Sterrenmens wees jouw hoogste licht
3-9-2019

Sterrenmensen zijn hier om hun licht te laten stralen. En bij sommige sterrenmensen zijn deze lichtjes nog steeds heel klein. Trauma's uit vorige levens en soms ook uit dit leven zorgen er voor dat het licht nog klein blijft. Het is geen makkelijke weg en voor sommige wordt deze weg zelfs als zwaar ervaren. Als je dan eindelijk jouw eigen persoonlijke stukken hebt opgeruimd en je bent nog gevoeliger geworden, dan staan er weer nieuwe uitdagingen te wachten. Het lijkt soms niet op te houden. Maar het heeft een reden.

Toch is dit werk allemaal niet voor niets. Het helpt je in jouw eigen kracht te komen. Anders dan vroeger hoeven we niet door alle emoties 1 voor 1. En deze voelen en beleven voordat we het volgende stuk weer op kunnen lossen. Dit kost veel tijd en ook veel geld. Inmiddels is het mogelijk veel stukken tegelijk los te laten op een snelle manier. Dit komt omdat het bewustzijn van de mens zo ver is om te begrijpen dat je los moet laten. We voelen niet meer de behoefte om te lijden en begrijpen wel dat alles in ons opgelost mag worden en dit kracht en vrijheid geeft die we nodig hebben op ons pad.

Veel mensen komen op een gegeven moment op het punt dat ze dit zelf kunnen. Dan nog zijn ze niet klaar maar ze hebben minder vaak een healer nodig tot misschien wel nooit meer. Als ze op dit punt zijn, zullen ze ervaren dat hun manier van healen anders is geworden en stukken veel sneller losgelaten kunnen worden.

Af en toe kom ik wel eens iemand tegen die dit niet geloofd en nog geloofd in het lijden. We zijn hier tenslotte om te lijden, denken ze. Maar ik geloof dat we hier zijn om te leiden. Om in ons licht te zijn en mensen te helpen bij deze transformatie van de aarde en de mens. Om die zelfde reden worden we bijgestaan door ontzettend veel hulp vanuit de andere zijde. Dit voelt niet altijd zo maar juist degene die het heel hard nodig hebben krijgen de meeste hulp. Vraag er gerust om.

Het is belangrijk voor sterrenmensen om hun kracht te vinden. En niet altijd even makkelijk. Want je krijgt geen handleiding hoe je dit moet doen, het enige wat je hebt is jouw intu´tie. Het is daarom belangrijk deze goed te ontwikkelen zodat je de hulp die je ontvangt kunt voelen en kunt luisteren naar de informatie die ze jou geven.

Het begint bij het accepteren dat je een sterrenmens bent. Je bent anders en niet van hier. Je voelt je meer thuis op een andere planeet. Jouw helpers zijn van deze planeet en ze helpen jou herinneren wie je bent zodat je hier kunt gaan doen wat je komt doen.

Op dit moment ontwaken er steeds meer sterrenmensen en dat is hard nodig. We hebben elkaar nodig om elkaar te steunen, om sterrenpoorten schoon te houden en om elkaar wijsheid en inzichten te geven om in ons licht te blijven staan. We zijn niet alleen ge´ncarneerd. We zijn met z'n vele. Jij hoort daar ook bij. Het is belangrijk dat jij in jouw licht komt en in jouw kracht.

Jij bent lichtwerker, priester, healer, leider, vernieuwer, ziener, creator, meester. We zijn allemaal een puzzel in het grote plaatje. We zijn hier de wereld te helpen bij veranderingen door informatie vanuit de kosmos naar de aarde te brengen. Dit is altijd jouw taak geweest en zal jouw taak in de toekomst en nu ook zijn.

Hoe jij dat gaat doen is afhankelijk van de afspraken die jij gemaakt hebt voordat je naar de aarde kwam. Jij weet dit antwoord! Hoe je dit gaat doen hangt af van hoe krachtig jij bij jezelf kunt blijven. Een grote uitdaging voor de sterrenmens omdat ze vaak moeite hebben om te gaan met hun eigen energie. Energie lekt weg of ze laten het wegzuigen door anderen. Ook is het voor de sterrenmens heel moeilijk te aarden omdat ze niet goed begrijpen wat het betekent om een sterrenmens te zijn.

