Sterrenmens, jij komt diepgang op de wereld brengen
8-9-2017

Het leven is voor sterrenmensen te oppervlakkig. Ze zoeken diepgang. Mensen om mee te verbinden maar vooral mensen die diep en onvoorwaardelijke kunnen verbinden. Mensen die echt zijn. Niet de mensen die oppervlakkig zijn maar mensen met wie je eigenlijk niet hoeft te praten of uit te leggen omdat je elkaar op een heel diep niveau al begrijpt. Je ziet elkaar, je hoort elkaar en je voelt elkaar. Daar zijn geen woorden voor nodig toch?

Is het jou ook opgevallen hoe zelden je deze mensen tegenkomt? En dat je soms wel mensen tegenkomt die heel diep kunnen verbinden maar dan nog niet onvoorwaardelijk zijn? Dat je daardoor dieper gekwetst bent dan anders? Want tenslotte had je het goed gevoeld en dan gaat het toch weer mis. Misschien ben je het vertrouwen in jezelf verloren. Kan ik dit nog wel? Krijg ik dan ooit eens de juiste partner, de juiste vrienden, de juiste collegaís of klanten?

Het gaat natuurlijk allemaal om jezelf. Dat wist je wel, maar het is wel leuk als dat ook eens door de buitenwereld bevestigd wordt. En natuurlijk weet jij ook wel dat het zo niet werkt maar zou het niet fijn zijn? Iemand die even een duwtje in de rug geeft? Hier komt ie!

Sterrenmens je bent fantastisch! Jij bezit een onmetelijke kracht die heel diep gaat. Deze kracht heet liefde. Omdat je zo diep kunt verbinden is jouw kracht ook intens sterk. Liefde is jouw kracht. Dat liefde zacht is en vriendelijk wist je misschien al. Misschien ben je daar al een tijd mee bezig om lief en zacht te zijn. Maar liefde geeft ook een onmetelijke kracht die mensen nog wel eens vergeten.

Hoe dieper jij kunt verbinden, hoe krachtiger jij bent en hoe groter jouw missie. Op zoín diep niveau verbinden met de wereld zorgt voor hele grote veranderingen op de wereld. Veranderingen die door jouw groei en ontwikkeling vanzelf al op gang worden gezet. In de eerste instantie zijn deze veranderingen heel subtiel. Als je nog niet zo getraind bent om te voelen wat je kunt voelen, dan zul je deze veranderingen niet zo goed waarnemen. Maar dat komt vanzelf.

De subtiele veranderingen beginnen eigenlijk met de energie van de wereld. Jouw groei betekent dat er nieuwe energie naar jou toe komt. Deze energie die je ontvangt stoomt door jou heen. Daardoor verandert de trilling op de aarde. Afhankelijk van waar jouw energie naar toe gaat. Kijk je naar wat allemaal mis gaat op de aarde of kijk je naar wat allemaal goed gaat op de aarde? Waar je naar kijkt krijg jouw aandacht en zal groeien.

De kracht van jouw liefde is zo intens groot dat je bergen kunt verzetten. Maar misschien ben jij er bang voor, zoals veel mensen. Want jij kan toch niet alleen de wereld veranderen? Maar dat doe je niet alleen. Als je volledig in je kracht staat dan voel je je verbonden. Je voelt dat je het niet alleen doet. Het ego doet het nog alleen, liefde doet het samen.

Zodra je deze kracht voelt, voel je ook jouw missie. Je voelt hoe groot deze is, dat je bergen kunt verzetten en dat je ontzettend veel hulp krijgt van engelen en gidsen die jou helpen. Je voelt dat je het niet alleen doet en jouw energie gaat veranderen. Steeds meer wordt je je bewust dat jouw energie de wereld veranderd door er te zijn. En niet alleen dat, door dit gevoel van zijn in beweging te brengen verander je nog veel meer. Langzaam groeit jouw bewustzijn dat je wel degelijk in staat bent de wereld te veranderen. Het enige wat jou nog in de weg staat is jouw ego en jouw gedachte. Maar je voelt ook dat het nu de tijd is om door te zetten. Te gaan verbinden met de juiste mensen. Want wat als je deze kracht verbindt met andere krachtige mensen, bijvoorbeeld sterrenmensen? Wat als je krachten bundelt?

