Waarom sommige sterrenmensen niet kunnen aarden


Niet kunnen aarden heeft heel veel redenen. Ik werk in mijn praktijk alleen maar met het aarden van sterrenmensen of heel geaarde mensen (denken ze) spiritualiteit toe te helpen laten. Er zijn heel veel verschillende redenen waarom mensen niet kunnen aarden.

Jaren geleden kreeg ik een healing van iemand. We kwamen in contact met haar gids. Ze stelde hem een vraag over aarden waardoor haar gids mij liet zien dat hij een meter boven de aarde liep. Hij deed de mens na. We moesten allebei hard lachen. Wat was de boodschap? Hij had het niet over de sterrenmens die niet geaard was, maar de volledige mensheid die niet geaard was.

Zo boven zo beneden. We zijn allemaal hoge energie en we leven allemaal op deze aarde. Deze twee zij niet los van elkaar. Ik werk met verschillende energieŽn van de aarde. Er is niet alleen maar lage energie in moeder aarde aanwezig, maar ook hoge energie. Zoals ik eerder al schreef, dienen sterrenmensen met alle lagen te kunnen verbinden om goed geaard te zijn en hun missie uit te kunnen voeren. Sommige zijn alleen maar met de lagere lagen verbonden en sommige alleen maar met de hogere. Een van beide geeft een goed gevoel van geaardheid.

Wat het meest rare klinkt voor sommige mensen is dat ze deze hoge energie moeten toelaten om volledig te kunnen aarden. Dit gaat niet vanzelf dit is een proces en hoort bij deze tijd. Alleen vanuit deze hoge energie (lees Goddelijke) kunnen we de dualiteit als eenheid ervaren. Het een kan niet zonder het ander. Wat ook belangrijk is om te vermelden is dat iedereen de energie mag toelaten die het op dit moment kan toelaten. Hoge energie is wat je zelf kunt toelaten als allerhoogste. Dat is bij de een anders dan bij de ander. Belangrijk is dat je het zelf als hoge energie ervaart in jezelf. Daar zit meestal dat heerlijke gevoel wat voor de meeste verslavend werkt.

Nu zie ik mensen op allemaal verschillende manieren een omweg creŽren. Mensen die hard hun best toen geaard te zijn. Geaard zijn is iets Hollands. Onze nuchtere kijk op dingen. Het moet allemaal binnen kaders en niet opvallen. Toch is het belangrijk dat mensen de hoogste energie in zichzelf toelaten.

Hoe gaat dit proces?
Veel bewuste mensen hebben een doel en een missie om deze hoge energie toe te laten en zich hier steeds meer in te blijven ontwikkelen. Waarom? Omdat dit tot een bepaald punt brengt waar iemand weet dat zijn of haar ziel klaar is op deze aarde te blijven incarneren. We komen helemaal los uit alle verbindingen met de aarde en verbinden ons op dat punt alleen nog maar vrijwillig met de wereld om ons heen en niet meer omdat dit karmisch bepaald is.  We kunnen dan verbinden met onze missie die verbonden is met de nieuwe aarde en het begeleiden van mensen naar deze nieuwe energie van de aarde.

Hoe komt het dat veel sterrenmensen niet kunnen aarden?
Veel lichtwerkers krijgen op een bepaald punt te maken met collectieve stukken die ze oplossen. Vooral karma die hoort bij lichtwerkers of bij mediums, healers of readers. Dit karma is, karma van de vrouwelijke energie, karma van spiritualiteit, karma van mediumschap, karma van healers enz. Veel mediums, readers en healers blijven daarom vaak nog hangen in de oude energie. Hun angst voor deze stukken is groot. Vele van deze mensen hebben het juist als missie uitgekozen dit karma op te lossen en alle taboes over dit onderwerp op te lossen. Zodat er voor vele mensen die na hun komen ruimte is om spiritualiteit te ervaren zonder dat de wereld hier raar over denkt.
Nog een belangrijk stuk is het duister. Veel lichtwerkers werken aan hun eigen licht en willen zichzelf zuiver houden. Zuiver zijn betekent voor hun dat ze niets met het duister te maken willen hebben. Maar het een kan niet zonder het ander. Licht en duister zijn met elkaar verbonden. Ik ken veel sterrenmensen die op deze stukken blijven hangen. Ze durven zichzelf niet te laten zien als mens als sterrenmens en blijven afzijdig van de maatschappij of ze willen niets met het duister te maken hebben. Hun wereld wordt daardoor ook vaak kleiner omdat het duister hun tegenhoud. Het is namelijk zo als we het duister niet kunnen omarmen komt het juist dubbel zo hard naar ons toe. Hun hele leven kan gaan stagneren. Niet dat ik iedereen aanraad het duister te omarmen, zoek hiervoor iemand die je daarbij kan helpen.

