Sterrenmensen en de beschermers van de sterrenpoorten
3-9-2019

Zoals ik al vaker heb verteld zijn we al meerdere keren op aarde geweest en hebben we eerder samen gewerkt met andere sterrenvolken. Sterrenmensen zijn hier op aarde om dit opnieuw te doen.

Andere sterrenvolken komen via sterrenpoorten naar de aarde, net zoals de informatie. Een aantal van deze sterrenpoorten zijn open en sterrenmensen zijn verbonden met deze sterrenpoorten. Het is onze taak, zoals dit eerder ook was, deze sterrenpoorten te beschermen. Het doel is alleen zuivere sterrenvolken toe te laten en alles wat niet zuiver is of liever gezegd een lagere trilling heeft, buiten te laten. Dat geldt ook voor de informatie die we via dankzij onze verbinding met de sterrenpoorten kunnen ontvangen. Het doel is deze zuiver door te geven. Deze meeste worden voorbereid op deze taak.

In andere levens was dit al een van onze taken. Sterrenmensen hadden verschillende taken. Deze zelfde taken zie ik in mijn praktijk terug en heb ik eerder over geschreven. Er zijn sterrenmensen die verbonden zijn met de sterrenpoorten om te vertellen over andere sterrenvolken maar er zijn ook priesters en priesteressen die als taak hadden de poorten te beschermen. Met rituelen, spirituele en paranormale gaves wisten zij de poorten te openen en zuiver te houden. Tegenwoordig gaat dat veel makkelijker

Weer andere hadden anderen taken. Zo waren er ook zieners die informatie doorgaven aan de anderen. Deze zieners werkte weer samen met andere sterrenmensen die geen paranormale of spirituele gave hadden met deze sterrenvolken samen te werken of communiceren. Deze mensen bezaten vaak een hoge functie en speelde een hele belangrijke rol als leiders en koningen waarbij de verbinding met de mensen centraal stond. Deze mensen noemde ze onderdanen of burgers of dergelijk.

In mijn praktijk zie ik dit terug. Veel sterrenmensen zijn healers, hoge priester(essen), tweelingzielen, paranormaal, spiritueel begaafd, lichtwerkers, hoog begaafd en leiders/directeuren in het bedrijfsleven. (Deze laatste hebben wel een heel hoog bewustzijn maar zijn vaak (nog) niet paranormaal of spiritueel begaafd. )

We zijn allemaal verbonden met sterrenpoorten en hebben allemaal onze eigen taak en functie wat verbonden is met andere sterrenvolken, sterrenschepen, engelen, gidsen, opgestegen meesters. Alles gaat volgens plan. We worden hier al jaren op voorbereid al vanaf het moment dat we besloten niet meer te incarneren op andere planeten maar op de aarde.

Via sterrenpoorten wordt ons informatie gestuurd. Allemaal informatie waar jij je misschien van bewust bent. Deze informatie zorgt voor groei en bewustwording. Maar nog niet ieder sterrenmens is bewust. Sommige zijn zich nog maar net aan het openen. Deze opening zorgt ervoor dat er nog een lange weg te gaan is in onze sterrengroep hier op aarde. Maar het gaat steeds sneller.

Deze sterrenpoorten zijn daarom nog niet zuiver. Het is daarom belangrijk dat meer sterrenmensen ontwaken en bewust worden van hun vorige levens en taken hier op aarde. Zodat we deze poorten die open zijn, en waar er nog meer van open gaan, worden beschermd tegen sterrenvolken met lage trilling. Niet alleen het kanaal in onszelf maar ook het collectieve kanaal. Om hun misbruik nu en in het verleden op de lossen. Zodat de juiste informatie naar de aarde kan komen. Informatie wat we eerder hebben ontvangen in vorige levens zoals Atlantis en Egypte.

Het is onze taak ons te openen in ons bewustzijn. Het is onze taak ons te openen maar deze sterrenvolken met lage trilling kunnen dit proces stagneren. Veel sterrenmensen zijn zich niet bewust van deze tegenwerking. Het is heel belangrijk voor een aantal sterrenmensen hier bewust van te worden zodat we dit kunnen stoppen. En mensen helpen zich verder te ontwikkelen zodat vele mensen die onbewust geblokkeerd worden door deze sterrenvolken zich verder kunnen ontwikkelen. Veel innerlijk werk is hier voor nodig en het oplossen van karma wat op vorige levens is ontstaan. Dan verdwijnt het.

Deze poorten zijn nu nog te ontvankelijk voor iedereen omdat veel mensen nog niet bewust zijn. Er is nog niet veel informatie op de aarde over sterrenmensen. Het valt meestal allemaal onder het kopje lichtwerkers maar dat is meer een verzamelnaam. Als sterrenmens draag je de informatie van het universum en is het belangrijk deze te leren beschermen en te herinneren wat jouw rol of taak is. Zodra de sterrenmens klaar is zal er een nieuwe golf met informatie naar de aarde komen. Vele zullen deze informatie uit het universum gaan ontvangen en meehelpen de nieuwe aarde te bouwen. Nieuwe projecten zullen gestart worden en nieuwe ideeŽn zullen vorm gaan krijgen. 

Niet alleen volwassenen hebben last van deze sterrenvolken. Er zijn ook veel kinderen en jongeren in mijn praktijk die in hun ontwikkeling niet verder komen. Het is voor sommige ouders vaak een vreemd verhaal als ik over sterrenvolken begin maar vaak ook een laatste redmiddel. Ook bij volwassenen is dit onderwerp bekent. En hoe verder je je ontwikkelt als sterrenmens, hoe meer je hier mee te maken krijgt. Het begint bij de wetten van het universum te begrijpen en je over te geven aan jouw taak en missie op aarde. Waarbij we allemaal verbonden zijn met de sterrenpoorten.

Ben jij klaar voor jouw reis als sterrenmens? Binnenkort start ik met een nieuwe opleiding speciaal voor sterrenmensen. Op je te openen en een kanaal te worden. Doe je mee? Houd dan de site in de gaten of schrijf je in voor de nieuwsbrief.at ik het allerliefste doe, is sterrenmensen laten voelen hoe geweldig ze zijn en welke schatten ze in zich hebben om aan de wereld te laten zien. Want sterrenmensen hebben een belangrijke rol bij de verandering naar de nieuwe wereld.

DIANA ANNEGARN      

                             
        


Hoe weet je dat je een sterrenmens bent? Sirius spreekt

Waarom kun je beter naar jezelf luisteren? Mijn leven als medium
  Waarom we hulp van de buitenaardse krijgen?.   Waarom samenwerken met buitenaardse mijn leven veranderde.
 
 

 


Email info@sterrenmensen.nl
www.diana-annegarn.nl
Harderwijk

Privacy verklaring


Je kunt mij volgen op facebook als je op de hoogte wil blijven van mijn werk als medium, training en artikelen. Klik hier


Mijn leven als medium
Hoe weet je dat je sterrenmens bent?
De buitenaardse en de toekomst van de aarde
De nieuwe aarde
Mens zijn in volledigheid
Samenwerken met buitenaardse