Is het sterrenkanaal in jezelf al open?

20-12-2018 Auteur Diana Annegarn

We hebben toegang tot kennis uit het universum. Voor vele sterrenmensen is het belangrijk dat dit kanaal open gaat zodat je toegang krijgt tot de informatie in jezelf. Deze kennis is belangrijk voor bewustzijnsverruiming. En deze bewustzijnsverruiming is nodig om beter te begrijpen waar jij allemaal toe in staat bent en hoe je bij kunt dragen aan de verandering naar de nieuwe wereld.

Veel sterrenmensen weten dat ze iets hebben met buitenaardse, sommige horen dit van een medium, weer anderen herkennen zichzelf in de artikelen die ik schrijf. Weer een enkeling blijft er maar over dromen. Het is interessant om te horen hoe mensen er achter komen dat ze een link hebben met buitenaardse en intuďtief weten dat ze hier iets mee moeten doen.

Maar wat ook duidelijk is, in mijn praktijk is dat een aantal sterrenmensen zeer gevoelig zijn en zich zullen ontwikkelen tot medium of healer met buitenaardse. Deze mensen hebben vaak het meeste moeite met de aarde maar hun innerlijke leiding of gidsen is hun kracht.

Wie je ook bent, ieder sterrenmens is verschillend. Zo is het ook bedoeld. Ze hebben allemaal een andere taak op de aarde en vullen elkaar daarin aan als het over het overdragen van kennis vanuit het universum. Maar ook weer prima op elkaar afgestemd zoals het bedoeld is.

Sterrenmensen zijn vaak hele bewuste mensen maar hebben soms een lange weg te gaan in hun ontwikkeling. Maar het afgelopen jaar werd duidelijk hoeveel sterrenmensen bezig waren hun sterrenkanaal te openen zodat de kennis vanuit het universum kon gaan stromen en hun bewustzijn kon groeien.

Het openen van dit sterrenkanaal is bij iedereen verschillend. De een kan dat prima zonder hulp en bij de ander zijn er veel trauma’s aanwezig waardoor dit niet goed stroomt. De meeste trauma’s zijn ontstaan in vorige levens. Er zijn veel vorige levens geweest en ze hebben allemaal met elkaar te maken. Het loslaten van deze emoties zorgt ervoor dat de informatie die ontstaan is door dat leven weer vrij kan gaan stromen. En daar worden we wijzer van.

Zo kwam het voor dat ik afgelopen jaar in mijn praktijk meer mensen heb gelopen met vorige levens op andere planeten en de trauma’s daarvan. Ook waren er trauma’s over samenwerking met buitenaardse op deze planeet, ontvoering door buitenaardse in vorige levens, samenwerking met het sterrenschip, onbalans in het universum, verschillende buitenaardse rassen die onderling ruzie hadden en nog veel meer.

De meeste informatie die ik de afgelopen jaren kreeg was voornamelijk door de verhalen van mensen in mijn praktijk en hun vorige levens. En sommige hadden vorige levens gemeen. Uiteindelijk zorgde het ervoor dat ze steeds bewuster werden en steeds ontvankelijker werden voor kennis uit het universum.

Dit kanaal moest bij sommige eerst open gemaakt worden en het loslaten van oude emoties is daar een onderdeel van. Ondanks dat het meeste is opgelost blijft angst nog wel een rol spelen. Maar dank zij alle energie die naar de aarde komt laten steeds meer sterrenmensen deze angsten los.

Het openen van het kanaal zorgt voornamelijk voor bewustzijnsverruiming. Het hoeft niet altijd te betekenen dat je met buitenaardse hoeft te communiceren. Ze weten jou te vinden en helpen jou op je pad bij het realiseren van doelen die voordat je naar de aarde kwam zijn afgesproken. Het kan zijn dat je ze in een droom ontmoet of dat iemand jou hierop attent maakt. Misschien heb je interesse in dit onderwerp maar weet je nog niet wat je er mee moet. Het uiteindelijke hoofddoel is bewustwording.

Het zal ons helpen de aarde naar een hoger niveau te tillen en zo verandering op gang te brengen. We zijn hier om de nieuwe aarde te realiseren. En we kunnen hier alle hulp bij gebruiken die nodig is. Het is tenslotte geen makkelijke weg.

Dus is jouw kanaal nog niet open? Dan zal dat het komende jaar steeds meer gaan gebeuren. Maar heb geen haast. Want alles komt op het juiste moment naar je toe.



 


at ik het allerliefste doe, is sterrenmensen laten voelen hoe geweldig ze zijn en welke schatten ze in zich hebben om aan de wereld te laten zien. Want sterrenmensen hebben een belangrijke rol bij de verandering naar de nieuwe wereld.

DIANA ANNEGARN      


                             
        


Hoe weet je dat je een sterrenmens bent? Sirius spreekt

Waarom kun je beter naar jezelf luisteren? Mijn leven als medium
  Waarom we hulp van de buitenaardse krijgen?   Waarom samenwerken met buitenaardse mijn leven veranderde.
 
 

 


Email info@sterrenmensen.nl
www.diana-annegarn.nl
Harderwijk

Privacy verklaring




Mijn leven als medium
Hoe weet je dat je sterrenmens bent?
De buitenaardse en de toekomst van de aarde
De nieuwe aarde
Mens zijn in volledigheid
Samenwerken met buitenaardse