Sterrenmens jij bent niet alleen ge´ncarneerd, je hebt sterrenbroeders en zusters

3-9-2019
Steeds meer sterrenmensen ontwaken en nog veel meer zullen ontwaken. Ze beseffen dat ze anders zijn dan anderen en het kwartje valt als ze zich hier bij neer kunnen leggen. Als sterrenmens zul je nooit aan het gemiddelde voldoen. Natuurlijk voldoet niemand aan het gemiddelde, maar als je anders bent dan is er heel veel nog wel acceptabel maar als sterrenmens voel je je soms letterlijk van een andere planeet. Iemand die met andere sterrenvolken verbonden is zal niet snel aansluiting voelen. Tenzij dit met andere sterrenmensen is. Als je iemand bent die veel mensen om zich heen heeft, zul je merken dat er altijd een diep gevoel in jezelf is wat je niet kunt verklaren.

Sterrenmensen komen elkaar af en toe tegen in het leven. Ze zoeken altijd naar mensen vanuit hun sterrengroep of zielengroep als ze bewust zijn. Ze herinneren nog dat ze vorige levens hebben gehad waar ze samen hebben gewerkt aan grote doelen op de aarde. In de eerste periode waar sterrenmensen voor het eerst incarneerde, in een periode van geestelijke armoede, kwam de sterrenmens licht brengen op de aarde. Dit werd begeleid door veel hulp van gidsen, engelen, sterrenvolken, hoge raad en sterrenschepen. Het doel was licht te brengen maar ook de mensheid te helpen. 

Toen was dit heel vooruit strevend en werd vaak tegengewerkt door het duister maar tegenwoordig is het mogelijk dankzij het harde voorwerk van vele lichtwerkers, healers, mediums, spirituele meesters, priesters, sterrenmensen, creators en inspirators. De mens wordt steeds bewuster omdat er steeds meer licht op aarde is. Veel werk in vorige levens ging mis omdat mensen er niet klaar voor waren. We hebben het regelmatig geprobeerd in vorige levens. Nu zoveel eeuwen later begint het grootste gedeelte te ontwaken en dit worden er nog meer.

We zijn niet alleen ge´ncarneerd. We helpen elkaar. Waar de ene iemand opent, kan de ander deze persoon inspireren. Net zo lang tot sterrenmensen in hun eigen licht kunnen blijven. Het begrip dat we concurrenten zijn bestaat niet. Alleen werken ook niet. Sterrenmensen komen opnieuw verbinden met mensen die dezelfde energie uitdragen omdat ze voelen dat we allemaal verbonden zijn. Alhoewel iedere sterrenmens ook zijn of haar rugzak heeft is het soms moeilijk voor de sterrenmens bij zichzelf te blijven of niet in goed of fout te gaan denken. Door deze rugzak is het moeilijk los te maken van oude energie.

Overstappen naar nieuwe energie is het loslaten dat we allemaal los staan van elkaar. Natuurlijk weten we dat allemaal al maar in de uitvoering blijven de meeste wat achter. Er zijn veel trauma's geweest in vorige levens die in de weg kunnen staan. Daarbij ben ik ook van mening dat spiritualiteit ook oude energie bevat. De 5d energie is vrij nieuw voor onze begrippen. Je kunt je misschien voorstellen dat spiritualiteit in de toekomst een andere invulling kan krijgen als mensen zich heel bewust zijn.

Op dit moment wordt er nog veel te veel gedacht in goed of fout wat mensen beperkt de eenheid te voelen die we zijn. Zo versterken we elkaar niet maar blijven we ons onveilig voelen om te verbinden en blijven we op een eilandje zitten. Vaak is dit nog nodig. De sterrenmens heeft veel trauma's waarbij deze eenheid niet altijd als iets positief werden ervaren. Veel sterrenmensen kunnen daarom moeilijk een diepe verbinding met mensen ervaren. Ook als ze veel vrienden zouden hebben kan altijd het gemis zijn naar een echte vriend of vriendin. Wat niet altijd voorkomt uit het wegblijven van deze vriendschappen of relaties daarvan maar door traumatische vorige levens.

Het helpt sterrenmensen vooral te consentreren op hun eigen ontwikkeling totdat de heftige stukken zijn opgelost. Uiteindelijk zullen we elkaar allemaal terug vinden. Zoals we hebben samen gewerkt in Atlantis of Egypte en andere belangrijke plaatsen op de aarde. Dezelfde mensen incarneren telkens weer opnieuw als een grote groep sterrenmensen en zielsverwanten van een zielengroep. Het is ooit begonnen als ons doel op aarde dit samen te doen. En ook al zijn onze wegen soms gescheiden geweest in vorige levens, we waren nooit echt weg van elkaar. We ontmoeten elkaar in de slaap, op ons sterrenschip en helpen elkaar energetisch bij stukken.

Door traumatische vorige levens kan de sterrenmens heel sterk op zijn of haar hoede zijn als het gaat om vriendschappen en relaties of juist heel goed zijn van vertrouwen en zich makkelijk laten gebruiken en verkeerde vrienden aantrekken. Terwijl ze blijven afvragen waarom het maar niet lukt. Ik kan je zeggen dat het niet aan jou ligt. Het oplossen van al deze vorige levens zal de mensen die jou het meest kwetsen helpen. Misschien zit je daar niet op te wachten maar als je kunt vergeven kom je steeds meer bij jouw taak en missie. Je bent hier om mensen te helpen. Niet iedereen zal hier positief mee omgaan omdat mensen allemaal persoonlijke stukken hebben. Je bent hier om de ander tijdelijk te helpen en niet om hun lasten te dragen.

Als sterrenmens voel je intu´tief heel goed wat je moet doen. Ook al betekent dit dat je mensen moet teleurstellen, inclusief jezelf. Jouw innerlijke leiding is heel sterk en ook al zullen de meeste vaak eenzaamheid voelen, ook in gezelschap, het heeft een reden. Het zal jou duidelijk worden en allemaal aan jou onthult worden als de tijd er voor is. En dat is als je er voor open staat. Dus ook als je bereid bent te accepteren dat je een sterrenmens bent en dat je anders bent.


at ik het allerliefste doe, is sterrenmensen laten voelen hoe geweldig ze zijn en welke schatten ze in zich hebben om aan de wereld te laten zien. Want sterrenmensen hebben een belangrijke rol bij de verandering naar de nieuwe wereld.

DIANA ANNEGARN      

                             
        


Hoe weet je dat je een sterrenmens bent? Sirius spreekt

Waarom kun je beter naar jezelf luisteren? Mijn leven als medium
  Waarom we hulp van de buitenaardse krijgen?.   Waarom samenwerken met buitenaardse mijn leven veranderde.
 
 

 


Email info@sterrenmensen.nl
www.diana-annegarn.nl
Harderwijk

Privacy verklaring


Je kunt mij volgen op facebook als je op de hoogte wil blijven van mijn werk als medium, training en artikelen. Klik hier


Mijn leven als medium
Hoe weet je dat je sterrenmens bent?
De buitenaardse en de toekomst van de aarde
De nieuwe aarde
Mens zijn in volledigheid
Samenwerken met buitenaardse