Sterrenmensen en de maatschappij
15-6-2018 Auteur Diana Annegarn

Ik denk dat dit wel een van de belangrijkste artikelen is die ik kan schrijven, maar tevens het moeilijkste van allemaal. Hoe verbindt je je als sterrenmens met een wereld die zo totaal anders lijkt? Hoe voel je je veilig in een maatschappij waar mensen soms keihard kunnen zijn en op een hele andere manier reageren dan de sterrenmens in hun essentie verwacht.

Als sterrenmens ben je verbonden met hele belangrijke levens op andere planeten met als doel dit thuis te blijven voelen. Voor sommige is dit nodig om te overleven, maar voor andere is het nodig om dit thuis gevoel op aarde neer te zetten. En iedereen doet dit op eigen wijze.

In deze maatschappij komen we van alles tegen. Mensen die niet zuiver zijn, mensen die niet eerlijk zijn, mensen die je bedriegen en kwetsen. Inmiddels weten we wel dat dit een spiegel is, maar ik weet zeker dat de meeste sterrenmensen nog op een veilige afstand staan toe te kijken hoe ze zich kunnen verbinden met deze maatschappij als mensen zo totaal anders reageren dan zij van nature zijn.

De sterrenmens wenst vrede, op waarde ingeschat te worden of op eigen tempo te kunnen ontwikkelen. Ze willen ruimte hebben om te groeien en ontwikkelen zonder in het hokje goed of fout geplaatst te worden. Wat ze helemaal niet willen is agressie of negativiteit. Dit brengt onrust in een groepsproces terwijl de sterrenmens juist hier op aarde is mensen bij elkaar te brengen.

De sterrenmens wil vrede en harmonie. Deze wil zich op een natuurlijke wijze ontwikkelen zoals een bloem dat doet. Ze willen niet dat ze gedwongen worden te groeien met goed of fout gedachte of met belonen of straffen. Maar deze maatschappij is grotendeels nog niet zo ver als de sterrenmens dit zou willen. Op afstand blijven lijkt dan een logisch gevolg.

Ik ken veel sterrenmensen die in de ziektewet zitten of een uitkering hebben. Gewoon omdat ze niet in deze maatschappij lijken te passen. Maar niets is minder waar. Soms zie ik bij sterrenmensen wel eens alsof het lijkt dat ze ergens op aan het wachten zijn. Want intuītief weten ze dat ze een onderdeel van de maatschappij zijn en een belangrijke taak hebben, maar in praktijk zijn de mensen in de maatschappij, de regels en wetten en de samenwerking in hun beleving keihard. De meeste weten onbewust wel dat ze op iets wachten en sommige bewust. Maar waarop?

De sterrenmens wacht tot het klaar is met zijn of haar ontwikkeling zodat ze zich kunnen verbinden met de maatschappij. Met hun hoge gevoeligheid voelen ze zich heel kwetsbaar en daardoor niet veilig genoeg. Ze laten zichzelf daardoor ook niet zien. Een aantal sterrenmensen die in de maatschappij werken en banen hebben komen vaak in mijn praktijk hun harde buitenkant los te laten. Zij overleven prima in de maatschappij zo lijkt het. Totdat ze hun harnas loslaten en dan voelen ze zich heel kwetsbaar. Je kunt je misschien voorstellen dat dit niet zomaar gaat en dat mensen daarom stapje voor stapje bij mij komen.

Mijn ervaring is dat wij hier zijn gekomen om te verbinden. En ook al voelt dat soms heel kwetsbaar en voel je je niet altijd even veilig, het is de moeite waard te blijven verbinden. Maar het helpt wel als je een doel voor ogen hebt. Ik weet waar ik heen wil, ik weet wat ik hier kom doen en ik weet ook dat ik hier nog groeiend in ben. Wie zich niet veilig voelt in de maatschappij voelt zich nog niet veilig in zichzelf en kent zichzelf nog onvoldoende. Wie zich veilig wil voelen zou eerst zichzelf heel goed moeten leren kennen. En pas als de sterrenmens helemaal zichzelf durft te laten zien en volledig in zijn of haar licht gaat staan zal het voelen dat het volledig veilig is in deze wereld.

