Sterrenmens jouw kracht is verbinden!

Alhoewel sterrenmensen zich vaak niet verbonden voelen met hun omgeving en zelden iemand tegenkomen zoals zij, zijn ze juist een ster in verbinden. Sterrenmensen verbinden zich namelijk op heel diep niveau in verbinding met het universum. Eerder op andere planeten hebben zij al lang op een hoog niveau verbonden samen geleefd en vinden daarom zelden dezelfde verbinding op deze aarde.

Sterrenmensen kunnen heel goed verbinden. Ze weten waar verbinding voor staat. Verbinden doe je met alles wat is. Je verbindt je met het Goddelijke in jezelf en dan met je hart en buik, vanuit je hart en buik verbindt je met alles op je heen zoals de dieren, mensen en natuur. Daarnaast ben je ook verbonden met de aarde en het universum.

Alles is in verbinding en vormt een eenheid. Zonder deze verbinding met alles, dus niet een klein deeltje, is het niet mogelijk jouw eigen verbinding te voelen. Je kunt alleen maar handelingen zetten als alles in balans is. Op deze aarde is dit balans niet aanwezig. Neem bijvoorbeeld een huis. Een huis is pas een goed huis als het helemaal in balans is met alles. Dus als een huis geen schade brengt aan de natuur, aan de dieren en aan de mensen. Ook kan een huis zodanig gebouwd worden dat het in balans is met de aarde met het universum. Er is een energie om het huis heen en als je rekening houdt met deze energie, zou je het huis zo bouwen zoals deze energie dit toelaat.

Dit is hetzelfde als met boetseren. Je wilt misschien een paard maken maar de klei werkt niet zo goed mee en de vormen die je wilt maken lijken meer op een konijn. Uiteindelijk maak je een prachtig konijn. Je gaat mee met de flow.

Hogere beschavingen vertelde mij eerder dat ze nooit een vliegende schotel (zoals wij het noemen) zouden maken als het schade brengt aan mens, dier, natuur of andere planeten. Alles wat ze bouwen is in balans.

Op aarde zien we dit niet. Het meeste wat we creŽren wordt vaak met het verstand gecreŽerd. Met als doel hier veel of voldoende geld mee te verbinden. Sterrenmensen die zijn meegegaan, omdat je eigenlijk niet altijd anders kan, begrijpen daarom niet waarom ze niet kunnen aarden.

Als het niet volledig verbonden is, dan is het voor sommige mensen vaak overleven. Aarden is veel makkelijker als alles puur is en in verbinding is. Zodra het de diepe en sterke verbinding met de bron, aarde en andere planeten heeft dan, voelt de sterrenmens zichzelf en komt de sterrenmens pas uit zijn schulp.

Dat is ook met mensen zo. Niet alleen de verbinding met alles om zich heen maar ook de verbinding met mensen is waar een sterrenmens heel goed in is. Ze weten als geen ander hoe ze moeten verbinden, maar het grootste gedeelte van de mensen hier op de aarde is de verbinding met zichzelf kwijt en zo ook met de ander.

Veel sterrenmensen vinden het daarom ook moeilijk met de maatschappij te verbinden. Ze voelen geen aansluiting omdat ze van binnen de pijn voelen van anderen. Deze pijn die ontstaat door een afgescheiden leven. Deze maatschappij is een grote reflexie van hoe het grootste gedeelte van de mens nog leeft. En als de sterrenmens deze programmeringen van de maatschappij of opvoeding nog met zich meedraagt dan blijft deze verbonden met de oude energie van de maatschappij en kan het zich niet openen voor nieuwetijdsprojecten. Door toeval worden ze vaak wel de juiste richting in gestuurd maar als je je leert losmaken van deze oude energie in de maatschappij ga je dit soort projecten en sterrenmensen vanzelf aantrekken.

Alle verbindingen zijn voor de sterrenmens heel makkelijk. Maar de verbinding met mensen blijft natuurlijk een uitdaging. Doordat sterrenmensen nooit echt de juiste diepe vriendschappen of relaties zijn tegen gekomen hebben ze geleerd aan zichzelf te twijfelen. Maar als ze herinneren hoe je Ďechtí verbindt zullen ze begrijpen dat zij altijd geweten hebben hoe ze moeten verbinden. Maar door hun omgeving vaak niet begrepen.

De grootste pijn van de mens is ontstaan doordat ze deze verbinding zijn kwijtgeraakt. Niet alleen geestelijke maar ook lichamelijke pijn. We leven op de aarde vanuit de gedachte dat we afgescheiden zijn. Maar in werkelijkheid zijn we verbonden met alles. En deze verbinding weer toelaten zal ons helpen te begrijpen wie we zijn.

Het begint bij de programmeringen die jij in je systeem hebt los te laten. Leren wat je in aangeleerd en wat je mag loslaten. We zitten daar vol mee. Engelen en buitenaardse doen dit via initiaties. Maar op eigen wijze kun je dit onderzoeken door bewust te worden dat je licht bent en dit in alles wat je doet toe te laten. Vele mensen durven hun licht nog niet helemaal toe te laten. Dit ontstaat omdat ze hun duistere kant niet kunnen omarmen. Deze duister kant is vaak verbonden met de maatschappij waardoor ze zich moeilijk kunnen aarden maar ook moeilijk hun weg kunnen vinden in de maatschappij of gelukkig zijn.

Jouw hart volgen en doen wat je wilt gaan doen, door vooral je hart te blijven volgen en nee te zeggen tegen dingen die tegen je gevoel in gaan, hoe moeilijk dit ook is, zal je helpen.


at ik het allerliefste doe, is sterrenmensen laten voelen hoe geweldig ze zijn en welke schatten ze in zich hebben om aan de wereld te laten zien. Want sterrenmensen hebben een belangrijke rol bij de verandering naar de nieuwe wereld.

DIANA ANNEGARN      

                             
        


Hoe weet je dat je een sterrenmens bent? Sirius spreekt

Waarom kun je beter naar jezelf luisteren? Mijn leven als medium
  Waarom we hulp van de buitenaardse krijgen?   Waarom samenwerken met buitenaardse mijn leven veranderde.
 
 

 


Email info@sterrenmensen.nl
www.diana-annegarn.nl
Harderwijk

Privacy verklaring


Je kunt mij volgen op facebook als je op de hoogte wil blijven van mijn werk als medium, training en artikel. Klik hier


Mijn leven als medium
Hoe weet je dat je sterrenmens bent?
De buitenaardse en de toekomst van de aarde
De nieuwe aarde
Mens zijn in volledigheid
Samenwerken met buitenaardse