Maar als je dit nog niet voelt, of nog niet wilt dan staat jouw ego nog in de weg. Want die wil het alleen doen. Je verliest jouw kracht, jouw moed en al jouw plannen belanden weer even in de kast. De gedachte komen erbij dat het toch geen zin heeft enz.

De diepgang die je hebt staat je dan in de weg. Jij die zo diep kunt verbinden gebruikt jouw kracht niet. Je gaat terug naar een oppervlakkig bestaan. Je voelt je dan niet gelukkig maar je voldoet dan wel aan de verwachtingen van de ander. Wat moet je anders?

Leren omgaan met deze diepgang is wat je te doen staat. Het beste wat je kunt doen is je gaan verbinden. Vergeet die perfectie, vergeet die kritische blik naar jezelf dat je er nog niet klaar voor bent of nog niet aan toe bent. Stop met wachten tot het moment komt dat je daar bent en stap in de wereld van creatie en magie. Alles is mogelijk. Die diepgang is jouw talent! Het zit in je. Het kan inderdaad zijn dat je dit niet altijd voelt, maar het sleutelwoord is te blijven verbinden met andere mensen die net zo diep kunnen verbinden met jij. Werk samen want de wereld veranderen is wat jouw gelukkig maakt.

Je bent hier om diepgang te brengen. Hier heb je misschien allemaal regeltjes en verplichtingen voor bedacht. Maar jij kunt zo diep verbinden dat je er niets voor hoeft te doen. Alle pijn en verdriet van mensen die je dan tegenkomt heeft jou de afgelopen jaren misschien gekwetst. Dankzij al jouw regeltjes en verplichtingen die je jezelf had opgelegd. Maar je mag jezelf hier van bevrijden. Jij bent liefde! Liefde heeft geen regels alleen vrijheid. Dus je doet het altijd goed. En je hebt het tot nu toe altijd goed gedaan.

Diepgang brengen is geen makkelijke taak. Ik weet dat jij gekwetst bent, maar ik weet ook hoe groot jouw kracht is. Ik ben een sterrenmens en ik voel deze kracht bij mijzelf. En ik voel deze ook bij de sterrenmensen op mijn pad. Jij bent groots en misschien nog wel groter. Jij bent oneindig en tot alles in staat. Waarom weet ik dat? Omdat ik weet dat sterrenmensen dit komen doen. Ik voel dat, weet dat met heel mijn hart en ziel. Jij bent hier gekomen deze grootsheid te laten zien en je hebt oneindig veel kracht om dit te doen.

Deze kracht zou jouw enige focuspunt mogen zijn. Mensen hebben jou genoeg gekwetst. En vele zullen dat blijven doen. Maar dat heeft niets met jou te maken. Jij mag er voor kiezen in een andere energie te gaan staan dan zij. Jij bent in staat keuzes te maken. Omring jezelf met mensen die er toe doen. Geef deze mensen jouw diepgang en liefde. Jouw oneindige liefde ook wanneer dit heel moeilijk is voor je. Want liefde geeft jouw kracht! Liefde aan de wereld geven geeft jouw kracht! Niemand kan deze energie stoppen als jij de stroming als enige waarheid ziet. Als enige leefregel. Deze energie is verbonden. Verbindt ermee, leef ermee, adem het, voel het, beleef het en creŽer ermee.


 


at ik het allerliefste doe, is sterrenmensen laten voelen hoe geweldig ze zijn en welke schatten ze in zich hebben om aan de wereld te laten zien. Want sterrenmensen hebben een belangrijke rol bij de verandering naar de nieuwe wereld.

DIANA ANNEGARN      


                             
        


Hoe weet je dat je een sterrenmens bent? Sirius spreekt

Waarom kun je beter naar jezelf luisteren? Mijn leven als medium
  Waarom we hulp van de buitenaardse krijgen?   Waarom samenwerken met buitenaardse mijn leven veranderde.
 
 

 


Email info@sterrenmensen.nl
www.diana-annegarn.nl
Harderwijk

Privacy verklaring
Mijn leven als medium
Hoe weet je dat je sterrenmens bent?
De buitenaardse en de toekomst van de aarde
De nieuwe aarde
Mens zijn in volledigheid
Samenwerken met buitenaardse