dit punt toe te groeien. Zonder onze groei was er geen nieuwe tijd geweest en ook geen einddoel. Dus we zijn onderdeel van het proces. Het einddoel is niet het belangrijkste. Want het staat vast dat dit gaat gebeuren. Het hangt daarom allemaal af van onze eigen ontwikkeling. Gaan we door op stoppen we? Lijden we eronder of doen we waar we hier voor gekomen zijn op een luchtige manier? Het is aan ons. 


at ik het allerliefste doe, is sterrenmensen laten voelen hoe geweldig ze zijn en welke schatten ze in zich hebben om aan de wereld te laten zien. Want sterrenmensen hebben een belangrijke rol bij de verandering naar de nieuwe wereld.

DIANA ANNEGARN      


                             
        


Hoe weet je dat je een sterrenmens bent? Sirius spreekt

Waarom kun je beter naar jezelf luisteren? Mijn leven als medium
  Waarom we hulp van de buitenaardse krijgen?   Waarom samenwerken met buitenaardse mijn leven veranderde.
 
 

 


Email info@sterrenmensen.nl
www.diana-annegarn.nl
Harderwijk

Privacy verklaring
Mijn leven als medium
Hoe weet je dat je sterrenmens bent?
De buitenaardse en de toekomst van de aarde
De nieuwe aarde
Mens zijn in volledigheid
Samenwerken met buitenaardse