Alhoewel ik heel lang werk met mensen vanuit spiritualiteit, ben ik sinds 2008 ook vanuit het Ďmens zijní gaan werken. Ik had plannen geschreven zodat mijn werk voor iedereen toegankelijk zou zijn. Alhoewel de meeste het soms nog te zweverig vonden, vonden hele spirituele mensen het vaak weer te aards. In de loop van de jaren heb ik geleerd mijn werk steeds aardser te vertalen. Ik heb vele mensen ontmoet die zich niet konden vinden in spiritualiteit maar die hele mooie plannen hadden verzonnen die naar mijn mening wel een spirituele lading hadden.


Wat is spiritualiteit dan eigenlijk? Ik kan alleen maar uitleggen hoe ik het ervaar. Alhoewel ik mijzelf vanuit het licht ervaar, besef ik heel goed mijn verantwoordelijkheid voor het dagelijkse leven. Voor mijn leven. Ik kan het leven niet omzeilen omdat ik dingen anders ervaar. Ik heb mijn eigen beleving van geluk maar ook van verdriet.

Iets wat ik eerder heel moeilijk begreep waren uitspraken die gidsen gaven zoals bijvoorbeeld dat pijn en angst niet bestaan. Toch ervaar ik ze wel. Het zou een onderdeel van het ego zijn, maar toch beleef ik de pijn. Mijn persoonlijke antwoord hiervoor is het leven te accepteren zoals het is. En alles te laten zijn zonder oordeel, het is zoals het is. Dat houdt niet in dat ik mijn kop in het zand steek. Een heel belangrijk punt was het accepteren van mijn wensen, verlangens en behoefte die een stuur vormen. Het doet pijn als ik hier geen gehoor aan geef. Maar het bewandelen van dit pad zorgt er wel voor dat ik soms keuzes maak die ik zelf als moeilijk ervaar. Ze zijn moeilijk als ik niet wil accepteren dat ik de keuzes mag maken en dat ze mij helpen vooruit te komen. In mijn beleving was dat niet zo. Het klopt dat hier een ego aan het werk is. Samen met een stuk wat veel pijn heeft ervaren. Of dat nu in dit leven was of vorige levens. Nu na al die jaren begrijp ik mijn leven. Ik ben een ziel die een mens wil zijn. Het is heel belangrijk wat ik daarbij voel en hoe ik mijn leven wil invullen. Mijn wensen, verlangens en behoefte spelen een grote rol. Ze dienen als een stuur en de weg ernaar toe helpt mij te groeien en ontwikkelen. De wens is niet het doel maar een middel en de weg ernaar toe wordt een weg van wijsheid en diepgang. En aan het eind van deze weg is mijn grootste wens eigenlijk in vervulling gegaan. De wens te groeien als mens.

Veel mensen begrijpen deze weg nog verkeerd. Zij blijven hangen in pijn en angst en zien deze niet als waardevolle wegwijzers die de richting naar je ziel aangeven. Want wie blijft hangen in angst en pijn kan de weg naar zijn of haar ziel niet volgen. Hoe realistisch de pijn fysiek kan voelen, het is werkelijk de ziel die de weg naar het lichaam niet kan voelen. Vanuit het fysieke ervaren we dit als pijn of angst maar vanuit de ziel niet. Het zal mensen enorm gaan helpen zichzelf als ziel te zien en niet als mens. Want de persoon die ik geleerd had te zijn door opvoeding of maatschappij benauwde mij. Groei geeft mij weer de ruimte mijzelf te zijn.

Zodra je jezelf vanuit de ziel ervaart en deze de verbinding met het lichaam op een gezonde manier ervaart, ga je heel anders leven. De ziel dient zich te blijven verbinden met het lichaam anders voel je onmiddellijk angst of verdriet in jezelf. Je voelt je letterlijk verwijderd van jouw eigen bron. Angst of verdriet gaan over op het moment dat je je weer kunt verbinden en geaard bent. Voor sommige mensen een hele rare gewaarwording om je te aarden vanuit de ziel. Door vanuit de ziel het lichaam toe te laten. Maar dit is niet voldoende. De ziel en het lichaam zijn verbonden maar deze verbinding kan matig zijn tot slecht of juist helemaal goed. Ieder kan dat voor zichzelf voelen. De uitdaging zou zijn om dit helemaal in jezelf te blijven voelen. Ik ervaar het als een stroming. Mensen die in de praktijk zijn geweest geven ook aan dat alles weer lekker stroomt.

Veel spirituele trainingen kunnen dit bereiken. Sommige mensen ervaren het als hogere energie waar ze dan in komen. Ik ervaar dat als jouw eigen licht wat je ervaart. Je ziel in dit geval. Zodat je je eigen licht ervaart ziet het leven er ineens heel anders uit. Er zijn ook healings die gericht zijn op het fysiek. Hele mooie healings waarbij de energiebanen weer lekker doorstromen. Dat geeft ook een stukje ruimte in het dagelijks leven. Beide trainingen zowel spirituele trainingen als fysieke healings hebben als valkuil dat mensen ervan afhankelijk gaan worden. Een stukje educatie is dan wel wenselijk. Vaak ontstaan er spontaan inzichten na een behandeling ookal geeft de healer zelf geen kennis mee. Zo is het natuurlijk optimaal. Soms kost het tijd voor mensen voordat ze dat afhankelijk durven los te laten.

Ik ervaar zelf dat mijn ziel verantwoordelijk voelt. Deze voelt dat het in staat is het lichaam te helen daar waar het nodig is. Sommige stukken hebben meer tijd nodig dan andere. Maar waar het om gaat is dat ik zelf kan blijven voelen of ik op de goede weg zit. De ziel is heel wijs. Bovendien krijgt de ziel ook hulp en inzichten van begeleiders die ons met veel liefde bijstaan.

In de afgelopen jaren heb ik veel helpers gezien. En dankzij alle energieŽn die naar de aarde zijn gekomen begin ik te begrijpen waar alle informatie voor nodig was. De tijd om hemel en aarde te verbinden is nu. Leven vanuit de ziel, in verbinding met het lichaam en de medemens en alles wat daarbij komt kijken. 

center>at ik het allerliefste doe, is sterrenmensen laten voelen hoe geweldig ze zijn en welke schatten ze in zich hebben om aan de wereld te laten zien. Want sterrenmensen hebben een belangrijke rol bij de verandering naar de nieuwe wereld.

DIANA ANNEGARN      
                             
        


Hoe weet je dat je een sterrenmens bent? Sirius spreekt

Waarom kun je beter naar jezelf luisteren? Mijn leven als medium
  Waarom we hulp van de buitenaardse krijgen?.   Waarom samenwerken met buitenaardse mijn leven veranderde.
 
 

 


Email info@sterrenmensen.nl
www.diana-annegarn.nl
Harderwijk

Privacy verklaring
Mijn leven als medium
Hoe weet je dat je sterrenmens bent?
De buitenaardse en de toekomst van de aarde
De nieuwe aarde
Mens zijn in volledigheid
Samenwerken met buitenaardse