Sterrencirkels

Wil jij weten of je een sterrenmens bent? Wil jij weer herinneren wat jouw doel hier op aarde is? Zoek jij zingeving, vind je het leuk om te verbinden met anderen sterrenmensen en wil je ontdekken waarom dit jouw kracht is?

Ik ben op zoek naar krachtige sterrenmensen die een passie hebben voor persoonlijke ontwikkeling. Ben jij iemand die meer wil leren over zichzelf en vind je alle inzichten die je krijgt leuk? Schrijf je dan nu in!

Ik start weer met sterrencirkels! Deze keer weer aan ander jasje. Jij als sterrenmens staat centraal. Van alles komt voorbij om jou te helpen jouw eigen unieke pad weer te gaan voelen en de doelen die je gekozen hebt voordat je naar de aarde kwam te gaan realiseren.

Samen met engelen en buitenaardse maar ook met White Eagle mijn gids van de Witte Broederschap helpen wij jou weer in jouw kracht te komen en te herinneren wie je bent!

Hoe?
Er wordt geen les gegeven. Je komt bij elkaar en we verbinden. Via meditaties krijg je initiaties en via coaching en inzichten van Engelen leer jij meer over jezelf en jouw doel hier op aarde. Vervolgens leer je verbinden met anderen sterrenmensen om zo meer in jouw kracht te komen.

Lijkt dit iets voor jou? We starten met 5 bijeenkomsten die iedere week gegeven worden. Als een groep eenmaal van start is dan is het niet meer mogelijk om later nog in te stromen. Je komt dan op een wachtlijst. Je kunt dan met een nieuwe groep meedoen.

Tevens krijg je toegang tot een besloten groep op facebook waar je verder kunt praten over jouw persoonlijke stukken.

Om mee te kunnen doen is opgeven noodzakelijk. Stuur een e-mail naar info@diana-annegarn.nl en geef aan dat je mee wilt doen met de sterrencirkels. We starten eerst met 5 cirkels. Na deze cirkels weet je meer over jezelf en over jouw doel hier op aarde. Na de 5 cirkels kan er gekeken worden over een vervolg wenselijk is om nog dieper op jouw roeping in te gaan. De bijdrage voor deze 5 bijeenkomsten is 260 euro.

De cirkels worden gehouden op:
13 nov van 20.00 uur tot 22.30 uur
20 nov van 20.00 uur tot 22.30 uur
27 nov van 20.00 uur tot 22.30 uur
4 dec van 20.00 uur tot 22.30 uur
11 dec van 20.00 uur tot 22.30 uur


   


at ik het allerliefste doe, is sterrenmensen laten voelen hoe geweldig ze zijn en welke schatten ze in zich hebben om aan de wereld te laten zien. Want sterrenmensen hebben een belangrijke rol bij de verandering naar de nieuwe wereld.

DIANA ANNEGARN      
                                       


Hoe weet je dat je een sterrenmens bent? Sirius spreekt

Waarom kun je beter naar jezelf luisteren? Mijn leven als medium
  Waarom we hulp van de buitenaardse krijgen?.   Waarom samenwerken met buitenaardse mijn leven veranderde.
 
           

 


Email info@sterrenmensen.nl
www.diana-annegarn.nl
Harderwijk

Privacy verklaring
Mijn leven als medium
Hoe weet je dat je sterrenmens bent?
De buitenaardse en de toekomst van de aarde
De nieuwe aarde
Mens zijn in volledigheid
Samenwerken met buitenaardse