Zodra een sterrenmens in zijn of haar eigen licht kan blijven, dat betekent dat je jouw energie schoon kan houden en jouw eigen spiritualiteit helemaal omarmt, dan kan de informatie van de kosmos naar de aarde stromen. Maar tot die tijd is de sterrenmens voornamelijk bezig met persoonlijke ontwikkeling wat veel gericht is op eigen licht. Dus in eigen energie blijven, bij zichzelf blijven en leren wat er voor zorgt dat energie weglekt. Mensen, werk, deze maatschappij, het leven, emoties vormen allemaal grote uitdagingen.

Ook sterrenvolkeren met lage trilling kunnen energie stagneren. Dit is vaak minder negatief als men denkt. Soms zijn het gewoon lessen en kun je er veel van leren. Zo is het bedoeld. Deze minder ontwikkelde sterrenvolken zijn vaak een onderdeel van jouw verleden geweest waardoor je onbedoeld nog met hun verbonden bent. Het ontwikkelt een stukje wijsheid waardoor je beter in jouw eigen licht kunt blijven.

Het is belangrijk een soort pilaar van licht te worden. Dat wil zeggen dat jouw chakra's verbonden zijn met boven en beneden op alle lagen. Zo vormt zich in jou een kolom van licht. Deze stagneert vaak bij de onderste chakra's. Bij sterrenmensen zijn de bovenste chakra's vaak goed ontwikkelt maar de onderste stromen zelden door. Soms worden deze helemaal vergeten. Maar deze chakra's zijn het moeilijkst om te reinigen omdat deze veel onderdrukte emoties bevat. En vaak emoties die niet dagelijks zijn zoals trauma's van vorige levens op andere planeten.

De trauma's in dit leven kunnen we misschien makkelijk bij en ook onze innerlijke kind stukken maar trauma's van vorige levens op andere planeten is vaak wat moeilijker. Ik werk veel met deze trauma's maar ook ik begrijp ze niet altijd. Ik heb begeleiding nodig van andere sterrenvolken en engelen om mij te vertellen wat ik moet doen. Ik leer er ontzettend veel van en zie dingen waarvan ik niet wist dat het mogelijk was.

In jouw licht komen en dit vast blijven houden is echt een pre. Maar het is een proces. Je leert zo veel waardoor je stapje voor stapje al je energie terug krijgt die je in de loop van de eeuwen verloren bent. Je hoeft alleen maar te herinneren wie je bent en voor jezelf gaan staan. Uiteindelijk weet je al lang hoe dit moet. En als je eenmaal jouw eigen licht voelt dan weet je dit. Dan is het een kwestie van schoonhouden wat er telkens binnen komt. En leren jezelf te beschermen. Gelukkig komt er steeds meer informatie naar de aarde voor sterrenmensen zodat je jezelf beter kunt leren beschermen.


at ik het allerliefste doe, is sterrenmensen laten voelen hoe geweldig ze zijn en welke schatten ze in zich hebben om aan de wereld te laten zien. Want sterrenmensen hebben een belangrijke rol bij de verandering naar de nieuwe wereld.

DIANA ANNEGARN      

                             
        


Hoe weet je dat je een sterrenmens bent? Sirius spreekt

Waarom kun je beter naar jezelf luisteren? Mijn leven als medium
  Waarom we hulp van de buitenaardse krijgen?.   Waarom samenwerken met buitenaardse mijn leven veranderde.
 
 

 


Email info@sterrenmensen.nl
www.diana-annegarn.nl
Harderwijk

Privacy verklaring


Je kunt mij volgen op facebook als je op de hoogte wil blijven van mijn werk als medium, training en artikelen. Klik hier


Mijn leven als medium
Hoe weet je dat je sterrenmens bent?
De buitenaardse en de toekomst van de aarde
De nieuwe aarde
Mens zijn in volledigheid
Samenwerken met buitenaardse