Niet mee kunnen komen met de maatschappij
Veel mensen blijven hangen in deze spirituele energie. Het voelt veiliger dan op de aarde zijn of midden in de maatschappij staan. Ze sluiten zich af van de maatschappij en blijven zich verzetten tegen deze energie. Wie goed in zijn of haar licht staat, kan voelen dat het niet om de energie gaat in deze maatschappij maar het neerzetten van nieuwe energie in deze maatschappij. Daarbij hebben we de oude energie nog nodig. Deze ik maatschappij waarbij we onszelf boven de ander plaatsen wordt een nieuwe energie van wij. Sterrenmensen gaan lichtnetwerken bouwen en hebben niet meer de behoefte iets neer te zetten wat ons ego een oppepper geeft. We doen het samen voor de mensheid, dieren en natuur. Kortom voor de wereld en alles wat er op leeft. Ik is niet meer het belangrijkste. Het wij gevoel wordt belangrijker. Om dit te kunnen dienen we de 3d te omarmen.

De 5d energie niet begrijpen
Veel mensen stagneren omdat ze de 5d energie niet begrijpen. Het licht is verbonden met het duister. Zodra het licht in zichzelf toeneemt neemt het duister ook toe als ze dit niet omarmen. Het duister is zoals het is. Vind je dat het duister iets engs is dan zal het iets engs woorden. Vind je dat het duister iets slechts wordt dan zal het slecht worden. Het belangrijkste is bewust te worden van wat er in ons hoofd afspeelt. Hoe geven wij vorm aan deze nieuwe energie?
Het is belangrijk bewust te worden dat wij zelf creŽren en instaat zijn te creŽren wat we willen. Jezelf als grootsheids ervaren speelt hierin een belangrijke rol. Je zelf als mens ervaren ook. We zijn in staat alles te creŽren wat we wensen. Maar dit komt met verantwoordelijkheden en uitdagingen. Maar wie in zijn licht kan staan en dit kan aarden (dus vanuit alle energieŽn van moeder aarde) ervaart ook de andere kant van het licht en zo ook de andere kant die nodig is om te creŽren.
CreŽren en scheppen ontstaat door je grootsheid toe te laten. We noemen dat durven dromen. Een droom realiseren is kunnen aarden. En als je weet om te gaan met het duister zul je voelen dat je je licht in je fysieke lichaam mag laten schijnen om zo te manifesteren wat je intuÔtief hebt doorgekregen. Dit is een proces waar je alleen maar de focus op jezelf behoud, de focus op de toekomst, ego loslaat en het wij gevoel toelaat. Je doet het niet voor jezelf maar je ook weer wel. Het ego mag er zijn maar is een middel en niet het doel.

Sterrenmensen aarden is een heel proces. Ik heb er mijn missie van gemaakt mij helemaal op deze groep mensen te richten. Ook omdat ik vanuit ervaring weet dat dit best een ingewikkelde weg kan zijn als je het niet begrijpt. En sommige sterrenmensen raken helemaal de weg kwijt. Maar ik heb ook veel sterrenmensen op mijn pad die al heel veel voorwerk hebben gedaan en hun missie al heel goed voelen. Iedere hulpvraag van een sterrenmens is weer anders. Maar onthoud dat als je jezelf als sterrenmens erkent je waarschijnlijk andere behoefte hebt om te aarden en je hogere doelen uit te voeren dan anderen. Je komt er uiteindelijk wel, maar hulp vragen is ook een optie. De meeste mensen in mijn praktijk komen voor een enkele sessie om een stapje verder te komen. Een aantal komen wekelijks afhankelijk van hun missie. Sommige sterrenmensen hebben hele zware stukken om op te lossen en hebben hier hulp bij nodig. Het kan allemaal.


at ik het allerliefste doe, is sterrenmensen laten voelen hoe geweldig ze zijn en welke schatten ze in zich hebben om aan de wereld te laten zien. Want sterrenmensen hebben een belangrijke rol bij de verandering naar de nieuwe wereld.

DIANA ANNEGARN      


                             
        


Hoe weet je dat je een sterrenmens bent? Sirius spreekt

Waarom kun je beter naar jezelf luisteren? Mijn leven als medium
  Waarom we hulp van de buitenaardse krijgen?   Waarom samenwerken met buitenaardse mijn leven veranderde.
 
 

 


Email info@sterrenmensen.nl
www.diana-annegarn.nl
Harderwijk

Privacy verklaring
Mijn leven als medium
Hoe weet je dat je sterrenmens bent?
De buitenaardse en de toekomst van de aarde
De nieuwe aarde
Mens zijn in volledigheid
Samenwerken met buitenaardse