Veel mensen vragen aan mij wat hun missie is. Wil je weten wat jouw missie is? Dit is hoe het werkt.
Het leven is leren. Deze informatie, of liever gezegd groeiend bewustzijn, hebben we nodig. We leren met vallen en opstaan. Alle dingen die we meemaken brengen ons bij onze missie. Het is belangrijk om te leren je hart te blijven volgen en te begrijpen dat het leven je dingen leert zodat het duidelijk wordt wat jouw missie is. Het heeft allemaal een reden. En er komt een dag dat ineens alle kwartjes vallen.


Als je door hebt wat je missie is, dan is het geen zaligmakend einddoel waar je achter kunt leunen en alles komt op je af. Want dat zou saai zijn toch? Als je eenmaal door hebt wat je hier komt doen dan zul je zien dat alles wat je tot nu toe hebt meegemaakt je gaat helpen om de volgende stappen in je leven te zetten. Net zoals het altijd gaat dit op lerendewijs. Omdat jouw missie soms betekent dat je
  vernieuwde wegen gaat bewandelen wat pas kan ontstaan als je oude vertrouwde wegen hebt losgelaten.

Elke nieuwe fase om te komen bij je missie is een fase die ik vergelijk met de seizoenen. Met daarin het sterven en wedergeboorte. Een deel sterft af en een nieuw deel in jezelf wordt geboren. Zo blijft het doorgaan ook als je bij je missie bent. Maar door alle levenservaring die je inmiddels hebt opgedaan, weet je inmiddels al hoe dat werkt en geef je je er aan over.

Dit vallen en opstaan is niet altijd even fijn. Het oude vertrouwde loslaten kan ook angsten geven. Angsten voor het onbekende bijvoorbeeld. Dit is afhankelijk van hoe jij geleerd hebt met dit proces om te gaan als kind. Als je begrijpt dat dit nodig is om te groeien en daar te komen waar je wil zijn dan is dit proces iets makkelijker.

Mijn ervaring is dat elke keer als ik in een fase van loslaten zit, de angst automatisch om de hoek komt kijken. Oude herinneringen van vroeger komen weer omhoog. Maar ze spelen inmiddels niet meer de baas. Ik herken ze inmiddels als oud en weet ook dat ze in elke nieuwe fase weer komen kijken. Ook de angst weet ik inmiddels al goed mee om te gaan. De angst geeft aan dat ik het bewustzijn mis en dingen niet begrijp. Dan ontstaat er een periode van groei en daarna kom ik op het punt dat ik begrijp welke volgende stap er nodig is. En als ik deze stap dan zet dan begint alles weer op nieuw. Alleen doordat ik dit proces al zo vaak heb meegemaakt en bewust doe weet ik inmiddels wel dat ik de kracht heb om opnieuw door deze fase te gaan. In de vorige fase die ik had heb ik weer dingen geleerd die mij de kracht geven de volgende fase in mijn leven. En zo ben ik steeds sterker en wijzer geworden om uiteindelijk mijn missie aan te kunnen. Ik weet nu zeker dat ik iedere stap nodig had. Ook de pijnlijke.

Het toelaten van jouw missie is dus een proces waarbij je bewust elke stap mag bewandelen. Deze stappen bewust bewandelen is ook een proces op zich. Want het heeft ook te maken met het feit of je hier op de aarde durft te zijn. Ben je helemaal in je lichaam? Vele spirituele mensen zijn dit niet. Het leven voelt onveilig en er is veel angst en woede naar hoe de wereld op dit moment is. Echt landen en helemaal in je lichaam komen is wel een heel belangrijk onderdeel van het uitvoeren van je missie. En vaak het meest pijnlijke deel. Tijdens het begeleiden van mensen bij dit proces komen we veel trauma’s tegen. Uit dit leven en vorige levens.

Er zijn verschillende manieren om bij jouw missie te komen. Elke missie heeft ook weer lessen. Dus het betekent niet dat als iemand bij zijn missie is dat deze er ook zuiver mee om zal gaan. De meeste spirituele mensen hebben hun missie in verbinding met het Goddelijke. Zowel het mannelijke Goddelijke deel als het vrouwelijke Goddelijke deel. Deze delen moeten eerst in balans komen willen ze vanuit het Goddelijke kunnen werken. Dit deel is ook verbonden met andere planeten.

Dit Goddelijke deel is ook weer een proces op zicht. Via het Goddelijke deel leer je alles vanuit het hoogste goed te doen en op een zuivere manier te doen. Ook hier geldt dat je je gewoon mens blijft voelen en ook je uitdagingen hebt. Alleen het bewustzijn wat zich in de jaren heeft ontwikkeld om bij het Goddelijke te komen en dit te kunnen aarden maakt je bewust van alles wat bij dit mens zijn hoort. Iedere fase in het leven van de mens komt met de nodige uitdagingen. De uitdagingen bij dit Goddelijke is jouw mens zijn niet te vergeten. Je persoonlijkheid, jouw uniekheid, kwaliteiten en ego blijven een onderdeel van wie je bent. Alleen je leert er mee om te gaan. Niet door ze te onderdrukken maar door ze te omarmen. Je hebt een keuze om vanuit liefde te handelen in verbinding met emoties. We zijn in staat onze mens zijn volledig te accepteren zodat het licht wat we bezitten volledig naar de aarde kan stromen.

Zo wordt je in je ontwikkeling steeds vaker voorbereid dit licht vast te kunnen houden. En hoe krachtiger jouw eigen licht hoe groter de uitdagingen. Want hoe krachtiger we worden, hoe meer we over dit licht mogen weten. Het lijkt wel dat de uitdagingen groter worden naar mate ons licht krachtiger wordt. Want wie niet bewust is wat we allemaal met dit licht kunnen, zal niet weten wanneer we er onjuist mee om gaan.

Dus elke fase heeft weer nieuwe ontwikkeling. Daarom vind ik het niet mogelijk mensen te vertellen wat hun missie is. De weg er naar toe is belangrijker. Soms krijg ik er wel inzichten over en soms niet. Ik heb ook een paar keer gehoord van gidsen dat een missie van iemand geheim is. De persoon in kwestie mag het dan nog niet weten. Een persoon gaf een keer aan dat verschillende mediums dit hadden verteld. Ik ben benieuwd hoeveel zij inmiddels al weet.

Ik geloof echt dat het ieders eigen taak is dit te voelen en te herinneren. Als je hulp zoekt om dit te kunnen voelen of herinneren, ga dan naar iemand die je de weg naar binnen wijst en je leert hoe je dit kunt doen. Alleen jij kunt de juiste stappen zetten. Jouw pad is jouw geluk en jouw verantwoordelijkheid.

at ik het allerliefste doe, is sterrenmensen laten voelen hoe geweldig ze zijn en welke schatten ze in zich hebben om aan de wereld te laten zien. Want sterrenmensen hebben een belangrijke rol bij de verandering naar de nieuwe wereld.

DIANA ANNEGARN      
                             
        


Hoe weet je dat je een sterrenmens bent? Sirius spreekt

Waarom kun je beter naar jezelf luisteren? Mijn leven als medium
  Waarom we hulp van de buitenaardse krijgen?.   Waarom samenwerken met buitenaardse mijn leven veranderde.
 
 

 


Email info@sterrenmensen.nl
www.diana-annegarn.nl
Harderwijk

Privacy verklaring
Mijn leven als medium
Hoe weet je dat je sterrenmens bent?
De buitenaardse en de toekomst van de aarde
De nieuwe aarde
Mens zijn in volledigheid
Samenwerken met buitenaardse