Veel mensen vragen mij wat hun missie is. Ik begrijp deze vraag heel goed. Ik was zelf niet echt op zoek naar mijn missie omdat ik dacht dat ik deze al gevonden had. Totdat ik nieuwe inzichten kreeg. Ik begreep toen niet alleen wat mijn missie was hier op aarde maar ook hoe iemand op het punt kan komen dit in zichzelf te ontwikkelen, zodat je het zelf kan gaan voelen. Hier is mijn verhaal! (Ik schrijf het een beetje kort omdat het anders een lang verhaal wordt.)

Als kind zeiden mijn engelen dat ik met mensen ging werken. Ik had toen totaal geen inzicht wat dat zou kunnen betekenen. Ik wou het wel heel graag, want deze opmerking van mijn engelen zorgde voor heel veel tranen. Tranen van erkenning, maar ook dat ik een doel had om hier te zijn. Een vraag die ik als kind al stelde. Maar met mensen werken ging naar mijn beleving niet. In mijn omgeving waren alleen maar mensen met geldproblemen en ik had geen geld om dit voor ze op te lossen. Dat was mijn antwoord naar mijn engelen als kind. Haha Grappig hé? Het was een begin van een lange reis die mij leerde hoe ik bij mijn missie kon komen.

Per toeval ontmoette ik mijn huidige man die goed met websites overweg kon. Hij maakte voor mij een website en leerde mij hoe ik deze zelf kon maken. Hij moedigde mij aan mijn verhaal op internet te delen. Websites waren toen nog in opkomst. Sommige mensen vonden het toen onzin om een website te nemen dus ik was één van de weinige. Vele mensen lazen mijn verhaal en dat zorgde ervoor dat er een praktijk ontstond. De mensen in mijn praktijk hadden weer nieuwe vragen en zo ontstonden er workshops . Daarna kwam er vraag om een opleiding te starten. Dat heb ik toen ook gedaan. Ik schreef een opleiding en mensen stroomde verder in de opleiding.

Deze opleiding met mensen delen heb ik aantal jaar gedaan. En elke dag groeide ik. Ik voelde dat ik steeds beter werd in wat ik deed. Het kon bijna niet anders dan dat dit mijn missie was. Ze gaven mij boven ook vele inzichten. De energie van de opleiding was duidelijk. Mensen leerde zichzelf te zijn, in eigen kracht te komen en vandaar uit de stroming van het leven toe te laten. Mensen kwamen eigenlijk bij hun missie. Binnen 5 stappen kwamen mensen in hun kern en konden het leven toelaten zoals het bedoeld was. Deze opleiding had een energie die belangrijker was dan de vorm waarin het gegoten werd. Het was eigenlijk op iedereen toepasbaar. Alleen ik koos ervoor om het met professionals en aanstaande professionals te delen die met kinderen werkte of wouden gaan werken.

In deze maatschappij hebben we een keuze nodig. We kiezen voor een richting. In het verleden was voor mij besloten dat mijn richting met kinderen was. Iets wat op dat moment ook goed was maar wat ik later meer ben gaan loslaten. Maar weg is het niet. Ik blijf altijd een belangrijke link met kinderen houden.

Elke stap die ik heb gezet is niet voor niets. Daar kwam ik later pas achter. Ik de opleiding leerde ik mensen de stroming van het leven toe te laten. Mensen leerde waarom het leven zo liep zoals het liep en wat dit het hun doel en missie op aarde te maken heeft. Het is heel geaard als je weet waarom je hier op aarde bent. Het voelen dat je een reden hebt op hier te zijn, dat niet voor niets is. Ik wist dit allemaal wel maar voelen is een heel ander verhaal. Terwijl ik inmiddels wel wist dat alles een reden had en wat mijn missie was, ontdekte ik dat ik toch nog veel onrust in mijn lichaam had. Mijn verhaal was niet compleet.

Dit ontstond ook doordat ik maar bleef groeien. Elke keer nieuwe inzichten, elke keer initiaties van engelen en elke keer astrale reizen met veel informatie. Ik paste niet meer bij mijn huidige werk. Ik was gegroeid. Maar mijn link met kinderen was er nog wel. Ik blijf altijd een zwak hebben voor onze kinderen over de hele aarde. Ik ben er voor hun en zo voelt het. Maar ik was inmiddels zo veranderd.

Ik heb veel mensen geleerd hun hart te openen zodat de weg naar hun missie kunnen voelen, eens zal deze helemaal duidelijk worden als mensen vertrouwen hebben.  Je komt er vanzelf. Het is jouw taak te leren jouw hart helemaal te openen. En niet voor de medemens maar vooral voor jezelf. Dus leren niet meer streng te zijn tegen jezelf, leren niet meer hard te zijn tegen jezelf, leren jezelf volledig toe te laten zoals je bent, jezelf leren omarmen enz. Ik kwam erachter dat ik toch nog wel kritisch was. Ik vond mijzelf niet voldoen aan een spiritueel mens, aan een medium, aan een coach, aan een moeder of aan een partner. Onbewust had ik toch nog afwijzingen. Mijzelf liefhebben en omarmen zorgt ervoor dat ik tegen mijzelf kan zeggen dat ik hier kan zijn. Dit had effect op mijn missie.  De liefde voor mijzelf werd steeds groter en ik had niet bedacht dat liefde mij ook weerbaarder zou maken en heel erg aardend is.

