Tijdens mijn consulten werk ik als spiritueel (transformatie) coach, medium, reader en healer. Ik werk direct met engelen en buitenaardse maar ik kan ook gewoon vanuit mijn hogere zelf, coach of vanuit kennis die ik in mijn leven heb opgedaan hulp bieden. Ik werk veel energetisch en herstel vanuit de essentie via samenwerking met gidsen. Het kan zijn dat er stukken vanuit dit leven worden opgelost en vanuit vorige levens. Dit kunnen ook levens op andere planeten zijn.

Ik zie de aura van mensen, krijg door wat er aan stagnaties zijn en krijg door wat er mag veranderen. Ik vertel je wat ik zie en wat ik doorkrijg en ik help je om het los te laten uit je energieveld zodat alles weer lekker door kan stromen. Het is niet te vergelijken met een handoplegging. Het gaat dan ook gewoon zittend, via telefoon of via skype. Het is ook mogelijk een healing te ontvangen via handoplegging. Dat werkt soms bij de ene iets beterder dan bij ander.

Ik ben geen voorspellend medium, ik werk alleen maar met persoonlijke ontwikkeling. Ik help jou het zelf te doen. Ik heel wat geheeld mag worden op dit moment en wat aan de oppervlakte ligt. Ik doe alleen wat gidsen mij doorgeven. Soms worden mij wel eens vragen gesteld door klanten waar ik geen antwoord op krijg. Alles op zijn tijd.

Mijn werk is voornamelijk heel aards. Ik heb een eigen wijze van spiritualiteit die ik volwassen spiritualiteit noem. Ik richt mij voornamelijk op het aarden van sterrenmensen door mensen te helpen in hun lichaam te komen of hun missie uit te voeren. Voor mij betekent aarden alles van de aarde omarmen wat bij de aarde hoort en leven zonder oordelen. Een veilige verbinding met andere mensen en samenleving speelt daarin een grote rol.

Het is ook mogelijk dat ik je help om te gaan met aardse dingen. Door je te leren de oude energie in je werk, relatie en opvoeding om te zetten naar nieuwe energie. Er zijn ook veel ondernemers die de weg naar mijn praktijk vinden.

Ik kan dit werk doen dankzij inzichten van boven maar ook door persoonlijke ervaring. Het helpt dat ik zelf door alle stukken ben gegaan zodat ik mij kan inleven in mijn doelgroep.

Tarieven
Een uur 85
Twee uur 120
Elk extra kwartier 22,50

Wachtlijst
In mijn praktijk heb ik een wachtlijst van ongeveer 1,5 maand.

Skype
Veel van mijn consulten zijn via skype. Ook met mensen uit het buitenland. Alhoewel dit een prima uitkomst is voor mensen die van ver komen is het ook fijn om jullie eerst een keer persoonlijk te zien om te kijken of skype zal aanslaan. Als dat natuurlijk kan. :)

Readings
Bij een reading kijk ik in iemands energieveld om te kijken wat er geheeld mag worden. Ik kan zien welke stukken jij mag helen in jezelf en waar je naar mag kijken. Het kan je helpen een helder beeld van jezelf te krijgen en inzicht in jouw situatie. Het is verhelderend en geeft ruimte zodat je weer een stap verder kunt in jouw leven.

Healings
Bij healings doe ik tevens een reading. Ik benoem de stagnaties die ik zie en help je deze los te laten samen met gidsen. Ik help je hier bij als het loslaten moeilijk is om je duidelijkheid te geven over de situatie. Via coaching help ik je omgaan met emoties toelaten en gedachte die niet meer nodig zijn.

Coaching
Niet iedereen is even gevoelig en niet iedereen laat gelijk een healing toe. Vaak als mensen moeilijk bij hun gevoel kunnen komen is coaching een hulpmiddel om bij hun gevoel te komen. Sommige hebben eerst een paar coachingsessies nodig om te durven voelen. Soms komt het voor dat iemand alleen maar coaching wil.

Healing via handoplegging
Ik vind het belangrijk dat mensen kunnen voelen dat ze iets aan de sessie hebben. Er gebeurt altijd wel iets maar het werkt gewoon beter als je zelf kunt voelen wat er allemaal gebeurt. Soms als mensen moeite hebben dit te kunnen voelen biedt handoplegging een uitkomst. Bij kinderen ook. Bij kinderen werkt een reading en healing niet zo goed tenzij het via een ouder gaat. Een handoplegging werkt vaak beter en duurt maar een uur.

Ik ben geen huisarts of voorspellend medium. Ik help geen mensen met lichamelijke klachten. Ik help alleen bij persoonlijke ontwikkeling en transformatie.

Sterrenmensen is een site die ik jaren geleden gestart ben. Maar tot op heden worden de artikelen nog steeds gelezen en krijg ik nog steeds mensen in mijn praktijk via deze website. Het is mogelijk meer over mijn werk te lezen op www.diana-annegarn.nl

at ik het allerliefste doe, is sterrenmensen helpen in hun lichaam te komen en thuis te voelen op aarde zonder de verbinding met andere planeten te hoeven verliezen.

DIANA ANNEGARN      
 
 

                             
        


Hoe weet je dat je een sterrenmens bent? Sirius spreekt

Waarom kun je beter naar jezelf luisteren? Mijn leven als medium
  Waarom we hulp van de buitenaardse krijgen?.   Waarom samenwerken met buitenaardse mijn leven veranderde.
 
 

 


Email info@sterrenmensen.nl
www.diana-annegarn.nl
Harderwijk

Privacy verklaring


Je kunt mij volgen op facebook als je op de hoogte wil blijven van mijn werk als medium, training en artikelen. Klik hier


Mijn leven als medium
Hoe weet je dat je sterrenmens bent?
De buitenaardse en de toekomst van de aarde
De nieuwe aarde
Mens zijn in volledigheid
Samenwerken met buitenaardse