De sterrenmens mag stoppen met hoge eisen aan zichzelf te stellen. Want als je hoge eisen aan jezelf stelt dan stel je ook hoge eisen aan de maatschappij. En dat krijg je terug gespiegeld. Anders dan sterrenmensen denken gaat het niet over wie je zou moeten zijn om in deze maatschappij mee te kunnen komen, maar overgave aan jezelf. Dat je oke bent zoals je bent. En al je gaven en talenten voegen iets toe aan deze maatschappij. Daar hoef je geen diploma’s voor te hebben maar het mag wel als dat nodig is. Je kan dat volledig invullen.

Als sterrenmens ga je door fases. De eerste fase is de bewustwording. Het moment dat je ontwaakt. Daarna ga je ruimte maken voor jezelf. Het kan zijn dat je niet meer mee kunt komen in de maatschappij maar het kan ook zijn dat je van baan veranderd of werknemers ontslag bij je nemen. Alles veranderd om je heen. Deze verandering is onderdeel van wie je bent.

Ik heb mensen gezien die meer in hun lichaam kwamen en meer voor zichzelf gingen staan. Ik heb mensen gezien die een sterke rug ontwikkelde terwijl ze kwetsbaar durfde te blijven. Het voelde dan niet meer kwetsbaar. Ik heb ook mensen gezien die alles kwijtraakte en alleen nog maar op hun gevoel konden vertrouwen. Mensen die de mooiste talenten ontwikkelde en vooral mensen die weer zacht durfde te zijn. Hun harde pantsers werden vervangen door engelenvleugels.

En engelenvleugels wil in combinatie met een sterke rechte rug is een hele goede combi voor deze maatschappij. Eerlijk, duidelijk, vriendelijk en bewust van je eigen grenzen en van je eigen kunnen. Geen hoge verwachtingen van jezelf, niet anders voordoen en geen dikke pantser. Mensen vinden je dan onecht. Ze zijn meestal bang voor je of vinden je een rare snuiter.

Ik heb in de loop van de jaren mijn eigen manier ontdekt. Vanwege mijn hoge mate van gevoeligheid kon ik dit niet zonder hulp van gidsen. Zij zijn degene die mij de weg hebben gewezen. Vanwege mijn hoge gevoeligheid moest ik mij ook leren afschermen van alle prikkels om mij heen. Dat zorgt er ook voor dat ik beter op mijn doelen gericht blijf en minder luister naar anderen. En ook hier spelen mijn gidsen een belangrijke rol. Ze houden mij gefocust op mijn doelen. Door mij regelmatig inzichten te geven en te herinneren waarom ik hier ben. Jullie kunnen dit ook vragen.


 


at ik het allerliefste doe, is sterrenmensen laten voelen hoe geweldig ze zijn en welke schatten ze in zich hebben om aan de wereld te laten zien. Want sterrenmensen hebben een belangrijke rol bij de verandering naar de nieuwe wereld.

DIANA ANNEGARN      


                             
        


Hoe weet je dat je een sterrenmens bent? Sirius spreekt

Waarom kun je beter naar jezelf luisteren? Mijn leven als medium
  Waarom we hulp van de buitenaardse krijgen?   Waarom samenwerken met buitenaardse mijn leven veranderde.
 
 

 


Email info@sterrenmensen.nl
www.diana-annegarn.nl
Harderwijk

Privacy verklaring
Mijn leven als medium
Hoe weet je dat je sterrenmens bent?
De buitenaardse en de toekomst van de aarde
De nieuwe aarde
Mens zijn in volledigheid
Samenwerken met buitenaardse