Voordat ik ging stoppen met lesgeven (het duurde even, ik voelde het al een tijdje maar het kwartje was nog niet gevallen) had ik intuïtief een plan geschreven. Een groot plan met de naam Ecoplein. (zie facebook). Toen heb ik dit plan weer in de kast gelegd. Ik was er nog niet klaar voor. Een paar jaar later en heel veel groeimomenten later, viel het kwartje. Ik moest mijn opleiding loslaten. Het paste niet meer bij de Diana die ik was geworden. Al mijn zekerheid en veiligheid viel toen weg. Ik wist even niet meer wie ik was. Ik wist wel wie ik niet meer was. Dus ik maakte de stap mijn opleiding te stoppen en daarmee ook mijn kindvisie.

Het voelt als een soort doodgaan met een rouwproces met daarna een wedergeboorte. Maar net als bij mijn eigen bevalling vond ik opnieuw geboren worden geen pretje. Maar ik wist inmiddels de weg wel. Het is als de seizoenen. Mijn blaadjes lieten los, daarna een periode van in mijzelf keren en afwachting op het voorjaar en natuurlijk de zomer. Dan kan ik weer groeien en bloeien.

Na het loslaten van alles wat vertrouwd was, moest ik weer alles opnieuw leren. Dit is best wel spannend en iets wat mijn ego niet zo leuk vond. Eerst heb ik een bedrijfje waar al mijn inkomsten uit komen en waar ik een vaste klantenkring heb en toen had in ineens niets meer. Het voelde ook wel heel fijn om even los te zijn van alles. Maar ik was al snel weer gericht nieuwe doelen.

Mijn nieuwe plan het ecoplein had de nieuwe energie die mijn vorige bedrijfje niet had. Het ecoplein heeft de nieuwetijdsenergie. Dankzij al mijn groei en inzichten van engelen. Maar ik weet wat in het plan staat en ik weet ook dat dit niet in 1 dag is opgebouwd. We (Ik en het ecoplein team. Het plan is niet voor mij bedoeld maar voor de aarde.) gaan uit van een periode van 10 jaar. De energie had ik nodig om nieuwe projecten te starten. Mijn hele leven veranderde toen ik deze energie toeliet.

Ik weet dat het hele proces om hier te komen een proces is van vallen en opstaan. En dat ik veel kracht in mij heb om kennelijk elke stap die ik hiervoor moest te zetten ook te zetten. En het was helemaal niet makkelijk. Nu kijk ik naar de toekomst. Helemaal blij met mijn nieuwe missie. Wetend dat de reis anders zal zijn omdat liefde nu een andere betekenis heeft gekregen in mijn leven. Maar ik weet ook dat het niet makkelijk zal zijn. Maar door al het vallen en opstaan van de laatste jaren weet ik dat ik het aan kan. Mijn engelen lieten het mij zien dat het allemaal een reden had.

Dingen die ik zeker weet dat ik die juist deed, maar waar ik veel afkeuring bij kreeg vanuit mijn omgeving, zodanig dat ik toch maar had opgegeven, hadden ook een reden.

Het vinden van mijn missie betekent voor mij nu een oude periode loslaten. Alles wat ik in het verleden heb gedaan zal ik opnieuw doen alleen nu anders, alle pijn die ik heb ervaren door andere mensen zal nu anders beleven, alle mensen de ik ben verloren hebben een reden gehad en alle mensen waarbij ik al jaren iets voel zullen in mijn leven komen. Alles lijkt op zijn plaats te vallen. Ik ben precies waar ik wezen moet. Of liever gezegd, ik ben altijd al geweest waar ik wezen moest. Het enige wat nodig was, was bewustwording. Ik begrijp nu dingen anders, weet meer, houd meer van mijzelf, volg mijn hart en heb inmiddels de nodige levenservaring om de volgende stappen te kunnen zetten. Hoe perfect is het leven dan? Geweldig toch? Maar ik weet ook dat het niet altijd makkelijk was en dat het niet perfect voelde. Ik vond het regelmatig zwaar en moeilijk en die fases heb ik nog. Maar nu ik weet waarvoor ik door deze fases ga is het allemaal veel prettiger om deze weg te bewandelen. Bovendien trek ik nu ook de juiste mensen aan die mij helpen zowel emotioneel als zakelijk.

Naast mijn ecoplein help ik nu mensen die de toekomst tegemoet willen gaan. En die net zoals ik vanuit hun eigen missie de wereld tegemoet willen treden. De energie zet ik voort in alles wat ik doe. In mijn praktijk en in mijn schrijven. Is dit het eindpunt? Misschien komt er wel weer een nieuwe missie wie zal het zeggen.

Wil je ook jouw missie voelen? Volg dan je hart en leer alles wat jou in de weg staat los te laten en te onderzoeken. Het is echt een kwestie van oud zeer en oude overtuigingen los laten. Zodat jij het ook kunt gaan voelen.


Ook het ecoplein volgen? Klik hierMeer over het ecoplein?
  Over het ecoplein
  Wie kunnen er mee doen?
  Visie en doel
  Werkwijze


 


at ik het allerliefste doe, is sterrenmensen laten voelen hoe geweldig ze zijn en welke schatten ze in zich hebben om aan de wereld te laten zien. Want sterrenmensen hebben een belangrijke rol bij de verandering naar de nieuwe wereld.

DIANA ANNEGARN      


                             
        


Hoe weet je dat je een sterrenmens bent? Sirius spreekt

Waarom kun je beter naar jezelf luisteren? Mijn leven als medium
  Waarom we hulp van de buitenaardse krijgen?   Waarom samenwerken met buitenaardse mijn leven veranderde.
 
 

 


Email info@sterrenmensen.nl
www.diana-annegarn.nl
Harderwijk

Privacy verklaring
Mijn leven als medium
Hoe weet je dat je sterrenmens bent?
De buitenaardse en de toekomst van de aarde
De nieuwe aarde
Mens zijn in volledigheid
Samenwerken met buitenaardse