Tijdens mijn consulten werk ik als spiritueel coach, medium en paranormaal healer. Ik werk direct met engelen en buitenaardse maar ik kan ook gewoon vanuit mijn hogere zelf, coach of vanuit kennis die ik in mijn leven heb opgedaan hulp bieden. Ik werk veel energetisch en herstel vanuit de essentie via samenwerking met gidsen. Het kan zijn dat er stukken vanuit dit leven worden opgelost en vanuit vorige levens. Dit kunnen ook levens op andere planeten zijn.

Ik ben geen voorspellend medium, ik werk alleen maar met persoonlijke ontwikkeling.

Meer weten? Klik op onderstaande links


Tarieven
Consulten duren ongeveer 2 uur en de bijdrage voor een consult is 120 (bij een consult van een uur 85) Wil je een korter consult? Dan doe ik dit via skype. De bijdrage is 22,50 per 15 min.

Gewone consulten kunnen ook via skype.

Als je het van tevoren vraagt kan in je inzicht geven hoe lang een consult gaat duren.

Reactie van een klant:

Via Google kwam ik via een zoekopdracht op een blogpost van Diana en ik herkende mijzelf hierin als sterrenmens. Meteen heb ik een afspraak gemaakt. Diana begrijpt me, healt me samen met engelen en lichtwezens van de Pleiaden en Sirius en reikt me precies aan wat ik op dit moment nodig heb. Zij gaat recht op haar doel af en dat vind ik fijn. Het voelt zo goed dat ik nu helemaal in mijn lichaam ben en niet maar half, ik ervaar nu wat geaard zijn is. Diana gaat zowel met mijn ziel als met mijn innerlijk kind in dialoog en dat is heel verhelderend. Zij geeft aan dat er nog meer ruimte te maken is en wat ik daarvoor kan doen. En ik krijg een boektitel aangereikt waarin ik meer kan lezen over mijn ruimteschip. Zij helpt mij herinneren aan mijn missie hier op aarde en zegt dat ik mijn hart nooit meer mag afsluiten. Om mijzelf te beschermen geeft zij mij een prachtige energetische oefening mee, waarin ik mijn engelenvleugels weer mag aanhechten. Dat voelt heel goed. Ik ben heel dankbaar dat ik in een sessie zoveel liefde, licht en kracht heb mogen ervaren en dat ik weer op koers ben. Voor mij is het van onschatbare waarde dat Diana een lichtbaken voor sterrenmensen is.

Marie


at ik het allerliefste doe, is sterrenmensen laten voelen hoe geweldig ze zijn en welke schatten ze in zich hebben om aan de wereld te laten zien. Want sterrenmensen hebben een belangrijke rol bij de verandering naar de nieuwe wereld.

DIANA ANNEGARN      

                             
        


Hoe weet je dat je een sterrenmens bent? Sirius spreekt

Waarom kun je beter naar jezelf luisteren? Mijn leven als medium
  Waarom we hulp van de buitenaardse krijgen?.   Waarom samenwerken met buitenaardse mijn leven veranderde.
 
 

 


Email info@sterrenmensen.nl
www.diana-annegarn.nl
Harderwijk


Je kunt mij volgen op facebook als je op de hoogte wil blijven van mijn werk als medium, training en artikelen. Klik hier


Mijn leven als medium
Hoe weet je dat je sterrenmens bent?
De buitenaardse en de toekomst van de aarde
De nieuwe aarde
Mens zijn in volledigheid
Samenwerken met buitenaardse